|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
28.11.2013 14:24:27   
plačljiva
RADILICE MENI SU ISTO KAO I TEBI SVE REKLI JOŠ PROŠLE NEDELJE...Dokle aman i koga više da čekamo user posted image Strašno šta nam rade.

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 2401
28.11.2013 14:44:40   
Ninnochka

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Jedino logicno sto mi pada na pamet je to da sad gurnu ove sto su skoro prosli komisiju u drzavne,a ove sto dugo cekaju u privatne jer mozda znaju da je prosao tender.

I meni se cini da ce biti tako.
Nemojte se nervirati drage moje, znam da nije lako i da je narocito nama koje smo blize 40.- oj svaki dan bitan, ali ta nervoza ne moze da donese nista dobro.
Kad procitam vase postove, osecam se nekako krivom sto su nas pozvali, a zene koje cekaju duze jos uvek nisu, ali sta da radim, nije do mene i iz sve snage zelim da se konacno potpise traj ugovor sa privatnicima i da sve budete pozvane sto pre. user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2402
28.11.2013 15:43:40   
mina@
taj dr.Jovanovic uopste nije rekao da je stvar u godinama vec pozivaju zene koje su prosle u septembru i oktobru, to je jedini uslov.
I niko ne krivi zene koje su pozvane, meni samo nije jasno zasto se to desava!!!
meni je cak i pomoglo sto toliko cekam jer sam otkrila trombofiliju i imam terapiju i vecu mogucnost da VTO uspe, a sve sam te analize radila cekajuci na poziv, ja samo kazem da nije fer!!!!!!!

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 2403
28.11.2013 18:41:14   
RADILICA
Mina@ potpuno se slažem sa tobom.Niko niti jeste niti treba da oseća krivicu,najposle nikoga od nas i ne krivimo,sve nas ovde i spaja ista želja.Bilo bi dobro kada bi taj prezauzeti direktor od kojeg,bar kako je rečeno dve nedelje,očekujemo potpise ugovora,našao malo vremena da to potpiše,ili ako ne planira, da nas bar obaveste o stvarnom stanju.
Meni je jako drago zbog svih koje su pozvali i želim im svu sreću i bar po jednu lepu i zdravu bebicu.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 2404
29.11.2013 6:57:27   
hanka
Ja bih licno otisla i na kliniku i u fond i raspitivala se za svoj predmet,sve dok ga ne nadju i overe.Zvati ih telefonom mislim da nema svrhe.Uostalom zar nije zakonski rok 6 meseci od dana prolaska prvotepene komisije do izdavanja potvrde user posted image

(odgovor članu RADILICA)
Direktna veza do poruke: 2405
29.11.2013 9:06:41   
wivern
Pa isti problem je bio i prosle godine....cekala sam 9 meseci na pocetak vto...pa onda je red da pomere gornju granicu na 42 godine, jer nam ovako oduzmu po godinu dana cekanja za jednu vto...ovo je uzas....

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 2406
29.11.2013 9:34:16   
moja ciklama
Devojke moje, vidim da je pometnja..pa mislim nešto da Vam ovo napišem:
(dakle, ovo je lično moje mišljenje i nema veze ni sa kakvim zvaničnim ili ne zvaničnim obaveštenjem)
Mislim da je Front pozvao devojke iz sep/okt iz razloga što za njih ima rok 6 meseci da radi VTO. Nije pozivao vas koje su puno ranije prošle komisiju, jer to bi značilo da mora odmah da krene sa stimulacijom, bez onih 3 meseca Cikle. To Frontu ne odgovara, a iza svega toga mislim da stoji taj ugovor sa privatnim klinikama..koji samo čeka dan da se obelodani..i onda će te vi drage moje biti raspoređene kod privatnika.

Ljubim Vas sve puno!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2407
29.11.2013 15:09:39   
Sanjalica1980
Devojke, treba mi vasa pomoc. Pustili su me kuci iz bolnice sa prepisanom terapijom medjutim bez obzira na to d-dimer opet pocinje da mi skace.
Malopre me zvala Dr.da se hitno javim hematologu. Miljic ima prvi termin tek 07.12.pa mi je to nekako dugo da ga cekam,a sa druge strane vec je upoznat sa mojim slucajem pa bi mi bilo lakse da ne moram da objasnjavam celu istoriju.

