Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 10:18:02
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Jole, dr nije trazio da uradim ovaj test, tako da cu videti sta dalje... degu, ispada da cu hleb praviti od mlev.oraha, lesnika, badema, a odozgo sipam malo susama Daco ja sam pravila ovaj hleb KLIK, imaš tu još raznih recepata koje bi ti morala prilagoditi zbog mlečnih proizvoda al izvodljivo je
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 11:32:45
|
|
|
|
Jole84
|
Daco možeš i heljdino brašno,ono je fino,ima i kore za pitu,a čini mi se da Trća misli na krupno projeno,to je ono što nije kupovno,nego domaće.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 11:32:45
|
|
|
|
daca77
|
Degu, prilagodicu sebi recept, jer ja ne smem ni zumance, samo belance Trco, ne znam da li smem tu zitaricu...kuci mi je rezultat. Jole, ne smem heljdu
< Poruku je uredio daca77 -- 26.11.2013 11:33:41 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 11:55:19
|
|
|
|
tillia
|
Kako izdrzavate do bete svi vi vi koji ste radili vto?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 12:35:05
|
|
|
|
NoraBo
|
Daco, ufff to je baš zeznuto! Moja kuma ima sina koji je dosta alergičan na sve i svašta, još od rođenja, i kompletnu ishranu je prilagodila njegovim potrebama, a pošto se tim bavi već 6 godina, ima i blog, evo ti link http://kuminaoklagija.blogspot.com/. Nadam se da će bar malo biti od pomići Znam da prilagoditi ishranu nije ni malo lako, izistkuje puno vremena za osmišljavanje, nabavku i pripremu, ali bar ćeš zdravo da se hraniš, ješćeš ono što tvom telu prija!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 12:40:59
|
|
|
|
Maja1309
|
meni nitko ništa nema z apomoći
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 12:45:56
|
|
|
|
NoraBo
|
Majo1309 nemoj plakati ma sve je moguće, ali nisam sigurna da baš može ulje noćurka odložiti ovulaciju. Koliko znam nije svaki ciklus sa ovulacijom, tj. imamo i cikluse bez ovulacije, sa regularnom menstruacijom na 28-32 dana, ali bez same ovulacije. Verovatno sad imaš baš takav jedan ciklus. Nemoj brinuti, sledeći će sigurno biti ok, mada ako si skoro planirala doktoru pitaj i njega.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 14:47:54
|
|
|
|
mamica3
|
pozdrav drugarice,dugo me nije bilo,pratim vas al ne pisem,nemam nista pametno za pisati,al jedno pitanje,dali jesu neku od vas poslije ciklusa i dalje bolile grudi i koliko,kod mene je ocito raspad sistema došla M ranije tj.na 25dc sva nekakva mrljava,prošla treci dan a grudi i danas jako bole iako je madam otisla,poremećaj je sigurno samo treba docekat vjesticu pa treci dan na pretrage hormona
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 19:26:13
|
|
|
|
sansa
|
E pa zene moje ovako .... pre dva dana sam ujutru videla da imam neki cbraonkasti sekret i posto sam u prvoj trudnoci imala krvarenje morala sam da uradim test da vidim dal je trudnoca ili menstruacija kad ono stize !!! Ali kod mene nikad bez komplikacija odem ja kod moje doce ona mi radi ultrazvuk i sa bebcem je sve u redu ali na desnom jajniku mi se stvorila ogromna cista. Ali stvarno ogromna 9cm sa 5 cm. Poslala me za nis i ja bila danas dali mi utrogestan u nadi da ce da pukne ako ne za 4 nedelje ideem na kontrolu i ako do tad ne ispari odna ce da je laperoskopski skidaju...Nista mi nije jasno i prestravljena sam mada su mi rekli da to nema nikakve veze sa mojom . Jel imate vi neka iskustva po tom pitanju
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 20:04:06
|
|
|
|
nata11
|
Sansa super cestitam i drzim palceve da cista nestane
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 26.11.2013 22:15:46
|
|
|
|
madre
|
sansa divne vesti, cestitam! ali ta cista ti stvarno nije trbala! ne razumem se ni malo u to, ali nadajmo se da ce da pukne pa da odahnes i uzivas drugari mene stomak, krsta i sise rasturaju, i sve mi je vise zao sto nismo muckali pre 7-8 dana, ja se nesto premisljala zbog antibiotika i niskog gvozdja i sad mi je bas krivo... ocekujem uskoro... von, jeste li bar malo bolje? joj, daco, jeste ti bas podugacak taj spisak zabranjenih namirnica, ali to ti je podstrek da pocnes zdravo da se hranis
< Poruku je uredio madre -- 26.11.2013 22:16:35 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 8:47:29
|
|
|
|
vonavoj
|
sansa! bice to sve ok! madre,bolje smo! stigli jutros iz Palankne,bili na slavi..sad i mm pije antibiotik!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 8:55:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Majo,ne znam nista o tome
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 9:52:18
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 meni nitko ništa nema z apomoći Maja neverujem da je noc. uticao na to. Ja mislim da si ti imala O posle sluzi ali da ti je jednostavno promakla. Trakice su super ali se moze desiti da omase, neznam jesi vodila racuna o tome da nepijes vode pre testa_ Kada si radila trakice_
< Poruku je uredio nata11 -- 27.11.2013 9:54:29 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 10:38:42
|
|
|
|
vonavoj
|
od kog dana pocinjemo da umisljamo ..nesto me ziga levi jajnik i jutros mi bilo muka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 10:41:52
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam, Von., ja u tom periodu mislila da tripujem, a ono još 15 nedelja nastavile mučnine. Sansa, čestitke!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 10:52:28
|
|
|
|
vonavoj
|
bas gledam tvoj graf,i tebi je jednog trenutka pala temperatura,i meni je danas...ali sam spavala 5 sati,kasno legla,rano ustala! i smrzla se nocas!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 10:54:28
|
|
|
|
New Mom
|
Mislim da sam i ja u tom periodu imala noć sa jako malo sna. A i vidiš da kod mene nije bilo nešto značajno veća T.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 10:59:30
|
|
|
|
vonavoj
|
sve je moguce
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 11:01:19
|
|
|
|
vonavoj
|
volela bih (ko ne bi voleo,ne bi bili ovde da ne zelimo ) a juce sam bila i nesto naduvena i boluckao me stomak,i ledja..ali sam se i umorila!
< Poruku je uredio vonavoj -- 27.11.2013 11:03:43 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 11:11:42
|
|
|
|
Jole84
|
Šansa čestitam,želim ti laku trudnoću srediće se ta cista,nadajmo se najboljem,samo pozitivno! Von krenulo je navijanje koji je dpo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 11:14:48
|
|
|
|
vonavoj
|
7mi dpo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 11:16:08
|
|
|
|
daca77
|
Crtice, navijam jakooo U prilicnoj sam guzvi, na poslu i ne mogu redovno da vas pratim...ali, navijam jakooo. Ja taman resila da krenem samo sa zelenom travicom, kad ono-travicu pokrio sneg
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 12:45:38
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj od kog dana pocinjemo da umisljamo ..nesto me ziga levi jajnik i jutros mi bilo muka Vonavoj po zelji Moze i odma sledeceg dana od muckanja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] 27.11.2013 12:48:08
|
|
|
|
vonavoj
|
dobro kazes!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?