|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat]
25.11.2013 12:00:07   
vonavoj
nigde nikoga!samo ja!user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 326
25.11.2013 12:05:15   
Anoniman
Iiii Von jesi li bila uspesnauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 327
25.11.2013 12:06:34   
vonavoj
jos je rano..ne znam,a bila sam i bolesna,i ja i TIka,jos samuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
25.11.2013 14:06:30   
madre
tu sam i jauser posted image
juce sam uradila prvu lh trakicu, iz radoznalostiuser posted image pojavila se i fina druga crtica iako je O prosla tako da se nadam da cu umeti da se snadjme sa njima kada dodje vreme.
von jesi li malo bolje?
bubo, evo ja se naguzilauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 329
25.11.2013 15:04:50   
godo
Kako bih volela da mi neko pomogne!Trebalo je da dobijem 20.novembra,ali je user posted image stigla 19. kasno posle podne nesto mrljavo rozikasto.Nije je bilo cele noci i opet pre podne flekica rozikast i stala je.U subotu uvece opet krece tako crvenkasto flekasto...to mi se nikada nije desilo.Zakazala sam kod doktora 3.decembra.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 330
25.11.2013 15:09:38   
Jole84
Godo a da ti cepneš jedan testić? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 331
25.11.2013 15:14:05   
madre
i ja kazemuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 332
25.11.2013 15:21:27   
godo
Drage moje rado bih,ali strah od jos jednog razocarenja pojede...Toliko puta sam se nadala i bila ubedjana da cu uspeti da vise ni da placem ne mogu!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 333
25.11.2013 15:56:35   
Jole84
Nema mesta strahu,bolje da se razočaraš nego da budeš u neizvesnosti,skupi snagu i pravac apoteka user posted image
Idi sa mišlju da to NIJE to,pa neka te iznenadi. Srećno i vučem jako user posted image

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 334
25.11.2013 20:31:45   
nata11

IZVORNA PORUKA: Jole84

Nema mesta strahu,bolje da se razočaraš nego da budeš u neizvesnosti,skupi snagu i pravac apoteka user posted image
Idi sa mišlju da to NIJE to,pa neka te iznenadi. Srećno i vučem jako user posted image

I ja uvek tako radim test. Govorim nije pa bolje da me iznenadi nego da me ubedaci jos vise. Mada me do sada nije iznenadio user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 335
25.11.2013 21:15:32   
daca77
Drage, bas sam u nekoj guzvi i nikako da prodje, pa da na miru pratim sta se desava....
Ja danas uzela test intolerancije, tj.rezultat i mogu vam reci da je dr bio u pravu-nijednu vrstu mleka i ml.proizvoda ne smem. Pored toga, ni jednu, nama poznatu, zitaricu ne smem i jos puno toga.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 336
25.11.2013 21:17:33   
Maslacak15
masala vrsnjakinjo.... Sta sve je pozitivno? I gluten kad ne smes zitarice...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 337
25.11.2013 21:28:50   
daca77
Vrsnjakinjo, od zitarica ne smem ni jednu, od mesa samo piletinu, curetinu i svinjsko...od voca samo s.sljive, brusnicu, ananas dinju, od povrca-pasulj, boraniju, grasak, blitvu, spanac, papriku, paradajz. Od zrnevlja-kesten, badem, lesnik, orahe, suncokret...sve ostalo ne smemuser posted image
Od napitaka-biljne cajeve i vodu, sok od povrca i nista dr.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 338
25.11.2013 21:32:50   
Maslacak15
pa na sta si sve alergicna ? Joj to je komplikovano ali je svakako bolje da si saznala.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 339
25.11.2013 21:36:27   
daca77
Maslacak, alergicna na svo mleko i ml.proizvode, psenicu, jecam, ovas,raz, proso, pirinac, jabuku, narandzu, krusku, limun i ostalo poznato voce...onda na kupus, krompir, cveklu, brokoli, karfiol, kafu, cokoladu, med, teletinu, junetinu, iznutrice i mnogo toga.
Sada se ja pitam sta da radim s hlebom? po ovome ispada da ga treba izbaciti...

