Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 21.11.2013 21:06:45
|
|
|
|
New Mom
|
Klinci mi spavaju u svojim sobama, pa smo mirni u svojoj sobi ili eventualno dnevnoj. Vreme je veci problem, obicno to padne oko pola sest, sest ujutru, pre posla. Rizik, draga moja. Bez toga nema dobitka.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 21.11.2013 21:07:42
|
|
|
|
vonavoj
|
kseno,i ti imas problem! nase male vestice..moja jos nema ni nameru da spava..spavala je popodne,jer nocas nije nista,jer ima upalu usiju,preplakala je noc.. a inace ne zaspi pre 22,a ide u vrrtic! a inace,nesto mi je i O sumnjiva,po bazalnoj je nema,razbolela sam se,slinava,grlo,nenaspavana..tako da slaba vajda..po kalendaru bi trebalo da je O sutra,a po bazalnoj nemam pojma ako smognemo snage,mozda i sutra nesto uradimo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 21.11.2013 21:10:18
|
|
|
|
tijatija
|
von, nema zabusavanja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 13:43:06
|
|
|
|
Minja23
|
drage moje sta radite,ajde navijam za muckanje i pozitivne rezultate kod mene jos nista :( sledece nedelje idem kod dr.ali sam se ipak nadala da ce doci... mnogo me peckaju bradavice,pa se uspanicim da nemam neku ne daj boze bolest,ali to nema veze sa ciklusom jel da?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 14:03:20
|
|
|
|
vonavoj
|
koga cekamo za testic,samo sansu?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 14:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
von, a drugi simptomi O? egg i tako to? ja od kad sam se porodila do pre 2-3 meseca sam imala tako tacne menstruacije, sa sve konkretnim znakovima O. I bila je tacna u sat. Pre 2 - 3 meseca je pocela da zeza, nesto mi se skratili periodi na 25 - 26 dana, otkud znam. Doduse, nije da nameravamo da muckamo, nego se to ja samo cudim Kako je Tiki sad?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 14:18:28
|
|
|
|
vonavoj
|
i meni se posle porodjaja tacno poznaje O,ali ovaj i prosli mesec bas nisam imala pravi egg,ne znam...i imam tacne cikluse na 31 dan,a pre porodjaja je bilo od 35-40 dana! Skratio se i meni ciklus! Tika je bolje,dobro je nocas spavala,nije se budila,dala sam joj paracetamol pre spavanja,da je ne boli! Ja sam slinava,nikakva..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 14:22:57
|
|
|
|
vonavoj
|
nesto sam presusila sad,a po grafu nema O jos ..ili je toplomer los,jer je digitalni!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 16:44:37
|
|
|
|
daca77
|
Drage, komp.na poslu je kod majstora i nisam vas pratila, ovih dana. Ja sam danas bas siznula, 15dc a meni je krenula u tragovima i prosli put je 16dc dosla...ovo nije normalno i prosto ne znam sta da radim
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 16:51:03
|
|
|
|
vonavoj
|
bas ti je kratak ciklus..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 18:20:01
|
|
|
|
madre
|
auuu, daco ebem mu misa koliko ti traje ta takva menstruacija? drugari ja juce bila kod novog ginekologa, dopala mi se bas. kaze da je O upravo prosla, sa levog jajnika, jos se vidi tecnost, a mi nismo muckali! ebi ga... preporucuje da od sledeceg meseca od 24dc pocnem da korisitim LH trakice i da tako probam da je uhvatim. kada sam je pitala za stimulaciju ovulacije, nesto se smracila, ali kao ako bas hocu da pijem klomid od 5-10dc 2x1... kaze da bi trebalo da prvo neko vreme pokusavam bez icega pa onda stimulacije. ja sam napravila ovoliku razliku jer sam imala da obavim neke stvari koje zahtevaju anestezije i antibiotike, pa nisam htela da se igram... zato mi se sada zuri, bih volela da ne bude bas velika razlika! ne znam ni sta da radim za taj klomid? po njoj menstruacija ce za najvise 13 dana...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 18:21:34
|
|
|
|
madre
|
joj, citirala sam samu sebe
< Poruku je uredio madre -- 22.11.2013 18:22:27 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 18:28:51
|
|
|
|
jovicaa
|
madre kud ja okom ti skokom
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 18:43:28
