Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 21:01:13
|
|
|
|
imperial
|
Imperijal, koji dan od ET je beta oko 1000? Moja je bila 14. 443, a 18. dan 2736 Danas mi je 15.dan od transfera
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 21:49:48
|
|
|
|
Lepterija
|
Pa to je definitivno vise beba. Nisam nesto u toku koliko su ti ubacili! IZVORNA PORUKA: imperial Imperijal, koji dan od ET je beta oko 1000? Moja je bila 14. 443, a 18. dan 2736 Danas mi je 15.dan od transfera
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 22:01:38
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dunja ,Imperial, i ostalima ako sam koga iyostavila cestitam od srca !!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 0:49:16
|
|
|
|
srculence25
|
Dunja,Imperijal,ciklamice,degu drage zelim vam laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 9:53:25
|
|
|
|
nata11
|
Vau Imperial divna beta bice tu vise
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 10:42:34
|
|
|
|
Bebana17
|
Dunja, kako ti preživljavaš svakodnevno bockanje fraxiparinom? Ja sam juče krenula sa injekcijama fragmina i umal nisam muža istukla kada mi je dao injekciju, mnogo je bolelo... posle smo zvali hematologiju u kliničkom centru da ih pitamo da li smo pravilno dali, glavna sestra nam je rekla da može pod pravim uglom da se daje ili malko iskrivljeno (ali ne previše), i da se vazduh ne istiskuje. (moj muž sve suprotno uradio, ali ne verujem da me je zato bolelo, nego zato što su to neke opake injekcije )
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 10:49:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Bebanice, ja sam se već navikla. Ja sama sebi dajem, mm koji je inače doktor (veterine, ali svejedno), mi je jednom pokušao da da i bolelo je. Od tada sama sebi dajem. Inače, davao je mi stimulaciju i ona me nije bolela. Fraxi je malo specifičan. Pod pravim uglom uvek, i ne istiskuj vazduh. Probaj sama sebi da daš, videćeš da nije teško, a lakše će ti biti da sama sebi daješ narednih 9 meseci . Znaš kako ja radim: ja krenem da probodem kožu (vrlo malo bocnem), ako me boli pređem na drugo mesto. Kod mene boli ako ubodem krvni sud, i čim ga ne pogodim ne boli. Kada bodeš, uhvatiš salce na stomaku pa tek onda bodeš, zatim opustiš dok daješ, i na kraju malo navučeš salce na iglu da sve lepo izađe. Uživo bih ti bolje objasnila, pojma nemam kako ti ovako zvuči ;) Meni se stomak upalio, skroz je plav i u čvorovima, pa sam po savetu doktoru prešla na butine, a stomak mažem hepatrombinom. Kada mi prođe upala na stomaku, vratiću se na bockanje u stomak.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.11.2013 10:53:25 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 11:16:36
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Uživo bih ti bolje objasnila, pojma nemam kako ti ovako zvuči ;) Zvuci strasno Dunja Ali sigurna sam da kad se uvezbas to ide
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 11:25:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Baš tako, ja to sada laganini dajem, nije teško. Moja najbolja drugarica koja je kod mene dve nedelje (živi u Dubaiu, došla je na odmor), gleda me kada dajem sebi injekcije, ona plače a ja se smejem. Eto toliko nije strašno, ali kada se strane gleda izgleda strašno. A nije, ne brinite
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 11:53:34
|
|
|
|
alex88
|
mickybap jer sutra radis betu?navijamo da bude pozitivna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 11:56:14
|
|
|
|
vonavoj
|
dunja legenda! sve za inace,da li se javljala alex79,odavno je nisam videla! kako se snalazi sa trojkama!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 12:01:47
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Ja sam prosla komisiju danas,sada ocekujem kada ce me pozvati u Valjevo na konsultacije,a za postupak se premisljam januar ili februar. Brzo će i januar,a ja se sve nadam da će da te zadesi čudo Nek je sa srećom draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 12:04:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja se cujem sa njom redovno. Snalaze se sa trojkama. Mama zivi sa njima, pa im dosta pomaze. Gledam njihove slike na fejs. Pravi su medenjaci.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 12:07:44
|
|
|
|
vonavoj
|
divno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 12:21:20
|
|
|
|
mickybap
|
hej evo mene, juce i danas mi je krenulo krvarenje,ali nije menstrualno nije obilno,tamnosmede je i boli me dole u predelu materice i jajnici me bole,ostame braon na ulosku ali malo,kad obrisem papieom ima krvarenja al mi nr curi kao menstruacija ne znam sta je,jako sam se uspanicila,rekli su mi u klinici da ako nastavi da dodjem ujutru betu da izvadim...