Direktna veza do poruke: 340
25.11.2013 21:47:59   
Maslacak15
po tome bi trebalo da ga izbacis dauser posted image a kako je radjen test? kao klasican alergoloski pa si dala krv.Kako je moguce da budes alergicna na toliko stvari a da to ne primetis ? Mislim ok imas niz tegoba, ali one su relativno neupadljive. Nije da ne verujem u rezultate, samo mi je pomalo neocekivano u toj meri.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 341
25.11.2013 21:52:26   
daca77
Da, klasican iz krviuser posted image
Moj doca je samo pomenuo da izbacim mleko i mlec.proizvode, kao i soju. Druge namirnice mi nije pominjaouser posted image
Ne znam sta da mislim, ali u svakom slucaju ove ostale ne mogu izbaciti u potpunosti...

Direktna veza do poruke: 342
25.11.2013 22:52:14   
Jole84
Daco znači bio je dr u pravu user posted image važno da si saznala za mleko a za ove druge proizvode ga ipak pitaj.
Nato tako je najbolje,a iznenadiće te uskoro,ja se nadam vrlo brzoooo user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 343
25.11.2013 23:23:48   
degu

IZVORNA PORUKA: daca77

Drage, bas sam u nekoj guzvi i nikako da prodje, pa da na miru pratim sta se desava....
Ja danas uzela test intolerancije, tj.rezultat i mogu vam reci da je dr bio u pravu-nijednu vrstu mleka i ml.proizvoda ne smem. Pored toga, ni jednu, nama poznatu, zitaricu ne smem i jos puno toga.

Daco ja jako verujem da ishrana mnogo utiče, ja sam promenila ishranu i zatrudnela posle 3 nedelje. Izbacila sam sve žitarice, brašno i šećer. Hleb možeš da napraviš od "brašna" od semenki da ti bude zamena, možeš ti to, sigurno. Malo je teže što i mlečne proizvode trebaš da izbaciš ali vidi s čime raspolažeš i to jedi. Ja sam još uvek bez hleba, tu i tamo nekad domaći hleb napravimo pa uzmem malo, al me je i dalje strah da ishranom nešto ne pokvarim.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 344
26.11.2013 8:02:21   
daca77
Jole, dr nije trazio da uradim ovaj test, tako da cu videti sta dalje...
degu, ispada da cu hleb praviti od mlev.oraha, lesnika, badema, a odozgo sipam malo susamauser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 345
26.11.2013 8:23:48   
nata11
Daco bas ti smanjili spisakuser posted image .
Meni neka mucnina u stomaku vec danima, danas inace 4dc.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 346
26.11.2013 8:28:53   
Maja1309
dobro jutro crtice moje, evo ja ne pišem baš često ako nemam šta za reći ili pitati :)

A sad trebam pomoć.

danas mi je 18dc i još nema ovulaicje, inače u prosjeku bude 15dc, najranije 13dc najkasnije 16dc.

Ovaj mjesec sam od 6dc-14dc pila kapsule ulje noćurka 3x500mg dnevno jer sam čitala da su dobre za plodnu sluz.
jel moguće da su mi one odgodiel ovulaciju?

12,13,14 dc sam imala egg sluz.

pozitivne lh uvijek imam dva dana za redom, ovaj ciklus sam imala 16dc pozitivnu, a 15 i 17dc nisam ih radial pa ne znam.

šta kažete, šta mi se događa s ovulacijom?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 347
26.11.2013 8:42:52   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: daca77

Maslacak, alergicna na svo mleko i ml.proizvode, psenicu, jecam, ovas,raz, proso, pirinac,

Daco, upadam kao padobranac. Od zrnevlja da li smeš kvinoju?
Od žitarica da li smeš piru (krupnik, krupnica je ja mislim kod nas poznatije ime). Vidim da je ovde sada hit jer se mnogo lakše vari.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 348
26.11.2013 9:39:44   
hanka
Dobro jutro user posted image
Koliko ja vidim ovde ce uskoro vise biti trudnica nego crtica user posted image
Dacika nadam se da ces naci namirnice za ishranu, i ja se kao kanim da uradim taj test al sam alava pa me strah da cu tako tesko podneti zabranu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 349
26.11.2013 9:45:32   
madre

IZVORNA PORUKA: Maja1309

jel moguće da su mi one odgodiel ovulaciju?

koliko ja znam, ne bi trebalouser posted image
majo, nisam bas ispratila, da li je tm radio spermogram?

hanka, totalno te razumem za to sto se ne usudjujes da radis testuser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here