|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
21.11.2013 13:49:32   
vonavoj
joj,bre Olga..nije valjda da je istina..vratile se 90te..user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1151
21.11.2013 13:56:05   
serpica
I u Vranju je pre par nedelja bio pokusaj kidnapovanja 9.godisnjeg decaka,sva sreca izasla komsinica pa sprecila katastrofu,ljudi koji su to pokusali nisu nadjeniuser posted image
mm svakog dana ceka ceru iz skole,doduse samo kad ide popodne,prepodne se sama vraca,ali ni to vise nije sigurno,boze sacuvaj.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1152
21.11.2013 14:30:18   
Anoniman
lokice, naravno da ne mora da utrostruci! Tvoja devojcica je rodjena velika i bilo bi tesko da utrostruci, a i zasto bi morala. Npr. moja je bila mala beba tako da je ucetverostrucila, pa sta? Nama je dr rekao da oko 10 kg treba da ima dete sa godinu dana. A i puno toga zavisi i od gradje samog deteta.
joj, boze, strasno ako je istina! ja sam pisala pre par meseci kako je neka zena povela zaovinu malu sa sobom user posted image
mi smo bile 3 sata napolju, na igralistu, pa malo setnja po botanickoj, supermarket. Sad da rasirim ves pa mi dolazi ucenica.

(odgovor članu lokica77)
  Direktna veza do poruke: 1153
21.11.2013 14:35:52   
vikiveki
Šerpice i mm čeka ćerku kada ide posle podne jer padne brzo mrak,ali što ti kažeš nije mi sigurno ni danju,ja znam da ona ne bi nikad otišla sa nekim nepoznatim, ali me strah jer to rade i na silu...umirem i od pomisli na touser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1154
21.11.2013 15:03:05   
Rosita
Joj bre strašno, da ih iskidaš golim rukama!!!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1155
21.11.2013 15:06:35   
vikiveki
Joj mame kod mene je sada ao u vrtiću,došli nam moja sestra i njena devojčica i još jedan drug od mod sina ,pa se samo penju gore na sprat u sobu na igranje,pa siđu dole ma opšta frka ....kao da sam na poslu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1156
21.11.2013 15:36:33   
Anoniman
Cao mamike sta radite?
Ja kuvam sutlijas,jede mi se onako sa puno cimeta!
Dovela sam Hanu iz vrtica imali su danas pozorisnu predstavu pa je puna utisaka. Filip je u setalici trckara za Hanom i pokusava da je uhvati.Nice mu treci zubic pa ga je to verovatno mucilo ovih noci

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 1157
21.11.2013 16:12:59   
jole82
Ola mamitasuser posted image
Ne stigoh ceo dan da se javim. T je za divno čudo dobro..lepo prespavala noć i jutros ko nova...šta je da je..nadam se da je za namauser posted image
Vidim da je i Janncicin S i Torbicin Đ bolji user posted image ...i sva dečica da nam što pre prezdrave...
Vidim svašta se zbiva...strašno ako je tačno ovo u Suboticiuser posted image
Taman je mm kod kuće pa čuvao T dok sam ja završavala kupovinu za kuću i poklon kumi za jubilej... 40 dina puni u subotuuser posted image I mm je bolji uvek ga povadi moja pileća supa sa malo više luka...
Jes Tiziana..slažem se u potpunosti..on su iz karajnosti u krajnost..ili neće kod dr i nije im ništa dok ne padnu u krevet ili su Jezdimir Uskokovićuser posted image ...al muškarci tako funkcionišu..pa kad sagledamo i funkcionisanje i njihove muškosti i tu nema na pola..il je gore ili doleuser posted image malo da vas nasmejem na ovaj tmuran dan...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1158
21.11.2013 16:21:21   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

pa kad sagledamo i funkcionisanje i njihove muškosti i tu nema na pola..il je gore ili doleuser posted image malo da vas nasmejem na ovaj tmuran dan...

E lujko jedna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1159
21.11.2013 16:26:49   
vikiveki
Jole i moj se u taj muški klub može upisati...čim malo počne da kija odmah počne da kuka kako umireuser posted image a da neće dočekati da vidi sinove punoletne....bože sačuvaj.Za svaku sitnicu umire,i podseća me na mog oca koji isto tako kad se razboli misli da su mu dani odbrojani...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1160
21.11.2013 16:30:14   
Torbica
Cao mame!
Bravo Jancice, super sto ste bolji, Jole, takodje, drago mi je za malenu!
Ja cu sada da vozim cerku na Skolicu slikanja, obozavam tu aktivnost, jednom nedeljno dvocas! user posted image Inace onaj Didyn kolac od bundeve je fenomenalan, sreca pa sam duplu meru pravila, u plehu od rerne, toplo preporucujem!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1161
21.11.2013 16:41:04   
jole82
Anauser posted image user posted image
A čiji je muž u fun club-u Jezdimira Uskokovića može slobodno da raspali po temi Kad se mm razboli - SMAK SVETA user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1162
21.11.2013 17:14:08   
viktori
e vala jole super ti je tema pa se vidimo tamo hahhaha
nego imas pp