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav crtice, Madre draga ne znam koliko dugo pokusavate, ali ako prvi put nisi imala problema nemoj da zuris sa Klomifenom. On je u principu lek za izazivanje ovulacije i samim tim ti nije potreban. Nista njime neces ubrzati, nego nabavi LH trakice i budite vredni Daco vrsnjakinjo draga sredice se to dobro podnosis terapije, nemas nikakvih drugih tegoba? Puno te pozdravljam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 18:47:48
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,mozda je dr i u pravu,jos jedan mesec probajte tako sa trakicama,a mozes i da meris bazalnu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 19:18:12
|
|
|
|
madre
|
narucila sam trakice pa cemo videti ako je O upravo prosla znaci da je ovog meseca bila oko 35dc, to znaci da mi se sledeca smeska tek za 50ak dana, a mozda i vise... a ako je ne ulovim, opet tako! ma ulovicemo vec sledecu
< Poruku je uredio madre -- 22.11.2013 19:19:49 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 19:23:53
|
|
|
|
madre
|
von, videcu za bazalnu, ali mislim da cu pre probati sa trakicama. maslacak, znaci klomifen se daje samo zenicama koje ovulacije NEMAJU, a ne da ih pospese ili malo ubrzaju? prvi put nismo imali probelama da ostanem sa trudna, nadam se da necu ni sada
< Poruku je uredio madre -- 22.11.2013 19:24:54 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 19:56:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
Da madre bas tako, I u tome je jako uspesan lek. Ali posto zene koje imaju probleme sa zacecem a da se tacni uzrok nezna cesto probaju sve i svasta, pa tako i njihovi doktori nastala je ta prica da klomifen moze da poboljsa ili pojaca ovulaciju koja nije uopste dokazana tj verovatno je pogresna. I ja sam ga probavala i nista mi pomogao nije dok nije pronadjen uzrok problema. Ako si brzo zatrudnela prvi put imas ovulatorne cikluse samo probaj malo bolje da pratis ciklus LH trakicama i brzo ces ti ponovo u tromesecja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 20:42:04
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Pozdrav crtice, Madre draga ne znam koliko dugo pokusavate, ali ako prvi put nisi imala problema nemoj da zuris sa Klomifenom. On je u principu lek za izazivanje ovulacije i samim tim ti nije potreban. Nista njime neces ubrzati, nego nabavi LH trakice i budite vredni Daco vrsnjakinjo draga sredice se to dobro podnosis terapije, nemas nikakvih drugih tegoba? Puno te pozdravljam Maslacak, sem ovih zezalica sa na 2svakih 15-ak dana, drugih tegoba nemam Pitam se samo dokle ce me zezati...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 21:25:51
|
|
|
|
vonavoj
|
moracu da pocnem sa amoksicilinom,ne vredi,vec 3 dana me grlo boli,pocinju i usi,nos ne prestaje.. citam,da moze da se pije ako se radi na ..u utorak idemo na slavu kod svekijevaca,jedva izdrzavam bolesna da pazim na cerku,a i ona pije antibiotik..ne moze da prodje bez antibiotika!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 22.11.2013 21:50:25
|
|
|
|
madre
|
hvala ti, maslacak mada ja uvek govorim da je to sto sam tako lako (trebalo mi je 4 meseca, za koja sam imala jednu ili dve ) ostala trudna, bila sreca! von, znaci bas te steglo, ebi ga ali vidim da imas snage za hopa cupa, to je vazno
< Poruku je uredio madre -- 22.11.2013 22:05:47 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 23.11.2013 10:02:17
|
|
|
|
vonavoj
|
pocela sam sinoc sa amoksicilinom,i dobro da sam to uradila,sinoc 37,1...i bilo je X,a onda oko 2 38,3..dobro sam se smrzavala prvo,pa gorela...grlo me steglo da ne mogu da gutam..a posto sam oko 22 popila panadol,i u 2 temperatura opet skakala,morala sam brufen,valjda nista nece smetati sto muckamo..jer ne reagujem na panadol kad imam temp! imam i graf u bazalnoj..ali se bojim da nije tacan jer sam se razbolela!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 23.11.2013 10:03:28
|
|
|
|
vonavoj
|
mozda nismo ni trebali da muckamo kad sam bolesna..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 25.11.2013 11:32:06
|
|
|
|
Jole84
|
Crtice kako ste mi
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 25.11.2013 11:58:13
|
|
|
|
buba m
|
Trudilice Nešto je zatišje kod vas! Hajde nameštajte guze da vas išutiramo Jole i ja u prvo! Brzooo!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?