Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 11:57:52
|
|
|
|
Snekile7
|
Dunja, divno, divno. devojke, hvala na odgovoru za bolovanje, videcu sta cu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 12:12:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunja,Imperijal,Degu i ako sam jos nekog izostavila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 12:52:40
|
|
|
|
degu
|
Evo i mene, cula sam srce duse moje. E sad ima jos jedna pravilna promena sto ne znaju sta je, misle da je krenulo kao blizanacka trudnoca. Napisacu detaljno kad dodjem s posla.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 12:55:02
|
|
|
|
madre
|
degu, diiivno sad se opusti i uzivaj, obecala si konacno ulazis u temu prvo tromesecje i mnooogo mi je drago zbog toga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 12:58:41
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :) Ovo su najdivnije vesti,sada uživaj u trudnoći
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 13:01:47
|
|
|
|
vonavoj
|
za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 13:47:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :) Dunja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 14:21:52
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Imperial bravo za test,nadam se da ce i beta danas biti oooogromna! Degu cestitam na trudnoci,nisam u toku da li je bila prirodna trudnoca ili?Ja ti svakako zelim mirnu i bezbriznu trudnocu i da su dr bili u pravu za blizance
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 14:26:10
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči konačno dočekan UZ Nadam se da si sad mirnija kad si čula najdivniju pesmu Aaaa veverkiću bilo bi divno da su blizančići,sve se naježih,ljubim teeee
< Poruku je uredio Jole84 -- 12.11.2013 14:27:01 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:32:30
|
|
|
|
Žapkić
|
Drage moje, upravo sam čula predivnu vest koju želim sa vama daa podelim: Moja najbolja drugarica je trudna!!!!! Posle 18 godina pokušavanja, 2 vanmaterične trudnoće i jedne neuspele VTO!!! Ovo joj je druga VTO Presrećna sam!!!
< Poruku je uredio Žapkić -- 12.11.2013 16:33:00 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:41:19
|
|
|
|
Brbljivica
|
i ja sam saznal da mi poznanica-IMPERIAL- sa fejsa ttrudna ! beta oko 1000. prva vto !:-- cestitamo obema !
< Poruku je uredio Brbljivica -- 12.11.2013 16:43:12 >
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:44:14
|
|
|
|
imperial
|
Da da to sam ja ,beta oko 1000,biće veselo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:45:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Super Impa, bravooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:45:54
|
|
|
|
jole82
|
imperial super beturina
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:48:36
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Drage moje, upravo sam čula predivnu vest koju želim sa vama daa podelim: Moja najbolja drugarica je trudna!!!!! Posle 18 godina pokušavanja, 2 vanmaterične trudnoće i jedne neuspele VTO!!! Ovo joj je druga VTO Presrećna sam!!! E kad čujem ovako nešto prosto se naježim...koju sreću mora da osećaju...sreća do neba
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 16:50:29
|
|
|
|
daca77
|
Nije me bilo 3-4dana i vidim divne vesti... Dunja, degu, ciklamice, cestitam od srca za lepe vesti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 19:27:14
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Imperial, cestitam ti Samo nastavite sa lepim vestima Ja ipak nocas primam stop i aspiracija u cetvrtak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 19:55:49
|
|
|
|
Lepterija
|
Imacu ja drustvo tamo u blizanackim trudnocama. Bravo, cestitam! Imperijal, koji dan od ET je beta oko 1000? Moja je bila 14. 443, a 18. dan 2736
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:01:11
|
|
|
|
Štetica
|
Degu bas si me obradovala i naterala suze radosnice. Zelim ti sto laksu trudnocu. Imperijal bravo,pa to mozda budu i blizanci,ako se nevaram danas ti je 15-ti dan od et. Ja sam prosla komisiju danas,sada ocekujem kada ce me pozvati u Valjevo na konsultacije,a za postupak se premisljam januar ili februar.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:05:18
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Stetice bravo za komisiju! I ja se premisljam da li januar ili februar,mislim ako mogu da biram.Ti nisi imala zamrznute embrione?Izvini verovatno si vec pisala,al da ne trazim...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:19:37
|
|
|
|
Štetica
|
Palcice kod njih je sve po principu dogovora,kad tebi odgovara a oni da imaju mesta,Jako su ljubazni i o svemu mozete da se dogovorite,uverices se i sama(mada je to nepojmljivo za nase drzavne klinike). Nisam imala nista zamrznuto,imala sam 4j.c. od toga tri vracene ova sto je ostala da ceka blastu,propala je,tako da nije ostalo nista. Mada je dr isao na manji broj folikula-j.c. jer mi je nizak AMH. A celo moje iskustvo sa prvom vto imas u temi o Valjevu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:26:00
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Citala sam pre par dana,al nisam zapamtila ovo za zamrzavanje.Ja ti zelim da ovaj put imas jos lepse iskustvo s njima i da se zavrsi veeeelikom betom.Koliko puta od transfera si isla kod njih na UZ ili mozda na neku terapiju?Pitam zbog smestaja posle transfera.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:42:26
|
|
|
|
Štetica
|
Na uz nisam isla nijednom posle ET,jer nije bilo potrebe a od terapije sam imala Utrogestan 3×200mg i Ogestan 1 dnevno. A za smestaj neznam sta da ti kazem,jer nisi svaki dan tamo,a terapiju nosis sa sobom pa primas kada tebi odgovara,u 8h je vadjenje krvi,oko 9-9.30 je uz,jedino kada se ceka E2 zadrzavas se do 11h.Sada kad odes raspitaj se za stanove ako ces da budes par dana(15-20) za vreme postupka i posle et,a ako ti treba samo za 2-3dana onda hotel,ima ih 2. Stan mozes naci za 100e za mesec dana,komplet opremljen.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:51:25
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Pa uzeli bismo stan,ne mogu da se cimam svaki drugi dan za Va,pogotovo sto ce biti zima.Posle transfera bih ostala jos 2,3 dana pa nazad kuci.Videcu sta ce reci 19og pa cu nekako da se iskombinujem.Gledala oglase na netu,nasla samo 2 oglasa za izdavanje,ocigledno ne znam gde da trazim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 12.11.2013 20:56:53
|
|
|
|
degu
|
Bravo Imperijal Divno društvo u prvom tromesečju. Štetice i ja sam plakala kao kiša kad sam čula srce. A to drugo oni misle da je blizanac koji je prestao da se razvija, ma nemaju oni pojma. Napisala sam u temi analize ultrazvučnih nalaza šta su mi tačno napisali. Baš su me dobro istraumirali, prvo su gledali to i kao pa ovde nema srčane akcije uopšte, ja se odsekla i dr-ka podigla sliku gore kad je u stvari tamo bio plod i pustili srce, joj kakva magija.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Imena za decakaclover84Koje vam je ime lepse za decaka?Sava (
27%)
Lazar (
73%)
Ukupan broj glasova: 239Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!