Da li neka od vas zna dobrog hematologa u Novom Sadu. Bilo bi dobro da ima veze sa vto.

Hvala vam puno user posted image user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 2408
29.11.2013 16:06:12   
Chipsy
Sanjalice user posted image
Ja samo da vam javim da u ponedeljak u 3 imam konsultacije u Segedinu!! Bas sam uzbudjena, cini mi se vise zbog puta nego zbog razloga iz kog idem user posted image .
Valjda cemo preci granicu jer nam se ne poklapa adresa u lk i pasosu, zna li neko moze li to biti problem?
Zene drage, ja sam na svojoj kozi iskusila sav apsurd ovog naseg sistema, tako da samo cuvajte zivce. Ljubim vas sveuser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2409
29.11.2013 16:28:32   
Štetica
Chipsi ja mislim da ti na granici samo pasos treba,ispravice me neko ako gresim. Srecno na konsultacijama,i da nam se javis sa lepim vestima.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2410
29.11.2013 16:44:35   
Bebana17
Chipsy, ne treba ti lična karta na granici, gledaju samo pasoš, ne brini ništa.

Žene, ne nasedajte na priču da front ne određuje koje žene će pozvati. Upravo on pravi spisak, a fond odrađuje administrativni deo posla. I prošle godine su pred potpisivanje ugovora pozvali 200 zena odjednom, a verujem da jeste razlog ono što je ciklama napisala za ovaj postupak. Žene koje duže čekaju će odmah kod privatnika, tj. kod njih mogu odmah u postupak, za razliku od 3-4 meseca na cikli u narodnom frontu. Nadam se da sam u pravu i da će zaista biti potpisan ugovor za par dana, te da će sve preostale žene biti pozvane kod privatnika i odmah raditi vto.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2411
29.11.2013 17:06:11   
Chipsy
Stetice, daj boze da zajedno radimo vto u januraru!
Inace poslednji rez mm je 0000000 spermatozoida, pa ne znam sta cemo uraditi sa tim

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2412
29.11.2013 19:07:36   
Ninnochka
Pitanje za zene koje su vec jednom isle na vto u Front, pa znaju proceduru - sta se tacno radi kad odes na te konsultacije, osim sto se konsultujes :)
Receno mi je da ponesem samo uput za vto, koji treba da uzmem od svoje doktorke.
Kako uopste ide ta procedura? Je l' vam tad odredjuju terapiju i ostalo? Da li sam biras doktora ili ti oni odreduju tamo? Ne znam nista, pa ako neko zna... user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2413
29.11.2013 19:24:41   
momaka
Da li neka od vas zna dobrog hematologa u Novom Sadu. Bilo bi dobro da ima veze sa vto.
sanjalice doktor NEBOJSA RAJIC u n.sadu on je moj hematolog

Direktna veza do poruke: 2414
29.11.2013 19:31:58   
Sanjalica1980
Chiiiiipsy user posted image user posted image user posted image
Napokon lepa vest. Ja te cekam sa mojim smrznutima user posted image
Zajedno otvaramo novu godinu user posted image

Momaka, hvala ti user posted image

(odgovor članu momaka)
Direktna veza do poruke: 2415
29.11.2013 21:30:04   
Štetica
Ninocka na konsultacijama se samo konsultuje,pregleda se dokumentacija,odredjuje se koji protokol i kada se pocinje. Za izbor doktora neznam. Treba ti zeleni uput naslovljen na kliniku na koju ides(NF),overen u socijalnom kome teritorijalno pripadas.Tek za aspiraciju ti treba uput za muza za spermogram.