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1163
21.11.2013 18:13:21   
jovicaa
olga user posted image
kod nas 39 temp pegla ceo dan aleksa, evo tek sad ga je malo popustilo.
ja sam danas skontala da umesto 9 ispita razlike imam 8, tako da sam hepi ceo danuser posted image a i probacu nesto od te razlike odmah da dam, pa da bude lakse sledece godine... ko o cemu ja o faksu.
bolje da ne pisem o tome koliko jedem, prava samuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 1164
21.11.2013 18:22:12   
Rosita
Jole, a sta kazes na kobinaciju Jezdimira Uskokovica i onog ko nece kod dr? E to je tek zabava :)
Ja ne vidim sa fona koliko je star Filip kod mimahane, al ako me secanje nije izdalo, mladji je od mog D. A eto ga u setalici. Pa opet Jole, ti si strucan covek za motoriku, kad dete moze u setalicu? Ja znam da je tvoja T koristi, a evo u nekom mom prirucniku pise kao ne, da se ne stavlja dete u to. Ovaj moj daje naznake uspinjanja i propinjanja uz namestaj.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1165
21.11.2013 18:26:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Rosita

Jole, a sta kazes na kobinaciju Jezdimira Uskokovica i onog ko nece kod dr? E to je tek zabava :)
Ja ne vidim sa fona koliko je star Filip kod mimahane, al ako me secanje nije izdalo, mladji je od mog D. A eto ga u setalici. Pa opet Jole, ti si strucan covek za motoriku, kad dete moze u setalicu? Ja znam da je tvoja T koristi, a evo u nekom mom prirucniku pise kao ne, da se ne stavlja dete u to. Ovaj moj daje naznake uspinjanja i propinjanja uz namestaj.

Filip ima 7,5 mes rodjen je 29.3.

(odgovor članu Rosita)
  Direktna veza do poruke: 1166
21.11.2013 18:31:22   
Rosita
Da, moj D je 20.3. Kako znas kad sme u setalicu, po cemu prosudis? A cekam i Joletovu besedu :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1167
21.11.2013 18:37:58   
Anoniman
Kad je poceo da stoji kad ga stavim da stoji otad ga stavljam! Al ga objasnihuser posted image

(odgovor članu Rosita)
  Direktna veza do poruke: 1168
21.11.2013 18:39:01   
vikiveki
Rosita meni su fizijatri rekli da ne stavljam dete u dubak pre 9 meseca,ali ja mislim da je to kasno jer do tada neka deca već sama hodaju uz pridržavanje
I ja sam danas preterala sa jelomuser posted image sad se na kraju najela palačinaka,to mu dođe kao šlag na tortu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1169
21.11.2013 18:43:13   
Olga75
evo tema o hodalici KLIK a evo i jos jedna KLIK

molim vas da koristite pretrazivac

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1170
21.11.2013 18:51:40   
jole82
Hranila ovo moje prase...pa evo me...Evo Olga lepo reče, pa ćemo tamo..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1171
21.11.2013 18:58:06   
Ivanka 75
Iva se probudila oko 6 i ne prestaje da place, samo trazi da se nosi, a ja treba da idem na posao

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1172
21.11.2013 19:00:55   
jovicaa
ivanka i maksim tako vec par dana, posle spavanja place po 20 minuta bez prestankauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1173
21.11.2013 19:03:47   
Ivanka 75
a ne govori nista da joj nesto fali, samo aaaaaaaaaaaaaaa i suze

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1174
21.11.2013 20:50:12   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Imam sad zadatak da procitam bogme dosta unazad sta ste pisale.
Dunja zaspala u pola osam a ja krenula da gledam neki film sa dzek blekom i smejem se ko blesava, super neka komedija kad mi crko IPTV ja odlepila. I sad da bih nastavila da gledam moram da vadim kablove tralala i onda sam odustala posto kad god to radim kad dunja spava redovno nesto ispustim, lakse mi je da sam na netu iskreno.

Jos uvek slinavi ali nema temperaturu. Veceras cak ne teramo vestice crnim lukom posto je bolje. Ja danas zvala nasu doktorku da je svasta ispitam (posto kontrolu imamo tek tamo negde krajem decembra a bili smo pre mesec i po dana) i izmedju ostalog sam je pitala da li treba da se brinem jer Dunja skrguce zubima. Jao izludjuje me to, znam da je stetno i onda se valjda jos vise sekiram. Kaze mi nasa dr da dunja misli da ce je tako manje boleti pa skrguce i da se ne brinem da je sve normalno. I tako svasta smo danaske radile. Poslednja koka je ocerupana i eno ceka sutrasnji dan da ja napravim supu. Sve mi zao iskreno, gledam danas one pilice u rodicu sto su mi bledunjavi a ove nase koke lepe zute, masne hihihi...A sad cemo i mi iz rodica koke da jedemouser posted image . Dunja i ja isle do poste, pa u rodic. Nesto nam danas nije nista islo na ruku, setale se ko budale tamo vamo jer bankomat nije radio pa ajd vamo pa se vracaj pa tralala...pa sam zaboravila mob u kolima a mm bi se zabrinuo da se ne javim pa smo se opet vracale. U svakom slucaju danas je vazilo ko nema u glavi ima u nogama.

Vratile se nas dve, ja kuvala, ruckali igrali se i puf prosao dan. Leti vreme a sve me nesto pece savest kao da nisam dovoljno se igrala danas sa Dunjom

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here