Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 13:27:42
|
|
|
|
jole82
|
Što se mene tiče može utorak i od 17...ja samo navedoh okvirno oko 18.. A lokaciju nek izaberu trudnice..imaju prednost
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 13:32:38
|
|
|
|
lesica
|
Može, može sve može samo da nije četvrtak.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 13:51:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja dokle mogu pešaka, tu dolazim ožda neki lep kafić na Vračaru, VRT recimo ili nešto tako?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:38:46
|
|
|
|
lesica
|
I gde ćemo? Ja sam prilagodljiva, samo me zanima gde vam odgovara?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:43:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ja bih i sa vama na kafu! Ali nema sanse.....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:45:33
|
|
|
|
lesica
|
Torbi, pa biće prilike valjda
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:46:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E Torrbice samo bi da kafenises ajde ajde,,, ubrzo cemo opet piti kaficu hiihihihii
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:51:00
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, uteho moja! Lesice, ako se budete dogovarale na Novom Bg tamo s proleca, eto mene!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:52:07
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja bih i sa vama na kafu! Ali nema sanse..... Ko zna mozda kada nam deca malo porastu,dodjemo do ns,na prolece...hehehe...ja ns obozavam i samo trazim izgovor da dodjemmm....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:58:10
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, obavezno da se javnes kad budes dolazila! Ja te cak i poznajem, iz sna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:59:29
|
|
|
|
smeško
|
Je l' može na HR u Višegradskoj?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:12:48
|
|
|
|
lesica
|
Torbi, ja na moj voljeni i nikad prežaljeni NBG uvek hoću a taman s proleća možemo i na neku od dve vode, ili u neki od mojih dragih kafea u rasponu hajat-merkator.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:26:15
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR ja na moj voljeni i nikad prežaljeni NBG uvek hoću Moram da te citiram...ja to stalno govorim...zato malo malo idem do keve, al priznajem više zato što je to NBG I mm i ja smo originalno odatle i daćemo sve da se za neku godinu vratimo tamo... A sad da se vratimo na temu...Hoćemo onda Vračar, Vrt? Dan ostaje utorak? Vreme 17-17:30?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:30:50
|
|
|
|
Moiraina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Anck, uteho moja! Lesice, ako se budete dogovarale na Novom Bg tamo s proleca, eto mene! Javi se kad budeš dolazila
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:37:40
|
|
|
|
lesica
|
Može Vrt, i može 17- 17.30, i utorak je odličan.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:44:18
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala zenice sto primate mene padobranca! Moiraina, vidimo se 14-og!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:51:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice svaka tebi čast kako stigneš sve,skidam ti kapu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:06:34
|
|
|
|
adulence
|
Pa taman i ja sam na nbg...hehe...hmmm utorak u 5 mislim da mi odgovara...i na kraju jel sa decom ili bez?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:08:14
|
|
|
|
jole82
|
Kako hoćeš..mislim...ja vodim Smora...nemam kome da ostavim malog prilepka
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:19:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Može Vrt, i može 17- 17.30, i utorak je odličan.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:27:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Jole, sada vidim da vodiš malecku, a možda i Adulence. Jel vama ok Vrt. mislim jel inače možete da budete komotne na takvim mestima, ili da jurimo neko drugo mesto?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:28:42
|
|
|
|
lesica
|
Ja moju zvrcu ne vodim, hehehe.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:30:45
|
|
|
|
dunja RR
|
L, sada mi pade na pamet, kakva je ona igraonica na Zvezdari, koja nas je kontaktirala?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:35:26
|
|
|
|
jole82
|
Ma nema nikakvih problema što se mene tiče... Klaberka je to stara...obišla sve splavove na Savi i dosta kafića ..tako da nije frka....a i ona je mala za igraonicu tako da bi opet bila negde uz mene...još uvek je prilepak
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:35:47
|
|
|
|
adulence
|
Joj zene ne znam jos da li cu je voditi,jer meni je sve ovo nezgodno za doci i samoj a kamoli sa ivom...mi smo sada na kraju bezanijske kose,skoro pa ledine...grrrr...videcu jos sta i kako...vi se dogovorite pa cemo se mi pridruziti ako budemo mogli...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Koje ime dati?ivancica982Koje vam je ime najlepše?Strahinja (
25%)
Nemanja (
28%)
Relja (
30%)
Bogdan (
17%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!