|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
23.11.2013 8:54:44   
adulence
Mi smo obavilw dorucak i sada sedmo na lenjivcu i igramo se...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1251
23.11.2013 9:03:12   
big mum
Ksena sad samo drmni jednu dobru kafu da dođeš sebi meni je tako skoro svaku noć,klinci plaču ustaju mm hrčeuser posted image otima jorgan.
Drmnem jenu malo jaču i ko novauser posted image

Vezano za tuču,ovi moji se makljaju između sebe.Kćerka je jako ljubomorna na sina i stalno galami na njega ,on je ujede jer ne zna drugačije omda ona vrisne pa ga pukne te on vrisne jer ga boli.N ato sve uskočim ja pa ih oboje kaznim.
Ćerka inače neda na sebe takva je i u vrtiću.Odmah vraća ne gleda ko je.Tako sam je i učila.
Oni njih tamo uče da ne smiju vraćati već moraju reći teti pa ona kazni.Onda jedno vrjeme nije htjela da vraća i ja fino kažem teti da je ja učim da vrati.Teta kaže pa narvno da mora vratiti ali nama je neređeno da ih učimo da ne vraćaju.Samo vi njoj recite da vraća jer i ja svom djetetu kažem da vrati.

Ej da moje djete će da progovori ekavicu user posted image -obe tete su Srbijanke.
Juče dolazi i kaže mi ajde LEPO da mi postaviš ručak.user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1252
23.11.2013 9:18:46   
Janncica
Dobro jutro.
Moze kafa i meni... user posted image
Obozavam kad ustanem pre S.Mir i tisina u kuci.J gleda crtace,ja citam novine na netu i pijuckam kafu. ah.... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1253
23.11.2013 9:19:47   
anajid
Dobro jutro mame,mi obavili dorucak,djeca se igraju ali ih stalno drzim na nisanu.Non stop se penju i to me izludjuje ne mogu ni u WC da odem.Boze sta za rucak danas,kako me to nervira.Volim da kuvam,ali vise ne znam sta.
Sutra idem na slavu,vodim samo Andriju jer od ovih hajduka ne mogu sjesti ni 1 min.
Danas nam stizu nove bebice koliko vidimuser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1254
23.11.2013 9:25:18   
Janncica
anajid zeno pa gde si ti? user posted image user posted image Nema te 100 godina.
Ljubi lepotane majkine.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1255
23.11.2013 9:31:54   
adulence
Eh neka stara ekipa ovde...heheh...anajid mogu misliti kako ti je,ja se sa ovom mojom jednom borim...hehehe...janncice uzivaj dok mozes

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1256
23.11.2013 9:44:55   
jovicaa
anajiduser posted image
sigurno je zurka sa blizancima, ja i sa ovo dvoje mojih pa poludim nekad.
aleks nam je jako slab danas, ne moze glavu da digne sa jastuka user posted image nista ne jede.... a juce bili kod pedijatra kaze nista, neka viroza... bas mi ga je zao, valjda ga je ta silna visor temp. iscrpela.
danas mi dolazi mama, bice tu do utorka, malo da nam pomogne.. mada u ovom malo stanu se samo napravi guzva, ali opet pomoc je pomoc.
mene pocinje da izludjuje to sto aleks sad po celu noc spava sa nama u krevetu, nema sanse ni na pet minuta da ode u svoj krevet, a za sve je kriv mm koji mu je to dopustio user posted image a ja vec nocima ne mogu da se odmorim.. moracemo to nekako da regulisemo.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1257
23.11.2013 9:47:06   
adulence
Joj jovice da nam aleks bude ato pre dobro kao i sva decica...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1258
23.11.2013 9:59:14   
jole82
Dobar jutar
Mm me pustio da spavamuser posted image on i T ustali, jeli..i sad ode mm da radi a ja preuzimam...
Danas ćemo do kume da joj čestitamo rođendan..ne znam još kad doduše...
Evo moja kifla se ukakila uuufff al smrdoćkauser posted image i popela mi se uz stolicu gde sedim i viče Aaaaaa...odoh da je presvučem

Enyoj the silence!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1259
23.11.2013 10:19:38   
adulence
Heheheheha...smrdavci mali...moja dusica spava,prepodnevna dremka,danas malo ranije nego inace ,ali dobro...vec cemo se prilagoditi...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1260
23.11.2013 10:32:32   
vikiveki
Dobro jutro mame...vidim da neki spavaju prepodnevnu dremku a neki se oslobađaju viškauser posted image Moji su se od jutros uspavali,jedva sam stigla da ovu veliku šmizlu spakujem za trening,jurila sam po kući kao raketa,daj šta će obući, šta će doručkovati...MM mi otišao da odveze sveki do njenog rodnog sela tako da ću do posle podne biti sama sa vragolanima,a još će nam se pridružiti i drugarica sa košarke...biće opet igranka bez prestanka

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1261
23.11.2013 10:37:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: big mum

Ksena sad samo drmni jednu dobru kafu da dođeš sebi meni je tako skoro svaku noć,klinci plaču ustaju mm hrčeuser posted image otima jorgan.
Drmnem jenu malo jaču i ko novauser posted image

popila sam kafu, al nisam mnogo bolje user posted image ko mi kriv kad gledam tv do kasno, da sam barem ranije legla...stavila jednu turu vesa, skinula sta se osusilo od prethodne, potopila neki stonjak u vanish, cekam mm da donese meso da pravim rucak...

