Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 7:14:09
|
|
|
|
sneza24
|
Dobro jutro. Ja ne radim do utorka nema posla i sad umesto da spavam ja se probudila i vilenim već odavno, eh šta je navika. Kad neko vreme ustaješ rano navikneš se i onda kad ne ideš na poso probudiš se rano. Ja od kako sam počela da radim ne stižem na rr uopšte da pišem s vremena na vreme pročitam šta pišete. Imam jedan problem i treba mi savet. Naime D je počeo zadnja 2 meseca da trpi kad mu se piški nego tek kad upiša gaće onda se seti da treba da piški. Ja mu stalno pričam da treba na vreme da ide u wc ali on kao da ne sluša. Da li je to zato što se zaigra pa zaboravi ili se boji da nešto ne propusti? Sinoć je bio moj brat sa decom i kad su oni otišli vidim da su mu mokre gaće i malo mu prešlo na pidžamu. Ili je možda njegova reakcija na to što sam počela da radim (a počela sam u julu)? Neznam šta da radim sa njim. Mame dajte neki savet svaki je dobro došao!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 7:15:44
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro i od mene, kod nas je noć prošla ok. Zaspala je oko 23:00 i još spava. Serpice ko zna šta je u tim njihovim malim glavicama, možda ga je nešto uplašilo u snu... Adulence ako ti je za utehu, nisi jedina, kod mene isti slučaj...pijem kaficu pa ako ne pomogne, popiću panadol...samo da brzo prođe glavobolja, u suprotnom može baš da pokvari dan...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 7:18:11
|
|
|
|
adulence
|
Serpice a da ga ne muci stomak od cvrate hrane videla sam da mu uvodis,a on je baaas mali...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 7:21:10
|
|
|
|
mama micki
|
Snežo ja sam imala isti problem sa starijom ćerkicom sve do pete godine...ali ona je to radila svesno jer je mrzelo da ustane i prekine igru, ili crtanje, šta već u tom trenutku radi, i to je umela otvoreno da mi kaže "Nisam htela da ustanem dok ne završim crtež". Posle petog rođendana to više nije radila...možda je i tvoje dete u tom fazonu, ko će njih pročitati u potpunosti. A ako je to u pitanju, nemoj da ga grdiš, jer to ne pomaže. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 7:50:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,ja sino' kasno legla ali jutros sam morala rano da ustanem i spremim sina za vrtić.Došao nam deda u goste i ja mu kažem da ne mora da ide u vrtić ali on hoće itako je otišao.Snežo i moj srednji sin je do pre godinu dana tako isto po malo puštao u gaćice i to mu se dešavalo kada se zaigra.Međutim to je postepeno prošlo tj. počeo je da vodi računa o tome. Viki je otišla u školu i ponela pesnicu koju nam je Ivanka noćas sastavila,rekla sam joj da se obavezno javi da pročita,pesmica je odlična
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 8:39:08
|
|
|
|
mama micki
|
Viki a šta bi sa receptom za pica tortu od hleba?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 8:45:32
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mama micki Viki a šta bi sa receptom za pica tortu od hleba? Bi šta bi, ja zaboravila evo sada ću da pišem
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 9:11:10
|
|
|
|
jole82
|
Dobro jutro ženskaći Svima sa glavoboljom želim da ih što pre prođe Mi "poranile" jutros....mislim ne spavamo do 10 Jel to ovo viki KLIK
< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.11.2013 9:14:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 9:48:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Jeste Jole, to je samo što ja neumem to da postavim ovde Jole da li bi mogla da uđeš u temu Novembarsko raspojasavanje i da prebaciš pesmicu o prvom snegu ,koja je tamo u neku odgovarajuću temu vezanu za domaće zadatke ili stihove
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 9:51:21
|
|
|
|
Janncica
|
Cao drugari. Evo i nas da castimo za 11 meseci kod nas je dorucak gotov,ja jos srcem kaficu,a sudovi od sinoc me cekaju u sudoperi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 10:02:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitam vam 11 mesec. janice Mi smo doručkovali i oprali sudove, sda se spremam da nešto malo opeglam
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 10:04:28
|
|
|
|
pocahontas
|
