Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:27:27
|
|
|
|
17 joka
|
ovaj put sam radila sve sto je bilo do mene ali nije mi se dalo,jednostavno nije islo ali opet svako je prica za sebe i svakome je drugacije zato ti kazem pokusaj se smiriti znam da je neopisivo tesko ali bar malo mora biti dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:28:57
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo bitno da si ovde i da se ide dalje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:36:55
|
|
|
|
17 joka
|
U utorak idem za bg U decembru sam kod interniste i hematologa pa kad to zakazem i odradim u BG idem na laparo, onda sledi jos skidanje 10 kg. i cekanje na sledeci postupak zivim sa velikim Borcem i zasluzili smo da budemo roditelji i boricemo se i uspecemo,trenutno se jos skupljamo svaki delic sebe da vratimo i krenemo dalje moramo tako to je nas put ka sreci, moramo izdrzati neznam kako ali moramo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:40:53
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: mickybap nista od mene nisam se javljala nije mi blo do nicega,beta je o... ali i dalje mi nije jasno kako nema nista.hvala vam na podrsci Mickybap, zao mi je Ali, uspece nam sl.put... Ja sam poset_ila imunologa, sinoc i bas me iznenadio. Po njemu, uzrok problema-stitna, IR, povecani bilirubin, uvecana slezina, lezi u preoset_ljivosti na proteine mleka. Urgentno moram izbaciti iz ishrane mleko i mlecne proizvode. Veliki je protivnik pronisona, koji sam uzimala zbog povisenih anti TPO. Prosto ne znam sta da mislim, ali na savako pitanje njegovo da li imam problema sa kolenima, IR, i dr., moj odgovor je bio DA. Po njemu, ako jos malo unosim ovaj alergen, bice mi razorena svaka celija
< Poruku je uredio daca77 -- 16.11.2013 16:41:31 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 17:36:38
|
|
|
|
Žapkić
|
Joko
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 17:44:43
|
|
|
|
17 joka
|
ej tu sam ja pratim ove divne devojke hrabre zene,ja nisam vise ni pola od toga ali se trudim da idem dalje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 18:48:28
|
|
|
|
neni7
|
daco, da li možeš da mi napišeš kod kog imunologa si išla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 19:25:37
|
|
|
|
mickybap
|
Hvala Vam svima na podrsci moram nastaviti dalje sa verom da ce druga biti uspesna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 22:15:11
|
|
|
|
plašljiva
|
Drage devojke evo i ja da se javim da pored Pari i Pilenceta brojim dane do bete. Jako sam osetljiva ovih dana, teško mi pada ova neizvesnost i iščekivanje kao i svim devojkama koje su prošle ili prolaze ovo. Stalno osluškujem svoj organizam koji mi nikakav odgovor ne daje. Pored ovolike količine progesterona neznam i kako mogu nešto da znam. Puno Vas ljubim i pozdravljam sve. Devojke koje ste prošle ovo sada Vam se i više divim jer ste toliko hrabre i optimistične... za sve.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 22:17:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Plašljiva mila, navijam puno, svim srcem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 23:41:49
|
|
|
|
degu
|
Mickybap žao mi je Plašljiva, Pari, Pilence navijam Joko draga raduje me što si bolje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 0:57:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Micky, jako mi je zao Ja sam inace bila i danas na infuziji. Stomak mi je ogroman,zeludac me tako boli da osetim svaku neravninu u voznji. Dr.kaze da ima tecnosti u predelu materice i jajnika ali nije se popela do abdomena. Sutra opet infiuzija sa albuminima i nadam se transferu u ponedeljak Da li je neka od vas imala ovakvih problema? Prosli put sam imala hiper ali su me tada boleli jajnici i nisam mogla da piskim Sada sam jako natecena ali me ne bole jajnici i idem normalno u wc. Koliko popijem toliko izadje. Sutra radim i d-dimer i svasta nesto pa cemo videti situaciju. Ovaj puta sam namerila da budem trudna i nista me nece zezati na tom putu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 9:44:59
|
|
|
|
sana.
