|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
14.11.2013 19:10:43   
Maslacak15
Cecana draga,
nisam ekspert za VTO protokole ali su kontraceptivi po pravilu bazirani na progesteronu i kao takvi nebi smelo da uticu na trudnocu ako do nje dodje pre toga. Pozdravljam te puno.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 2026
14.11.2013 22:57:28   
Sanjalica1980
Drage, danas je bila aspiracija user posted image user posted image

Izvadili su 13jc od cega su 9 dobrog kvaliteta. Ostale su malo kilave user posted image

U nedelju kontrola i infuzija i nadam se transfer od ponedeljka user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2027
14.11.2013 23:09:20   
Štetica
Sanjalice super,sad odmaraj,drzim fige za ET.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2028
15.11.2013 8:24:09   
nata11
Sanjalice super user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2029
15.11.2013 8:43:10   
pari
sanjalice moja draga, biće to super! još malo! user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2030
15.11.2013 9:24:16   
Sanjalica1980
Pari,Nato,Stetice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2031
15.11.2013 9:35:21   
dunja RR
Sanjalice, divne vesti, navijamo user posted image

Navijam za sve vas koje ste trenutno u postupku ili se spremate za njega. Da nastavimo sa nizom lepih vesti user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.11.2013 9:40:34 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2032
15.11.2013 9:37:32   
Sanjalica1980
Hvala Dunja user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2033
15.11.2013 10:10:25   
NoraBo
Devojke pisla sam i u crticama, a da pitam i vas za savet. Danas sam bila u frontu da radim briseve, ponovo, jer mi se pre mesec dana pojavio pojacan sekret. Treba da dobijem 22-23.11. i dok mi je sestra uzimala bris kaze mi da imam krvi u grlicu???? Posle me i laborantkinja pitala kad treba da dobijem jer su mi uzorci krvavi??? Kad sam dosla kuci bilo je krvi i na vesu, a i sada ima po malo kad se brisem... Sta je sad to otkud mi krv u grlicu? Da li je neka od vas imala slicnu sitaciju? Treba da dobijem tek za 7 dana i imam sve simptome (bolne grudi, grceve, sve sto imam inace u pms-u) Ranije mi se desavalao da par dana ali bas par dana 2-3 dana pre mece imam par tragova krvi, bolje receno tackica bledo bledo roze, ali sad je bas krv.... Kaze laborantkinja da moze biti kontaktna krv od uzimanja uzorka, ali mi je sestra koja je uzimala uzorak rekla da imam krv u celom grlicu i to cim je otvorila spekulum....user posted image bravo bravo za sve vas sto nam donosite lepe vesti ovih dana user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

Direktna veza do poruke: 2034
15.11.2013 11:04:08   
Cecana
Maslacak draga hvala ti na odgovoru.Pocinjem sa mikroginonom za koji dan.
Sanjalice srecnouser posted image user posted image
Nora bo,ja ti zelim da je ta krv od ugnjezdavanja embrionauser posted image
Pozdrav svima

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2035
15.11.2013 11:13:11   
NoraBo
Cecana hvala na lepim zeljama. Bice pre da je od ``nezne`` sestre koja uzima uzorak, rece mi Vonavoj da je njena drugarica cesto krvarila na brisevima... Eto meni je prvi put, nisam znala da i to moze da se desi, da bas krvaris... Ahhh bilo bi divno da je implatacija user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 2036
15.11.2013 11:27:27   
wivern
Devojcice ja samo da se pohvalim da su mi zakazali konsultacije u Mariboru za 10.12 user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2037
15.11.2013 11:37:19   
NoraBo
Wivern user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2038
15.11.2013 12:06:49   
tillia
Sanjalice super!user posted image

Meni veceras stop, a u nedelju aspiracija!

