|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
15.11.2013 15:13:33   
Štetica
Nora meni se to desilo sad na uzimanju briseva,bez brige,verovatno je bila malo grublja pa zato. U cervikalnom je bilo krvi ali su brisevi sterilni.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2051
15.11.2013 15:18:25   
NoraBo
Stetice, sad si me malo ohrabrila, ne bih bas da vadim kod iste kasapinke ponovo briseve user posted image U sredu su rezultati pa cemo videti, valjda necu morati da ponavljam user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2052
15.11.2013 16:24:53   
Lepterija
Ja ne bih da izigravam pametnicu, ali ja bih te briseve svakako ponovila. Krv moze da spreci da se izoluju bakterije, a tebi je bitno, ako se spremas za vto, da ti nalazi budu stvarno sterilni. Nije poenta da zeznes samu sebe pred proces.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 2053
15.11.2013 17:15:01   
lisicaunoci
Mene posle svakog uzimanja briseva u frontu uzasno boli stomak a i ja sam jednom krvarila malo...toliko o neznosti...
Nego devojke, zna li se nesto o tenderu za privatne klinike? Znam da su otvarali ponude i sad treba da saopste ko je prosao jel?

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 2054
15.11.2013 17:29:38   
Štetica
Rezultat tendera bi trebao da se zna do kraja sledece nedelje,od otvaranja ponuda treba da prodje 10 radnih dana(za zalbe i primedbe) pa da onda objave u sluzbenom glasniku.

(odgovor članu lisicaunoci)
Direktna veza do poruke: 2055
15.11.2013 17:43:27   
plačljiva
Pa da li je prošao tender ili ne?user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2056
15.11.2013 18:34:35   
lisicaunoci
Hvala stetice...nisam znala da se ceka 10 radnih dana..nadamo se da ce proci i da ce nas malo ubrzati.
sve vise razmisljam da krenem na ovo besplatno savetovaliste za vto kad udjem u proces...je l' isla neka od vas? kako to izgleda? jel stvarno pomaze?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2057
15.11.2013 19:32:03   
Štetica
Lisice psiholosko savetovaliste stvarno pomaze,ja bih to preporucila svakome. Jer samo iscekivanje,pocev od prirodnih radova irazocarenja scaki mesec pa sve do VTO,je jedna posebna vrsta stresa. Verujem da nijedna zena koja zeli bebu nemoze ostati ravnodusna kad stigne vestica.

(odgovor članu lisicaunoci)
Direktna veza do poruke: 2058
15.11.2013 19:51:16   
valla
Molila bih da mi neko odgovori, nije mi jasno mogu li u N.Frontu ili Visegradskoj uraditi briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu besplatno na uput?
Cesto pominjete da je sve besplatno na uput, osim amh koji mora privatno, a koliko znam analiza ove tri bakterije se svuda placa.

Takodje me zanima da li za serologiju i ostalo sto se radi u Zavodu mora za svaku analizu poseban uput ili moze sve da se odradi sa jednim uputom?

Koliko su rigorozne komisije za vto? Zbog cega najcesce odbijaju i imate li neki opsti utisak da li je lakse proci komisuju u Visegradskoj ili u Frontu?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2059
15.11.2013 22:26:19   
Štetica
Ja sam briseve sve radila u zavodu za javno zdravlje (Valjevo)na uput. A kompletanalize iz krvi(virusi,seriologija...) na jednom uputu mi je bilo napisano.

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 2060
15.11.2013 22:54:42   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: valla

Molila bih da mi neko odgovori, nije mi jasno mogu li u N.Frontu ili Visegradskoj uraditi briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu besplatno na uput?
Cesto pominjete da je sve besplatno na uput, osim amh koji mora privatno, a koliko znam analiza ove tri bakterije se svuda placa.

Hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu možeš na uput u Frontu, ne plaća se ništa, kao ni cervikalni i vaginalni bris (na ostale bakterije i gljivice). Ja sam radila nekoliko puta u Frontu na uput, kao i moj muž.

IZVORNA PORUKA: valla

Takodje me zanima da li za serologiju i ostalo sto se radi u Zavodu mora za svaku analizu poseban uput ili moze sve da se odradi sa jednim uputom?

Mislim da je ranije bio jedan, a sada daju više uputa, ali svejedno, ti sve radiš istog dana.

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.11.2013 22:55:43 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu valla)
Direktna veza do poruke: 2061
16.11.2013 10:43:29   
valla
Hvala, Stetice, hvala Dunja!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2062
16.11.2013 10:44:07   
pari
teško je ovih par dana pred betu...nisam mislila da će biti tako, mislila sam da ću moći da se kontrolišem i da čekam kao što sam čekala svih ovih godina svaki emsec...ali izgleda jeste drugačije kad uradiš vto pa čekaš...
izdržaćemo! user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2063
16.11.2013 10:55:50   
imperial
Pari,jeste teško ali izdrži se,kad radiš betu??
Šta nam je sa mickybap,ona je već radila betu,ali je nema da se javi??

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2064
16.11.2013 10:57:49   
dunja RR
Pari samo strpljivo. Nađi ovih dana sreću u malim stvarima, uživaj u svakom minutu, smej se .. ja verujem da ćeš nas uskoro obradovati user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu imperial)
Direktna veza do poruke: 2065
16.11.2013 11:19:46   
mickybap
nista od mene user posted image user posted image user posted image user posted image nisam se javljala nije mi blo do nicega,beta je o... ali i dalje mi nije jasno kako nema nista.hvala vam na podrsci

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2066
16.11.2013 11:21:17   
nata11
user posted image user posted image user posted image Bas mi je zao user posted image drzi se.

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 2067
16.11.2013 11:30:53   
tillia
Micky, joj,bas mi je krivo,user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 2068
16.11.2013 11:46:54   
pari
imperial, u utorak je beta...
Hvala Dunja, skroz si u pravu!

mickybap, baš mi je žao user posted image

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 2069
16.11.2013 11:46:59   
Chipsy
Mickeyuser posted image user posted image

(odgovor članu tillia)
Direktna veza do poruke: 2070
16.11.2013 11:51:23   
mickybap
user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2071
16.11.2013 12:43:31   
17 joka
Micki, svaka rec je suvisna, sve znam i jako te user posted image

pari,Sanjalice i ostale koje cekaju zelim srecu najvecu

Veverko, mogu da zamislim tu srecu

Imerial, divna beta bice tu vise bekica

samo da vas sve puno user posted image nedostajete jako

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 2072
16.11.2013 16:04:58   
pilence83
danas mi je 10 dan od E.T. stomak me boli gotova sam da dobijem, sekret koliko voliš beo i gust. uvek vlažno i imam utisak da mi curi nešto i svaki čas idem u vc da proverim. po malo mi je muka, ali tako mi je uvek pred ciklus. inače treba da dobijem user posted image danas ili sutra. grudi bole kad pipnem i bradavice. baš sam nešto bezveze user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2073
16.11.2013 16:14:00   
17 joka
Pilence menjaj raspolozenje gledaj TV. evo pocinje tenis izadji sa drugaricama na kafu sve je to normalno ali još malo ovih par dana je najgore znam ali svim srcem verujem da ce biti velika betauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 2074
16.11.2013 16:20:11   
pilence83
joko daj božeuser posted image . baš sam se trudila da budem opuštena i donekle i jesam, ali ovih par dana nikako.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Koje je lepše?
lelaigor

Koje ime Vam je lepše...

Ognjen (29%)

Filip (41%)

Vukašin (20%)

Mario (11%)

Ukupan broj glasova: 76

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here