|
Devojke molim vas za odgovor jako mi je hitno i bitno verujem da neka od vas vise se razume od mene ili je mozda imala slicni problem...naime pokusavam ostati u drugom stanju vec oko dve godine ali ni blizu nisam bilo toga...osim obicnih pregleda vadila sam briseve na hladimiju,mikro ureaplazmu od toga smo se malo lecili...zatim na klomifenu i pregnyl-u,cak i na dozi od 150mg dnevno uvek lepe folikule imala ali nikad nista se nije desilo e sad mozda su bili prazni folikuli...i na HSG sam bila sve ok..Mene muci sledeca stvar posto me od dok.nasih niko nije poslao pa ja sam samoincijativno otisla i vadila hormone treci dan sve je ok...da vas sad ne zamaram cigrama,fsh ok...ali amh uzasno nizak 0,86...i stitna mi je malo povecana van referentne vrednosti...E sad kod dokorice sam zakazana tek u utorak posle podne,a pre tri dana sam dobila rezultate od tad ne mogu da funkcionisem ko svet stalno placem i padam u bedak jer sa tako malom vrednosti amh tesko se moze ostati u drugom stanju a i nismo neki kandidati za vto zbog toga..Ne znam sta da radim da li postoji neka sansa da se taj marker bilo cime poveca inekcijama,lekovima,antibebi pilulama molim vas ako neko zna da mi napise svaki komentar je dobro dosao.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 9:56:00
|
|
|
|
Štetica
|
Sana odgovoricu ti u temi pretraga i hormonska terapija,da neidemo ovde u off.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 10:02:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sana. ali amh uzasno nizak 0,86...i stitna mi je malo povecana van referentne vrednosti...E sad kod dokorice sam zakazana tek u utorak posle podne,a pre tri dana sam dobila rezultate od tad ne mogu da funkcionisem ko svet stalno placem i padam u bedak jer sa tako malom vrednosti amh tesko se moze ostati u drugom stanju a i nismo neki kandidati za vto zbog toga..Ne znam sta da radim da li postoji neka sansa da se taj marker bilo cime poveca inekcijama,lekovima,antibebi pilulama molim vas ako neko zna da mi napise svaki komentar je dobro dosao. Jeste nizak draga, ali ne baš užasno nizak. ne znam da li državno možeš na VTO sa tim rezultatom, ja bih rekla da možeš, ali proveri. Privatno sigurno možeš, pa naša Alexis je sa još nižim AMH dobila trojke. Samo kreni odmah da rešavaš problem, nemoj da čekaš. Želim ti sve najbolje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 10:02:36
|
|
|
|
sana.
|
ok hvala,cekam odgovor ko ozebo Sunce,izvinjavam se svima sto sam malo omasila temu..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 10:06:03
|
|
|
|
ivanicasale
|
Micky Bas mi je zao,uspeces drugi put...Moras dalje. E sada ja jos nisam dobila normalno vec samo braonkasto po malo,a imam onaj osecaj da cu da dobijem svakog trenutka a od toga nista.Od 13.11 pijem Mikroginon,prosto me je strah da pocnem da verujem da kao ima nesto da se nebi jos vise razocarala.Merila sam temperaturu jutros bila je 36.2.Znam da kada sam ostala trudna prvi put da sam imala temperaturu 37.3,4,5 a sada je 36.2 sto znaci da nisam.Da li je moguce da ce mi ovako biti ciklus danas je 5 dan kako mi je krenulo tako???Da li da pozovem ujutru u Nis-u da ih pitam???Nikada mi nije bio ovakav ciklus!!!
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 10:06:48
|
|
|
|
degu
|
Sana donja granica za vto preko države za amh je 0.5 tako da nemaš brige, a inače nizak amh ne znači ništa, može se desiti da lošije odgovoriš na stimulaciju, a ne mora da znači. Tebi ne treba 20 jajnih ćelija već da dobijete nekoliko kvalitetnih a to će biti sigurno. A tsh se brzo sredi za to se ne sekiraj. I možeš ostati trudna prirodno, ali bolje da ne čekaš zbog tih granica koje država postavlja a i Štetica će ti na temi sve detaljno objasniti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 10:08:12
|
|
|
|
plačljiva
|
Mickybap,baš mi je žao...Znam kako ti je i ja sam prošla u martu jednu neuspešnu VTO...Isplakala sam se,odbolovala i sada u nove pobede...Moramo tako do svog cilja... Ostale devojke koje čekaju betu,navijamo jako jako I još nešto-zna li neka šta je bilo sa tenderom...Ja još čekam Godoa tj.pismo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 10:20:47
|
|
|
|
sana.
|
Hvala devojke svaka vasa rec ovde mi bas puno znaci,hvala svima na odgovoru super ste,ljubazne i efikasne...i zelim svima sto i sebi a to su zna se .Srecno svima.pozdrav.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 11:16:45
|
|
|
|
imperial
|
Da kažem i ja koju reč vezanu za AMH,moj je bio 0,77,dosta nizak,rekli su mi biće zadovoljni sa par dobrih jajnih ćelija,međutim sa veoma malom stimulacijom koja je trajala samo 7 dana,dobili smo 11 jajnih ćelija,tako sam lepo odreagovala na terapiju,tako da moj je savet da uopšte ne gledate na AMH,po meni uopšte nije merodavan Pozdrav za pilence,pari i plašljivu,navijamo za vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 11:37:13
|
|
|
|
pilence83
|
imperijal, plašljiva
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 11:54:33
|
|
|
|
sana.
|
Ok samo pisite sto znate svaka rec je dobro dosla ,stvarno sam se bila uplasila jos kad su mi rekli ja imam 26 god...da moji jajnici funkcionisu kao da imam vec preko 40-ak...sudeci po AMH
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 12:00:21
|
|
|
|
hanka
|
Micky draga Placljiva i mene zanima sta je sa tenderom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 17.11.2013 13:38:05
|
|
|
|
Štetica
|
Sana moji rezultati su bili daleko losiji,Amh je bio 0,2 u jednoj labaratoriji a 0,56 u drugoj i Fsh je isao i do 11,5 pa sam imala 4 jajne celije. A sad na uz za komisiju sam imala 8 antralnih folikula. Komisija se prolaz i na donjoj granici koju postavi lab. Ali zbog tvojih godina mozda se desi da ce vam traziti i 3 iui,bez obzira na hormone ako je spermogram dobar.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
Adrijana ili Adriana?pisuljicaAdrijana (
55%)
Adriana (
45%)
Ukupan broj glasova: 69Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!