|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
28.11.2013 12:37:49   
vonavoj
sve sam probala,isrtljam,ostavim,ubacim,jok...istrljam,potopim,ubacim u masinu..jokuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1676
28.11.2013 12:50:37   
pocahontas
nista, onda cu je malo nositi pa venis pa masina...inace ne nosim trenerice, ova mi se dopala pa sam pazarila i odlepih kad sam skontsla fleku!
fala zenskeuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1677
28.11.2013 13:41:59   
sneza24
mama micki vikiveki tako je kod nas isto kad se zaigra ili ako gleda neki crtani obavezno mu desi da pusti malo u gaće pa tek onda se seti da treba da ide u wc.
Ne grdim ga jer ga je jednom mm grdio što piški u gaće ( kad se odvikavao od pelena) i onda je došlo do toga da trpi po ceo dan da ide u wc.
Čekam da se L probudi da ruča pa da idemo kod mojih. A D hoće da je probudi.user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1678
28.11.2013 15:09:42   
jole82
Mame krčkaju se ručkovi ili se dremauser posted image di ste?
T i ja smo jedno pola sata "slagale" kockeuser posted image neke gumene...tako što ja naslažem razne oblike..ili kulu i stepenice, ma svašta..a onda ona skida jednu po jednu..sad već sluša kad joj pokažem koju prvo da skida, pre je bilo samo rasturanje..pa je pustm malo da skida kako ona hoće,,a ja joj svejedno govorm boje iako je sigurno rano, al mislim se što da ne..ostaće joj to negde sigurno...pa druga igra...na neku vrpcu okačim zvečku glodalicu sve što moku ga provučem vrpcu, pa njišem laevo deno..ka njoj od nje, pa u krug (to joj je najtežeuser posted image ) a ona hvata rukama..poa forsiram malo jednu, pa drugu pa da hvata obema i tako lepo vežba i okice u smislu i vida i kordinacije oko ruka...eto ako neko nema ideju šta sa bebcem sličnog uzrasta user posted image
Inače počela je da vežba joguuser posted image iz 4nožnog digne dupe u vis a glavu obori dole (ne znam jel to planina ili pozdrav suncu...hahaha) al sita se navežba, samo problem je kad krene da lupa kolenima o pod..toliko jako vidi se namerno lupa kad se penje pa spušta da mene zaboli iako ima i štitnike...al njoj to kao sad zabavno i naravno samo na parketu

Enyoj the silence!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1679
28.11.2013 18:13:37   
jole82
user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1680
28.11.2013 18:44:28   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

user posted image

Šta je ovo nigde nikog nemauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1681
28.11.2013 18:56:18   
jole82
Nemauser posted image
Tema može da se preinači u Monolozi jedne mameuser posted image

T spavala preko 2,5 sata...priznajem da mi bi neobično i dosadno...davno nije toliko spavala
Čak sam i grivu oprala i mrzelo me da se peglam, pa sam odlučila da malo opet budem kovrdžava (tak''a mi prirodno kosa) al nisu mi lokne kao pree, mada neću da se žalim..ipak decenija peglanja je iza meneuser posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.11.2013 19:02:58 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1682
28.11.2013 19:01:32   
milicicak
Evo ja sam tu jos malo :)
upravo mi je kontrolorka ulepsala dan :)
uzivaj Jole dok spava, jeste neobicno al dobro dodje ponekad :)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1683
28.11.2013 19:03:54   
jole82
Ma ne žalim se ja što spava user posted image da znaš da ume da zaprijauser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1684
28.11.2013 19:07:19   
milicicak
Znam da se ne zalis :) tako i ja budem u cudu vikendom kad T odvali spavanje :) a ja bih ds se igramo :)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1685
28.11.2013 19:09:02   
Anoniman
ne znam gde bih pitala, ali isla sam po uput za neke analize krvi i nije mogla da mi ga da tog dana jer je trebalo nesto prvo da overim, pa sam ga uzela jutros i otisla direktno na vadjenje krvi. Tu sam videla da mi je stavila i da proverim nivo vitamina B12 i folne kiseline. Ne znam da li ce na rezultate uticati to sto ja vec dugo pijem folnu (jutros je nisam popila jer sam rano otisla od kuce). Ona me nije ni pitala da li pijem, a ja pijem po preporuci ginekologa.