(odgovor članu big mum)
  Direktna veza do poruke: 1262
23.11.2013 10:45:18   
jole82
Prva dremka počelauser posted image
Sad ja da doručkujem, pa da nastavim sa kaficom...
Kumovi bolešljivi, pa nećemo do njih..neki drugi dan...eto ljudu lepo javili..tj kumu zapušen nos, a kumi grebucka grlo..ništa strašno , al opet ne treba čačkati mečku...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1263
23.11.2013 10:45:20   
Torbica
Evo zene i mene! Odvela decu na radionicu, pokupila sociva, jeee, i sad sam sva u cudu! Ne mogu vam opisati, vidim odlicno ali mi je toliko cudnooooo...Sad cu bebca da stavim na spavanje, inace smo ustali u 7 i 45, sto je odlicno, user posted image Jos malo pa kuhinja...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1264
23.11.2013 10:59:58   
mama micki
Dobro jutro i od mene. Mi jutros ustali oko 8, pa sad mogu da kažem da sam se malo odmorila. Sad sam došla iz nabavke pa još malo na spremanje ručka. Sarita se igra, pa ću sad jednu kaficu da popijem. Opet je ružno vreme, baš duva vetar, ništa od šetnjeuser posted image
Lep dan vam želim mame!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1265
23.11.2013 11:10:46   
vikiveki
I ovde je jako hladno,smrzla sam se jutros dok sam otišla u prodavnicu po hleb koja je na 3 min od kuće...u našoj ulici baš duva i nekako i kad u drugim ulicama nema vetra ovde ga ima...ponekad u šali kažem bolje da se umesto Niska zove Ulica Vetrovauser posted image
Mi sada nešto crtamo...Stefan nešto škraba a Viktor crta jedan veliki cvet

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1266
23.11.2013 14:25:30   
Anck Su Nmaun
Cao devojke!
Mi obavili kupovinu za kucu, sad rucamo a veceraaas... idemo na konceert user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1267
23.11.2013 14:40:06   
anajid
E drage moje,slabo stizem ista osim nahraniti djecu i zadovoljiti njihove potrebeuser posted image
Tu sam,virnem svaki dan ovde malo,ali ne stignem pisati.
Moji presli na jedno spavanje,tako da sad svi spavaju oko 13h-16h.Andrija nekad spava nekad ne.Ja za to DRAGOCENO vreme zurim da popijem kafu na miru,nesto napravim za jelo,ves i ostalo,tako da eto zurka svaki dan.

user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1268
23.11.2013 14:46:27   
vikiveki
Meni mm sad došao i sda treba da jedemo pa da nešto poradimo po kući a možda pre toga odemo do komšija na jednu kafu

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1269
23.11.2013 16:18:07   
Misha i Ljisha
Móji dremaju a mogla bih i ja al mi se nesto ne da. Lezim al ne dolazi san na oci. Nisam navikla da spavam po danu. Slusam prognozu. Sneg u utorak i kazu za 15 stepeni pad temperature. Krece zima. Dolazi mi drugarica iz amerike 27. Dec tako da cemo ona i ja sa Dunjom na deda mraza. Jaó jedva cekam da dodje.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1270
23.11.2013 17:20:37   
viktori
juhu zenice sta je ovo poslepodnevna dremka za kevice user posted image
nema vas...
mi napokon raspolozeni tj ja user posted image bili na cuvenom snimanju glavice i naravno sve je odlicno
decko je celo snimanje citao sa mamom slikovnicu dr mu je rekao da je prava pametnica a n ga gleda sirom otvorio oci kaze mu dr ti nemas pojma koliko si sladak pametnice mala user posted image i on se kao postidi
jao kad nismo crkli od smeha
sad cemo da spremamo grizic al sa kruskom zivela tasta Jole!!!
ljubimo vas sve odosmo malo da se kolektivno gnjavimo

< Poruku je uredio viktori -- 23.11.2013 17:21:15 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1271
23.11.2013 18:33:24   
adulence
Joj viktori divno sto je sve kako treba...bravo...mi smo ceo dan cunjali trazim ivi haljinicu za krstenje,nnikako da pronadjem...

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1272
23.11.2013 18:39:38   
vikiveki
Viktory divno što je sve uredu, sada možete opušteno da gnjavite i mazite
Mi došli kući i mm i ćera polegali a ja i vragolani se jurimo po kući

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1273
23.11.2013 18:44:40   
Rosita
Super Viktori!
Ja evo u svojoj fotelji a D dremka malo kod mene, al sad cu da ga budim, pa jedno dva sata druzeraja, kupanjac i spavanjac. Ovaj mali drem mu je potreban, tako se nekako rasporedio. Stize zima "ko ostra sablja" sto bi moja baba rekla :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1274
23.11.2013 18:52:02   
jole82
Viktori super za zetauser posted image ...iako smo zanli da je sve ok..naravno da je trebalo proveriti...a za državu nemam reči..gde će im duša...
adulence kad je krštenje našoj drugarici medeniciuser posted image
Rosita nek ti je baba živa i zdrava 100 godina..super joj je izrekauser posted image ..prvi put čujem

T se opet mazuckala sa mnom nekih 20 min..ja se izvinjavam ako smaram...al meni je to novostuser posted image
Ručak dobila gotov danas...pa sam napravila pitu s jabukama (doneli svekijevci šleper iz selauser posted image ) suvim grožđem i orasima i jednu rolnicu bez oraha za T..peče se..pa ce ona imatu ujutru slatki doručak..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here