|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat]
20.11.2013 15:12:19   
godo
Ja sam kod Jovanovica i nikako mi se na dopada.I meni se cini da hoce samo da otkaci i da uzme parice.Sicilijana probaj kod nekog drugog doktora,mada vise ni ja ne znam kod koga bih.Svaki je skoro nesto zabrljao i bio neprijatan,skoro svi su skrti na recima.

(odgovor članu Sicilijana)
Direktna veza do poruke: 276
20.11.2013 15:47:51   
Minja23
evo da se javim,kao sto sam i mislila,tj.osecala od trudnoce ni t... user posted image user posted image user posted image ,e sad sta je ne znam ni sama idem kod dr.sledece nedelje...user posted image devojke jel se ovo desilo nekoj i sta je bio uzrok ovolikog kasnjenja? (15 dana)

beta <0.10 uzas

< Poruku je uredio Minja23 -- 20.11.2013 15:52:38 >

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 277
20.11.2013 18:37:29   
Jole84
Ih Minja baš mi je žao user posted image
Idi obavezno kod lekara da se vidi razlog,možda je nešto do hormona,neka cista itd...
Sredi to,pa napred u nove pobede user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 278
20.11.2013 18:41:02   
degu
Žao mi je Minja, sad pravac kod dr-a. Meni se dešavalo da ne dobijem i 2 meseca al ja imam policistične jajnike i neredovne cikluse svakako.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 279
20.11.2013 19:46:55   
Štetica
Moja prokletinja je upravo stigla,tako da se selim u sledeci mesec. Jos je morala i da porani 3 dana samo da mi kida zivce.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 280
20.11.2013 19:48:44   
vonavoj
pih,bezveze!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 281
20.11.2013 19:57:22   
Štetica
Von ma nadala sam joj se,jer na uz 16 dc je bio endometrijum 6,5mm a nije bilo zutog tela tako da sam znala da je anovulatorni ciklus. Samo sam se iznervirala sto je poranila,ali sta da radim. Dzaba sam pila onu rakiju.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 282
21.11.2013 8:40:20   
Minja23
Meni je devojke juce bilo bas nesto lose,ceo dan nesto bezveze i onda me je ta beta dotukla...danas sam super i idem dalje user posted image
Resih da malo promenim zivotne aktivnosti ;) ljubim vas i zelim vam sto pre da user posted image ,sto nam Bog ne posalje andjele kad ih toliko zelimo user posted image ?
ali dobro,verovatno svaka od nas ima gore zapisano svojih 5 min. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 283
21.11.2013 10:11:17   
sansa
Minja bice sve u redu ..i meni evo kasni vec 10 dana ali nikako da se odlucim da uradim test...doktorka mi radi tek u utorak pa idem kod nje pa nek ona vid celu situaciju
user posted image user posted image
Mene sve zivo boli i piskim na svakih 5 min ali bukvalno ....imam opet pojacan sekret i nemam pojma da li je user posted image nesto skroz treceuser posted image
Bas mrzim ovo iscekivanjeuser posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 284
21.11.2013 10:13:11   
serpica
Sansa ovo govori da ima sanseuser posted image ipak uradi test sigurno ce pokazati...bar ja mislim,ja navijam jakoouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 285
21.11.2013 10:59:41   
vonavoj
user posted image user posted image sansa!
ima sanseuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 286
21.11.2013 11:21:50   
Jole84
Šansa brzo po testić user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 287
21.11.2013 11:44:33   
Minja23
sansice navijamo za tebe user posted image i za jedno zrno graska user posted image

mene drage moje samo brine sto ova vesticara ne dolazi ,jer onda sumnjam da je u pitanju nesto veliko,a pre sledece nedelje ne mogu da stignem da idem kod dr.
Inace jutarnje mucnine mi ne prestaju,pa sam se u trenutku prepala da nije mozda vanm.trudnoca,ali sam citala da bi pokazala beta i to.
tako da-nek' mi je Bog u pomoci...grudi samo sto ne puknu a ne bole user posted image (koliko ih stiskam svakodnevno,nekad utripujem da bole,pa stisnem sutradan ono nistauser posted image )

Ovako nesto mi se nikad nije desilo...a sad bih volela da dobijem sto pre (da ne poverujes svojim usima user posted image ),samo da ne preskoci ceo mesec...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 288
21.11.2013 12:51:05   
sansa
Minja a da ti ipak uradis i test..nekako mi to mirise na user posted image mozda beta gresi...uvek ima mesta za greske....meni sve to simnjivouser posted image user posted image
Ja ipak cekam do utorka...