janncice srecna vam mesecnica!! zene, ostala mi je onsko masna fleka od pavloviceve masti na novoj svetlo sivoj trenerici, oooodlepila sam, kako bih mogla to da skinem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 10:17:54
|
|
|
|
mama micki
|
Janncice srećan mali rođendan, kako ja to zovem!!!!! Poc meni za sve uvek pomogne veniš, probaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 10:36:04
|
|
|
|
jole82
|
Janncice za 11..veliki dečko..sledeći je pravi rođendanko viki sad ću da vidim šta i kako Poc ja to samo vanishem uspem sa svetlo sive..doduše skoro sve moje treše su svetlo sive ..sipaš na fleku direkt da odstoiji 15 min, pa onda na pranje...al moj ti je savet da je barem jedan dan nosiš po kuć pa pnda skidanje flekei, jer lakše se skidaju fleke sa nošene garderobe Viki kako se zove tačno pesma...da joj damo ime
< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.11.2013 10:37:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 10:43:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Mi bile na sankanju, opet je malo duze spavala pa je zaspala tek oko 10 i opet mislim da ju je drmnulo uzbudjenje na snegu. Ja joj dala da drzi grudvu juce (a nisam joj stavila rukavice) i drzi ona zenska a danas kad sam joj dala da drzi grudvu prinela ustila i pocela da lize . Svidelo joj se. Jao kako uziva, okacicu slike, slikala nas je sveki pa moram prvo sa njenog telefona da prebacim na svoj pa cu okaciti. Razmisljam se opasno da dam Dunji salcice sto je sveki pravila da rucka, bas su lepi i mekani i danas. Mm otisao kod majstora za kola (automehanicara jel hehhee) tako da sveki i ja uzivamo. Nas dve se super slazemo, ali njih dvoje su katastrofalni kad su zajedno. Ja ne znam kako je ona zena njega podigla, ako se tako celog zivota svadjaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 10:53:18
|
|
|
|
adulence
|
Janncice cestitamo..pa kad pre,prolete!!!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:10:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Misho i ljisho kako ga je podigla...pa znaš onu ko se bije taj se voli vole se njih dvoje ,mislim na tvog muža i svekrvu i verovatno su isti ,pa se zato samo i svađaju,što bi rekli ljudi udario tuk na luk.Takve su i moja mama i moja sestra,niti mogu zajedno niti mogu jedna bez druge
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:19:22
|
|
|
|
jole82
|
KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:49:05
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamice, evo mene posle kafice sa jednom divnom RR mamicom! Ispratila svekrvu pa bi bio red da zalegnem na knjigu, a slogirana sam. Djole je nesto sanjao pa se u 5 probudio, to se desava jako retko, pa ga mm tesio.... Nisam ni zaspala posle..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:49:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas janncice srecna vam mesecnica!! zene, ostala mi je onsko masna fleka od pavloviceve masti na novoj svetlo sivoj trenerici, oooodlepila sam, kako bih mogla to da skinem Jesi li probavala necim vec da skines? Ja sam jednu masnu fleku bas sa trenerke skinula obicnim Venisem , mozda i uspe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:51:52
|
|
|
|
pocahontas
|
ma nisam jos nicim, samo sam je oprala i sad kad se osusila vidim da stoji fleka probacu sa venisem....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:53:58
|
|
|
|
jole82
|
Poc prvo je nosi po kući pa onda skidaj fleku..pričam ti iz iskustva
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:54:19
|
|
|
|
vonavoj
|
meni venis nista ne skida,ili ne znam da ga koristim .fleke od mandarina ne skida
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 11:56:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Cao mamice, evo mene posle kafice sa jednom divnom RR mamicom! Fleke od Mandarine se inace tesko skidaju, znam jer devojcice kad jedu uvek moram dva puta prati ali opet skine se . Ja natopim to mesto Venisem i ostavim da se osusi, pa tek onda u masinu i skoro sve skida!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 12:35:00
|
|
|
|
Anoniman
|
von, moras da potopis, pa protrljas, pa u masinu. mozes i u masinu da dodas malo u prasak vanisha.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?