Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 11:12:09
|
|
|
|
lokica77
|
dobro jutro i od nas, K se malo pre probudila doruckovala i evo bleji u njihalici, ja se bacam na peglanje i pakovanje, popodne picimo u selo u nedelju slava valja sve spremiti...kissic od nas ...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 11:33:59
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao žene. Kod nas baš neko blesavo jutro. D se nešto razvrištao kad sam pokušala da mu dam čaj, nije hteo, a posle opet neraspoložen, ja reko" biće belaja za doručkom, pogotovo što je zadoručak imao šljive sa palentom i grizom (i to neke od 200 kinti, velike ko mandarina, još me momak ubedjivao kako su slatke, a nisu, sram ga bilo kad je našao da zeza majku maloletnog deteta ) elem već ih je jeo,al tu mora da se doda neko sladje voće da bi imalo neki ukus, ajd dodam ja maaalo banane, s obzirom da je izbegavamo, al ukus i dalje bezveze. Dobro, računam, šta da radim, verovatno neće hteti. Kad on solidno pojeo. Onda mu se prispavalo i ja ga stavim u krevetac dok raširim veš. Širim ja veš i nešto pričam, ulazim povremeno sa terase da vidim šta radi. U jednom momentu ga ugledam kako stoji i drži se za ogradicu. I stajaše on tako jedno pola minuta, onda se strovalio al ne pušta avaza . E kad je provalio to uspinjanje, zaboravi na spavanje, pa je još koji put ustajao, pričao nešto, valjao se i sad konačno zaspa. A ja moram brzom brzinom da jedem i njemu ručak da spremim, jerbo planiram da izadjemo u šetnju. Velik pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 12:25:20
|
|
|
|
Anoniman
|
opet smo bile dosta napolju, koristimo lepo vreme, ali se M valjda prispavalo i pocela je da place pa smo se vratile ranije nego juce. danas idemo na poslednju vakcinu i da vidimo koliko ce biti visoka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 12:25:40
|
|
|
|
Torbica
|
E milina, tunika gotova, kosa oprana, jeeee! E sad malo u kuhinju pa cu ceri jos jednu tuniku, da ne bude - poklon si mogla a meni nista..Pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 12:51:15
|
|
|
|
jole82
|
Ja čekam T da se probudi, pa da jede i idemo u šetnju i da svratimo do vrtića... Torbi Baš je lepo vreme napolju...dok nam ne stigne sneeg
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 13:13:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Nema mi ništa gore nego kad pišem poruku 15 min i kad treba da je postavim a ona neće pa sve ponovo Ja sam danas baš u gužvi..bila mi od jutros sveki,došla da vidi šta radimo i da vidi da je mm vozi sutra kod njenog brata...ja posle podne treba da idem u školu na savet roditelja,a posle nam dolaze prijatelji...veselo,veselo
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 14:35:10
|
|
|
|
adulence
|
Mamice...kako ste?kod nas je sve za sada po planu...rucale smo ona sAd spava svoju drugu dremku,a ja listam rr...jole sad cu da baCHim pogled za vrtic jel si pisala nesto...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 14:43:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je trenutno zatišje pred buru...mali spava,srednji slaže puzle,devojčica je u školi a mm legao malo da odspava tj.kako on kaže otišao je da uspava Stefana pa je pre zaspao on nego Stefi Ručak imam ali sam rešila da pravim Anine pogačice pošto ih svi fale
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 15:05:20
|
|
|
|
jole82
|
Bili u šetnjici...lepo vreme..sad će T da ručka, pri kraju je ručak E adulence bili u vrtiću al glavna sestra koja je zadužena za raspored i upis nije tu...pih..pa moram u ponedeljak..a taman sam mislila da iskoristim mm, pošto tete u tom slučaju pričaju drugu priču..kako to već ide kod nas ..jel te...nie bitno šta se pita, nego ko pita..i takoC Odo na klopanjac i nama da turam nešto za has...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 15:09:11
|
|
|
|
jovicaa
|
too vikiveki mozda i ja budem pravila anine pogacice za veceru posto planiram da pravim nesto lepo.. aleks i treci dan preko 39, idemo kod pedijatra popodne.... e vise stvarno te viroze ili sta god da je
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 15:09:40
|
|
|
|
adulence
|
I mi cemo u ponedeljak ,sve nas to ceka,juce uzeli potvrdu iz pio fonda,u ponedeljak cu ja sa faxa pa da predamo to zajedno sa upitnikom...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 15:14:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Adulence i Jole neznam kako je kod vas ali kod nas decu u vrtić ne primaju pre napunjene 1 godine...jedno vreme je bilo priče da će se otvoriti grupa za decu od 6 meseci , na toj grupi bi radile negovateljice,to je ostalo samo na priči
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 15:32:56
|
|
|
|
jole82
|
Ma da viki ne primaju ni ovde...T je planirana od 1. februara tad puni godinu(to su planirali po prijavi)...al ja ću da produžim ostanak kući do maja, pa bi da krene u aprilu u jaslice...pa da odem da se zapljunemo za april..jel to moguće i tako to da vidim šta treba od tih papira...u svakom slučaju javljam u ponedeljak u temi Idemo u vrtić
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 17:03:16
|
|
|
|
