Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 15:13:33
|
|
|
|
Štetica
|
Nora meni se to desilo sad na uzimanju briseva,bez brige,verovatno je bila malo grublja pa zato. U cervikalnom je bilo krvi ali su brisevi sterilni.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 15:18:25
|
|
|
|
NoraBo
|
Stetice, sad si me malo ohrabrila, ne bih bas da vadim kod iste kasapinke ponovo briseve U sredu su rezultati pa cemo videti, valjda necu morati da ponavljam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 16:24:53
|
|
|
|
Lepterija
|
Ja ne bih da izigravam pametnicu, ali ja bih te briseve svakako ponovila. Krv moze da spreci da se izoluju bakterije, a tebi je bitno, ako se spremas za vto, da ti nalazi budu stvarno sterilni. Nije poenta da zeznes samu sebe pred proces.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 17:15:01
|
|
|
|
lisicaunoci
|
Mene posle svakog uzimanja briseva u frontu uzasno boli stomak a i ja sam jednom krvarila malo...toliko o neznosti... Nego devojke, zna li se nesto o tenderu za privatne klinike? Znam da su otvarali ponude i sad treba da saopste ko je prosao jel?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 17:29:38
|
|
|
|
Štetica
|
Rezultat tendera bi trebao da se zna do kraja sledece nedelje,od otvaranja ponuda treba da prodje 10 radnih dana(za zalbe i primedbe) pa da onda objave u sluzbenom glasniku.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 17:43:27
|
|
|
|
plačljiva
|
Pa da li je prošao tender ili ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 18:34:35
|
|
|
|
lisicaunoci
|
Hvala stetice...nisam znala da se ceka 10 radnih dana..nadamo se da ce proci i da ce nas malo ubrzati. sve vise razmisljam da krenem na ovo besplatno savetovaliste za vto kad udjem u proces...je l' isla neka od vas? kako to izgleda? jel stvarno pomaze?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 19:32:03
|
|
|
|
Štetica
|
Lisice psiholosko savetovaliste stvarno pomaze,ja bih to preporucila svakome. Jer samo iscekivanje,pocev od prirodnih radova irazocarenja scaki mesec pa sve do VTO,je jedna posebna vrsta stresa. Verujem da nijedna zena koja zeli bebu nemoze ostati ravnodusna kad stigne vestica.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 19:51:16
|
|
|
|
valla
|
Molila bih da mi neko odgovori, nije mi jasno mogu li u N.Frontu ili Visegradskoj uraditi briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu besplatno na uput? Cesto pominjete da je sve besplatno na uput, osim amh koji mora privatno, a koliko znam analiza ove tri bakterije se svuda placa. Takodje me zanima da li za serologiju i ostalo sto se radi u Zavodu mora za svaku analizu poseban uput ili moze sve da se odradi sa jednim uputom? Koliko su rigorozne komisije za vto? Zbog cega najcesce odbijaju i imate li neki opsti utisak da li je lakse proci komisuju u Visegradskoj ili u Frontu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 22:26:19
|
|
|
|
Štetica
|
Ja sam briseve sve radila u zavodu za javno zdravlje (Valjevo)na uput. A kompletanalize iz krvi(virusi,seriologija...) na jednom uputu mi je bilo napisano.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 15.11.2013 22:54:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: valla Molila bih da mi neko odgovori, nije mi jasno mogu li u N.Frontu ili Visegradskoj uraditi briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu besplatno na uput? Cesto pominjete da je sve besplatno na uput, osim amh koji mora privatno, a koliko znam analiza ove tri bakterije se svuda placa. Hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu možeš na uput u Frontu, ne plaća se ništa, kao ni cervikalni i vaginalni bris (na ostale bakterije i gljivice). Ja sam radila nekoliko puta u Frontu na uput, kao i moj muž. IZVORNA PORUKA: valla Takodje me zanima da li za serologiju i ostalo sto se radi u Zavodu mora za svaku analizu poseban uput ili moze sve da se odradi sa jednim uputom? Mislim da je ranije bio jedan, a sada daju više uputa, ali svejedno, ti sve radiš istog dana.
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.11.2013 22:55:43 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 10:43:29
|
|
|
|
valla
|
Hvala, Stetice, hvala Dunja!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 10:44:07
|
|
|
|
pari
|
teško je ovih par dana pred betu...nisam mislila da će biti tako, mislila sam da ću moći da se kontrolišem i da čekam kao što sam čekala svih ovih godina svaki emsec...ali izgleda jeste drugačije kad uradiš vto pa čekaš... izdržaćemo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 10:55:50
|
|
|
|
imperial
|
Pari,jeste teško ali izdrži se,kad radiš betu?? Šta nam je sa mickybap,ona je već radila betu,ali je nema da se javi??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 10:57:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari samo strpljivo. Nađi ovih dana sreću u malim stvarima, uživaj u svakom minutu, smej se .. ja verujem da ćeš nas uskoro obradovati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 11:19:46
|
|
|
|
mickybap
|
nista od mene nisam se javljala nije mi blo do nicega,beta je o... ali i dalje mi nije jasno kako nema nista.hvala vam na podrsci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 11:21:17
|
|
|
|
nata11
|
Bas mi je zao drzi se.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 11:30:53
|
|
|
|
tillia
|
Micky, joj,bas mi je krivo,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 11:46:54
|
|
|
|
pari
|
imperial, u utorak je beta... Hvala Dunja, skroz si u pravu! mickybap, baš mi je žao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 11:46:59
|
|
|
|
Chipsy
|
Mickey
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 11:51:23
|
|
|
|
mickybap
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 12:43:31
|
|
|
|
17 joka
|
Micki, svaka rec je suvisna, sve znam i jako te pari,Sanjalice i ostale koje cekaju zelim srecu najvecu Veverko, mogu da zamislim tu srecu Imerial, divna beta bice tu vise bekica samo da vas sve puno nedostajete jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:04:58
|
|
|
|
pilence83
|
danas mi je 10 dan od E.T. stomak me boli gotova sam da dobijem, sekret koliko voliš beo i gust. uvek vlažno i imam utisak da mi curi nešto i svaki čas idem u vc da proverim. po malo mi je muka, ali tako mi je uvek pred ciklus. inače treba da dobijem danas ili sutra. grudi bole kad pipnem i bradavice. baš sam nešto bezveze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:14:00
|
|
|
|
17 joka
|
Pilence menjaj raspolozenje gledaj TV. evo pocinje tenis izadji sa drugaricama na kafu sve je to normalno ali još malo ovih par dana je najgore znam ali svim srcem verujem da ce biti velika beta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 16.11.2013 16:20:11
|
|
|
|
pilence83
|
joko daj bože . baš sam se trudila da budem opuštena i donekle i jesam, ali ovih par dana nikako.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
kravlje mlekosneza90u kom uzrastu ste poceli sa davanjem kravljeg mleka?ili na bilo koji nacin uveli u ishranu,navedite u kometare!od rodjenja (
11%)
pre 6 meseci (
12%)
posle 6 meseci (
19%)
pre godinu dana (
18%)
sa godinu dana (
41%)
Ukupan broj glasova: 85Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!