< Poruku je uredio mickybap -- 13.11.2013 12:22:52 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 13:01:04
|
|
|
|
alex88
|
nadam se da nije menstrualno,ali moras biti spremna na obe solucije,nisu ti rekli da primis injekciju progesterona ili sta vec daju,mozda jesi trudna pa ti nedostaje progesterona zato ti je braonkasto,ili je ne daj boze ipak u pitanju menstruacija,bolje sto pre uradi betu i znaces na cemu si,ja sam radila 12 dan i pokazala je.Srecno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 13:03:43
|
|
|
|
mickybap
|
dali su mi progesteron u obliku vaginolete stavljam tri puta na dan po dve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 14:29:47
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Dunja, kako ti preživljavaš svakodnevno bockanje fraxiparinom? Ja sam juče krenula sa injekcijama fragmina i umal nisam muža istukla kada mi je dao injekciju, mnogo je bolelo... posle smo zvali hematologiju u kliničkom centru da ih pitamo da li smo pravilno dali, glavna sestra nam je rekla da može pod pravim uglom da se daje ili malko iskrivljeno (ali ne previše), i da se vazduh ne istiskuje. (moj muž sve suprotno uradio, ali ne verujem da me je zato bolelo, nego zato što su to neke opake injekcije ) Bebana, razumem te u potpunosti...ja sam Fragmin primala 4 dana pre transfera i onda sve do bete. Veruj mi da sam cekala taj dan, posto sam znala da od nema nista, kako bih prestala s bockanjem...uzasno sam podnela. Sada se nadam da ga necu primati, jer su mi trombociti ispod donje granice.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 19:50:40
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje trudnice samo da vas pozdravim i da vam čestitam Baš lepe vesti ovog meseca...Puno trudnica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 13.11.2013 19:53:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Daco draga moja, razumem te, meni se čini da nema šanse da se naviknem na ovo, ali šta ću, moram dalje da guram... Dunja, imam još jedno pitanje, možda je glupo, ali da li treba ubaciti celu onu iglicu pod kožu, ili ne mora cela igla da uđe, to mi još uvek nije jasno...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.11.2013 10:50:49
|
|
|
|
alex88
|
Mickybap cekamo te i navijamo jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.11.2013 11:10:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Dunja, imam još jedno pitanje, možda je glupo, ali da li treba ubaciti celu onu iglicu pod kožu, ili ne mora cela igla da uđe, to mi još uvek nije jasno... Celu. Ja sam jednom probala do pola, i fraxi mi se sve razlio sa strane po koži.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.11.2013 12:13:15
|
|
|
|
cvećka
|
Daco, Joko, jako mi je zao mile moje drzim vam palceve da ne izgubite snagi i volju da stignete do svog cilja Imperijal, Lepterija, cestitam od srca!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.11.2013 13:16:36
|
|
|
|
pilence83
|
mickybap jel si radila betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 14.11.2013 13:42:49
|
|
|
|
Cecana
|
Ja imam jedno pitanje. Doktorka mi je juce poslala protokol za vto i pise da pocnem sa Mikroginonom od 14 dana ciklusa-ovog sad i pijem ga 20 dana.Nakon toga bi trebalo da dobijem u decembru pa onda opet Mikroginon od 5 dana ciklusa.Onda u januru stimulacija Gonalom od 2dc.Koliko je izracunala aspiracija bi bila oko 20 januara. Nije mi jasno da li je u redu pocinjati sa kontraceptivima u sred ciklusa, posto mi je sve vreme govorila da cu jedan ciklus pre stimulacije piti kontraceptive i lepo od 4-5 dana ciklusa a ne ovako. Jos se pitam da li je moguce da ako kojim cudom zatrudnim bas u ovom ciklusu(mada su sanse minimalne), da li ce kontraceptivi lose uticati na bebu? Da li je neka od vas imala ovakav protokol?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za decakaanajidKoje ime vam se najvise dopada?Andrej (
49%)
Aljosa (
8%)
Andrija (
16%)
Aleksa (
26%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!