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 289
21.11.2013 13:12:18   
nata11
Sansa test moze da pogresi beta ne.

Zao mi je Minja user posted image ali mora se dalje, sta je bilo bilo ne lupaj vise glavu betama i testovima.

< Poruku je uredio nata11 -- 21.11.2013 13:13:36 >

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 290
21.11.2013 13:18:36   
Sicilijana

IZVORNA PORUKA: godo

Ja sam kod Jovanovica i nikako mi se na dopada.I meni se cini da hoce samo da otkaci i da uzme parice.Sicilijana probaj kod nekog drugog doktora,mada vise ni ja ne znam kod koga bih.Svaki je skoro nesto zabrljao i bio neprijatan,skoro svi su skrti na recima.

Isto mislimo. Nemam pojma sta da radim, sacekacu taj HSG, pa cu onda videti sta ce da mi kaze. Ako mi i onda bude tako odbojan i nervozan, menjam ga sigurno. Meni nije dozvolio da bilo sta progovorim, sem onoga sto me je pitao i to po mogustvu da odgovorim sa DA i NE. Nije me pitao nista za hormone, da li sam radila ili ne, nije me pitao da li imam ovulaciju, da li sam isla na folikulometriju, nista od toga..... user posted image Samo ga je zanimalo koliko sam dugo u braku i da li sam imala porodjaj, pobacaj ili trudnocu. Boze svasta user posted image . Reci mi samo molim te ( mozes i na privatnu poruku), da li je tebi dao da iskontrolises hormone i posle kog vremena od kako si kod njega? Pitam jer sam ih ja radila i meni je manji progesteron,ali nisam stigla, a ni mogla to da mu kazem, jer mi nije dozvolio.

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 291
21.11.2013 13:50:42   
vonavoj
beta ne gresiuser posted image ,moguce da je neka cistauser posted image
sansa,ne zabusavaj,gde je cak utorak!user posted image

(odgovor članu Sicilijana)
Direktna veza do poruke: 292
21.11.2013 13:54:40   
Minja23

IZVORNA PORUKA: nata11

Sansa test moze da pogresi beta ne.

Zao mi je Minja user posted image ali mora se dalje, sta je bilo bilo ne lupaj vise glavu betama i testovima.

sansice ne vredi,beta je tacna 100% i idemo dalje,ali ti hvala sto me bodris do kraja :))) ovog puta ,kraj je bio rezultat bete...dalje nema...ostaje samo da se vidi sta je i da nije neka cista ili neki veci poremecaj hormona user posted image

nata11 idem dalje :) sta cu tako moram...ma znam da nije user posted image ,nego sad bijem samo glavu da nije neki problem gin.prirode sto ce mi posle praviti smetnje...ako mi kasni m.jer joj je tako doslo ,ok super...samo da je meni sve ok.jer ipak treba ta pravimo user posted image user posted image

ljubim vas sve jakoooo

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 293
21.11.2013 17:15:24   
nata11
Ma znam kako je. Ja i kad mi se desilo jednom malo krvi od jake O odmah sam otrcala kod dr.
Nadam se da ce se brzo resiti.

(odgovor članu Minja23)
Direktna veza do poruke: 294
21.11.2013 19:24:37   
sansa
EH sad vi sa tom betom ...kod nas u malim gradovima toga nema user posted image user posted image mi smo jos u tamo nekom vekuuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 295
21.11.2013 19:26:57   
sansa
Prekinu me na pola ovaj postuser posted image
Ja cekam do utorka ipak tako cu manje da cekam na bebu ako jeuser posted image ....
Ma samo hrabro stvar je u muckanju..nemojte da cekate O muckajte vi i pre i posle toga ...muckanja nikad dostauser posted image i zapamtite zene ono vazno ..posle mickanja obaveno NOGE U VISuser posted image user posted image

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 296
21.11.2013 20:49:56   
vonavoj
kako stizes pored bebca da muckas..mi smo jedva sinocuser posted image
nece da spavauser posted image

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 297
21.11.2013 20:57:49   
New Mom
Von., palo mirenje sa tm?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 298
21.11.2013 21:02:30   
Anoniman
NM, nuzda zakon menja! Kad prodje O, von moze ponovo da se naljuti i da mu se osveti sto je ljuti user posted image
e, stvarno, kako muckate pored male dece? evo moja sad nesto prica u svom krevetu i vice, ko zna kad ce zaspati, pre cemo mi (po obicaju) da se komiramo.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 299
21.11.2013 21:05:05   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: New Mom

Von., palo mirenje sa tm?user posted image

user posted image user posted image provalila si meuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here