(odgovor članu jole82)
  Direktna veza do poruke: 1686
28.11.2013 19:14:54   
mama micki
Evo i mene, napokon,ručali, pa dok sam sklonila, onda mi došao majstor, mašina mi se pokvarila, pa on završio, ja sredila haos koji je napravio u kupatilu, oprala sudove, ispratuser posted image ila Teu i mm, odveo je na folklor i sada napokon da popijem moju večernju kaficu. A Sarita se raspričala pa samo zove tatu...
Jole blago tebi, ne pamtim kad je moja Sara spavala 2,5 sata u komadu...taman mislim zaspala je...a ona se probudi.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1687
28.11.2013 19:16:01   
mama micki
user posted image ovo je trebalo da stoji na kraju, toliko sam umorna da sam počela da brljavim.

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1688
28.11.2013 19:16:41   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Nemauser posted image
Tema može da se preinači u Monolozi jedne mameuser posted image

T spavala preko 2,5 sata...priznajem da mi bi neobično i dosadno...davno nije toliko spavala
Čak sam i grivu oprala i mrzelo me da se peglam, pa sam odlučila da malo opet budem kovrdžava (tak''a mi prirodno kosa) al nisu mi lokne kao pree, mada neću da se žalim..ipak decenija peglanja je iza meneuser posted image

a ja sam se prvi put peglala pre neki dan i baš mi bilo neobično jer nisam navikla,već tri decenije i nešto više se borim sa loknama

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1689
28.11.2013 19:31:21   
jole82
Ja sam ih sistematski uništavalauser posted image farbanjem i peglanjem. Nego sreća pa imam strava kosu..em što niko ne bi rekao da sam peglana, em je kvalitet na zavidnom nivou..ne falim se prosto je tako...
I mm zaboravi nekad da sam kovrdžava...sad će da se isprepada kad dođeuser posted image ...a pošto mi je gusta kosa onda kovrdžava(ako ne sredim lokne penom) izgledam ko onaj pevač-Kerberuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1690
28.11.2013 19:38:26   
vikiveki
Jole upravo tako sam i ja pre izgledala bez pene i raznih gelova,ali posle tri porođaja kosa mi se istanjila i sada živim od stare slave i sećanja kakva mi je kosa nekad bila

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1691
28.11.2013 19:52:22   
jole82
Kseno...sorry promaklo mi...ne znam šta da ti kažem kako utiče..al ako se pije kao suplement onda može da nadoknadi nedostata...svakako ćeš reći dr da piješ to..paako se kojim slučajem desi da su povišene vrednosti obustavićeš tablete...al ne verujem da će to biti slučaj..
Ovo je moje mišljenje samo...možda neko ko je vadio zna bolje...
Probaj da postaviš pitanje i u Vadila sam danas krv

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1692
28.11.2013 20:00:57   
Anoniman
hvala, Jole! user posted image

(odgovor članu jole82)
  Direktna veza do poruke: 1693
28.11.2013 20:33:46   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Jnj al sam nesto umorna. Idem da spaúam. Laku noc

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1694
28.11.2013 20:40:40   
Anck Su Nmaun
Sto je tihooooo nesto na forumuuu......user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1695
28.11.2013 20:57:03   
Misha i Ljisha
evo ja se i dalje javljam nisam otisla da spavam dosla sam k sebi. sveki gleda seriju (i prica sa televizorom), mm cepa drva napolju, Dunja paja a ja evo na rr

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1696
28.11.2013 21:06:11   
Torbica
Ksena, ne mozes se predozirati nikako, sav visak se ispiski, folna je B9 a pijes i B12. Ceo komplex B vitamina je hidrosolubilan pa nema mogucnost da se pokaze visak, koliko god da ga pijes, imaces ok rezultate.
Nego, ja sam vodila moju na slikanjac, klasika cetvrtkom pa nas dve na moj hor. I umorna sam kao pas. Nadam se da cu uspeti ranije leci, dusa mi spava...Ljubim vas!
Jole, dvogled je fenomenalan! Nasmeja me! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1697
28.11.2013 21:15:42   
adulence
Ja samo da vas pozdravim,odoh malo sa mm da bacim pogled na neki film ali vec nas vidim kako spavamo u prvim minutima...hehehe...laku noc

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1698
28.11.2013 21:16:35   
mtajcica83
Inače počela je da vežba jogu iz 4nožnog digne dupe u vis a glavu obori dole (ne znam jel to planina ili pozdrav suncu...hahaha) al sita se navežba, samo problem je kad krene da lupa kolenima o pod..toliko jako vidi se namerno lupa kad se penje pa spušta da mene zaboli iako ima i štitnike...al njoj to kao sad zabavno i naravno samo na parketu

Hhahaha ismija me ovo sa jogom...poynato mi je to je i svrco radio kad je bio toliki user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1699
28.11.2013 21:24:42   
Anoniman
hvala, Torbice! user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here