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2039
15.11.2013 12:17:20   
Sanjalica1980
Wivern user posted image

Tillia , sretno u nedelju. Javi se kada prodje aspiracija. Saljem ti

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 2040
15.11.2013 12:18:36   
Sanjalica1980
Tillia nisam zavrsila post user posted image

Saljem ti puno user posted image

Direktna veza do poruke: 2041
15.11.2013 12:20:58   
Lepterija
Meni je to malo cudno user posted image , ali da znas da ti brisevi nisu dobri, nece pokazati bakterije zbog krvi.
Mojoj drugarici se desilo da prilikom ET u Frontu joj raskrvare grlic i kroz takav ubacuju embrione i to se nikako ne sme, zagarantovan neuspeh.
A mi cemo kod tebe navijati da je to nesto drugo, sto svi prizeljkujemo user posted image
IZVORNA PORUKA: NoraBo

Devojke pisla sam i u crticama, a da pitam i vas za savet. Danas sam bila u frontu da radim briseve, ponovo, jer mi se pre mesec dana pojavio pojacan sekret. Treba da dobijem 22-23.11. i dok mi je sestra uzimala bris kaze mi da imam krvi u grlicu???? Posle me i laborantkinja pitala kad treba da dobijem jer su mi uzorci krvavi??? Kad sam dosla kuci bilo je krvi i na vesu, a i sada ima po malo kad se brisem... Sta je sad to otkud mi krv u grlicu? Da li je neka od vas imala slicnu sitaciju? Treba da dobijem tek za 7 dana i imam sve simptome (bolne grudi, grceve, sve sto imam inace u pms-u) Ranije mi se desavalao da par dana ali bas par dana 2-3 dana pre mece imam par tragova krvi, bolje receno tackica bledo bledo roze, ali sad je bas krv.... Kaze laborantkinja da moze biti kontaktna krv od uzimanja uzorka, ali mi je sestra koja je uzimala uzorak rekla da imam krv u celom grlicu i to cim je otvorila spekulum....user posted image bravo bravo za sve vas sto nam donosite lepe vesti ovih dana user posted image

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2042
15.11.2013 12:36:35   
nata11
NoraBo i mojoj drugarici se desilo da je krvarila kada su joj uzimali briseve. Ali trebalo bi da prestane za dan, dva.

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 2043
15.11.2013 12:39:19   
NoraBo
Lepterija tako mi je i rekla laborantkinja, da cu mozda morati da ponovim briseve... Bezveze, najvaznije da za sad nemam vise krvarenja, a briseve cu ponoviti, nema mi druge. Hvala draga na lepim zeljama, a bice jednom i to krvarenje zbog koga cu posle skakati od srece user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 2044
15.11.2013 13:20:30   
ivanicasale
Mickybap javljaj rezultat zasto te nema??????????????????
Imperijal cestitke od srca za prelepu betu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno za one koje sam zaboravila.
Imam pitanje kao sam dobila 12.11 samo ujutru mi je bilo braonkasto,posle nista)13.11 opet isto-onda pozovem Nis i oni mi kazu da posto mi tako pocinje ciklus da pocnem sa Mikroginonom i ja pocnem) 14.11 Opet samo ujutru a preko dana nista. Danas opet isto.Ovakav ciklus mi nikada nije bio.Da nije od Eutiroksa sada pijem 50mg.Mozda nisam trebala da pocnem sa Mikroginonom????user posted image user posted image user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2045
15.11.2013 13:48:25   
NoraBo
Ivanicasale, nije od eutiroksa sigurno! Mozda si zabebila pa zato tako oskudno krvarenje. Uradi test ili dak krv za betu da ne bi brinula, a mislim da 3 tabletice mikroginona ne mogu stetiti, pa zato test sto pre. Drzim ti fige user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 2046
15.11.2013 14:51:35   
plačljiva
NoraBo,ta krv je 100% zbog lošeg uzimanja brisa sa grlića. Na žalost pa sestre uzimaju briseve a ne lekari koji su učili i studirali tolike godine...Ne brini ništa strašno,ali je neprijatno...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2047
15.11.2013 15:01:53   
NoraBo
Bas tako, skroz je bezveze da na uzimanju brisa prokrvaris, katastrofa, ali ko te pita...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2048
15.11.2013 15:04:30   
ivanicasale
Nora bo hvala ti na postu.Ako ne krene normalno do sutra kupicu test da bih znala sta je i kako,mada cisto sumnjam da je beba tu jer se to meno ne desava nisam ja te srece.Ali videcemo...Hvala ti

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2049
15.11.2013 15:08:32   
NoraBo
user posted image mora i nama nekad da se desi ta sreca user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

mobilni telefon :)
NadaR

Kada krenete na pocinak , mobilni telefon ostavljate :

u dnevnom boravku (27%)

nosite u spavacu sobu (20%)

stavljate ga pod jastuk (10%)

drzite ga na nocnom ormaricu :) (43%)

Ukupan broj glasova: 81

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here