jole82
|
Kakvo je bre ovo zatišje pred vikend
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 17:04:30
|
|
|
|
jovicaa
|
hahaha jole zatisje pred vikend ja sam sad poludela aleksandar toliko maltretira maksima, da to postaje nedopustivo
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 18:00:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
MM dosao s posla i evo sad zapalio na fudbal, a misame bas mi je Boooring
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 20:08:56
|
|
|
|
Anoniman
|
mi bili kod dr na vakcini. ladno ju je poljubio dr kaze bice visoka oko 181 - 182, a mi smo bas prosecne visine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 20:20:40
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece...bebac spava ,mm i ja leskarimo i sumiramo dan...hehe...meni se bas spava...uskoro cu i ja u krpe...lep vikend svima zelim...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 20:30:31
|
|
|
|
Torbica
|
Zene , ja spadoh sa nogu. Sama sa njima na rodjusu od 16-18 i 30....Huh! Zevam i skupljam snagu. Sutra kad odvedem ovo dvoje na radionicu odoh po sociva, nisam stigla jos... Sreca pa sam kuhinju raskrcila, planirala sam jos da sijem, ne znam da li cu...Pozdravce svima
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 20:41:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
v. Dobro vece mame. Dunja opet u pola 8 zaspala a mene opet zeza iptv. Dunji i dalje curi nos :-(
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 20:46:54
|
|
|
|
jole82
|
Mi krećemo na kupanjac, mlekce i u 9 u krevet.. Inače moje dete koje nije nikakava mazulja...duže od minut neće da sedi ni kod koga, pa ni kod mene, a ni kao beba nije volela da se nosa i gnjavi...je sedela kod mene u krilu 45 min i mazila se Eto da dočekam i ja to posle skoro 10 meseci
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 21:04:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jole kad je rodjena mogla si je tad maziti i drzati kolko hoces . Ja sam se mazila sa svojom prvi dan kad je rodjena. Rekla sam sesti "molim vas stavite je pored mene da se mazuljamo" i ja sad imam nevidjenu mazu . Ljubi me svako jutro,ma cak i medu ljubi. Ujutru se mazimo i po sat vremena. Hehehe... Razmazenko moj mali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 21:39:41
|
|
|
|
jole82
|
Joj Ljisho veruj mi da nisam...to je bila opšta histerija..Ne veruje niko kome pričam samo oni koji su to i videli...al da budem iskrena ne bih ni ja verovala..počevši od cimerki iz porodilišta koje su molile Boga da nas što pre puste kući (jer je T ćutala tj spavala samo prvih pola sata posle dohrane, a ostalo je bio urlatorium nosila je ne nosila...čak se i cimerka sažalila na moj očaj pa je i ona nosala i pevala joj, jer je njena beka samo spavala al ni to nije pomagalo da se smiri, al bar me je malo odmenjivala da odmorim mozak...majke mi sam mislila ozbiljno da sa njom nešto nije u redu plus što je jedina od beba me prvi dan i to opasno fiksirala u oči i ne samo mene nego ko god je uzme), preko mm i kume koja mi je jako bliska i koja je često boravila kod nas..i posle nekih mesec ipo dana postala takva dobrica (al ne i mazulja)da nemam reči...Evo reći ću javno moje dete samo 4 puta u svom životu zaspalo kod mene u rukama...zato sam ovoliko šokirana njenim izlivima nežnosti...pipala sam je i merila t da vidim jel joj dobro.. Ma šta reći za nju kad je čim se rodila kad mi je babica stavila na grudi još u sali..Ona je otvorila oči onako oštro pogledala i pokazala mi srednji prst(al nije slučajno...samo njega je izvila iz pesnice) a nakon toga i podrignula A vala koliko sam podrigivala u trudnoći, rekla sam ne bude li znala da podriguje, ništa nisam uradila...i dan danas je šampion za podrig..odmah posle jela i gromoglasno...hahahaha I znam da mi niko ne veruje...i briga me... al danas se prvi put moje dete mazilo sa mnom i to 45 min...a do sada ako uspe 3 sekunde da spusti glavu i da se smiri to je sve..nikakvo umiljavanje maženje... Ipak sam ja zla nemajka
< Poruku je uredio jole82 RR -- 22.11.2013 21:42:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 21:42:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Vece mame! Kod mene stanje opste bolnice-mm ima stomacni virus i na bolovanju je,Filip je slinav raste mu trojka posle donje dve dvojke,mene popodne pocelo grebati grlo al tako mi i treba kad sam u majci kratkih rukava u kuci u novembru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 22.11.2013 21:44:22
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Ma šta reći za nju kad je čim se rodila kad mi je babica stavila na grudi još u sali..Ona je otvorila oči onako oštro pogledala i pokazala mi srednji prst(al nije slučajno...samo njega je izvila iz pesnice) a nakon toga i podrignula A vala koliko sam podrigivala u trudnoći, rekla sam ne bude li znala da podriguje, ništa nisam uradila...i dan danas je šampion za podrig..odmah posle jela i gromoglasno...hahahaha Lupkica kraljica Moji spavaju. Lep dana danas.Nije bio nervozan,setkali,druzili se sa drugarima. Jos da me mm ne nervira i sve divno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?