Direktna veza do poruke: 2416
29.11.2013 21:49:52   
isidora88
chipsy nece ti praviti problem zbog toga, jedino sto je bitno jeste da imas min.300 eura po osobi kod sebe ili potvrdu iz banke da na racunu raspolazes sa tolikim iznosom, pojavile su se neke kontrole zbog azilanata pa na madjarskoj granici bas kontrolisu, moju mamu su vratili sa granice nedavno, obrukala se za sve pare, nije znala za to, a isla kod muza pa nije ni nosila nesto puno para, tek toliko koliko joj treba za put, kad ono crvc, vratise je nazad, ostala na granici kao lujka u pola noci pa se vracala neki busem ujutru, komedija, i sad mi smesno kad se setim njene priceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2417
29.11.2013 23:34:46   
wivern

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Sanjalice user posted image
Ja samo da vam javim da u ponedeljak u 3 imam konsultacije u Segedinu!! Bas sam uzbudjena, cini mi se vise zbog puta nego zbog razloga iz kog idem user posted image .
Valjda cemo preci granicu jer nam se ne poklapa adresa u lk i pasosu, zna li neko moze li to biti problem?
Zene drage, ja sam na svojoj kozi iskusila sav apsurd ovog naseg sistema, tako da samo cuvajte zivce. Ljubim vas sveuser posted image

Sjajno Chipsy, ja 10.12 imam konsultacije u Mariboru...ne mogu docekati user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2418
29.11.2013 23:38:10   
Chipsy
Joj isidora, hvala ti za info, i ja bih se obrukala.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2419
30.11.2013 0:04:13   
Dani.kv
Chipsy srecan put i ocekujemo lepe vesti.
Wivern poz mi Mariboruser posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2420
30.11.2013 0:53:13   
Ninnochka
Srecno zene user posted image

Stetice, hvala na odgovoru. Ako sam dobro razumela, nosimo samo 1 uput i to onaj koji ja uzmem od svog lekara.
Treba li i moj muz da uzme uput od svog lekara ili idemo samo sa tim jednim koji ja uzmem?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2421
30.11.2013 9:24:59   
Štetica
Za konsultacije ti treba samo uput za tebe,jer i resenje o ukljucivanju u proces vto,glasi na tebe. A muz tamo treba samo da potpise neke papire tipa saglasnosti i to je to. Bar tako je u Valjevu. A nazovi u ponedeljak NF i proveri za svaki slucaj,mada bi ta procedura trebalo da bude ista svuda.

Direktna veza do poruke: 2422
30.11.2013 11:21:24   
wivern

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Chipsy srecan put i ocekujemo lepe vesti.
Wivern poz mi Mariboruser posted image

Ne brini Dani, sad cu samo da se zapljunem..a nadam se u februaru da cu celog da ga pozdravim user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2423
30.11.2013 12:24:46   
Bebana17
Ninočka, ne biraš lekara u narodnom frontu, oni rade kao tim i svi učestvuju u odlučivanju.

Ne treba ti nikakav uput za muža, samo zeleni za stacionarno lečenje naslovljen u desnom uglu na narodni front (i ponesi sve papire do sada što si prikupila, za ne daj Bože ako ti neko nešto bude tražio).
Kao što je Štetica rekla na konsultacijama ništa ne radiš osim tog dogovora, s tim da smo mi u narodnom frontu kad smo radili vto išli u decembru na konsultacije, pa u januaru i tek smo tada u januaru dobili tačan mesec ulaska u program, a od decembra smo bili na ciklo proginovi. Ne znam kako će sada raditi (da li ćete se odmah dogovoriti za mesec kada ćete raditi, ima vas manje pozvanih, nas je bilo 200 parova u decembru).

Nadam se da ćeš ubrzo u postupak, i svu sreću ti želim!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2424
30.11.2013 13:18:02   
Ninnochka
Hvala Bebana, trebace nam sva sreca :)

Nego, koliko se secam Cyclo Proginova nisu kontraceptivi? One sluze samo za regulisanje menst. ciklusa, jer sam ih pila u ranoj mladosti, dok mi se ciklus nije normalizovao.
Da li to znaci da se moze zatrudneti dok si na terapiji i dok cekas postupak ili ti naglase da ne smes?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here