Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 12:35:09
|
|
|
|
Alexxa
|
Janncice, skroz poznato. Ja ponekad poludim u toku noći, pa grmim: "Ne mogu više, poludjeću, tišina..." Posle me grize savjest.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 13:45:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame evo nas kuci ajao al se moje dete obradovala sto je kuci kao da sam je vodila na giljotinu a ne u kafanu . Doduse nije navikla ona na puno ljudi i buku, ipak smo dosta same. Al dobro navicice, moram cesce da je vodim. ali prvi put je bila u kafani i u takvoj atmosferi i ja sam zadovoljna, dva puta zanjakala na kratko hihiih.... Mame ringerajke su super. Jao ma i bolje ste nego sto sam ocekivala . Mislim ne znam sta sam ocekivala ali sam u svakom slucaju pozitivno iznenadjena. LO ja kad su kratki postovi onda ne mogu da se setim sta je ko napisao ali cim neko nesto naduze znam tacno ko je i sta je pisao . Mozak je cudna stvar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 13:53:18
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, ej, ma lepo smo se nadruzile, trckale okolo, bas realan san, imala sam utisak kao da se znamo odavno! Mozda si mi ostala u podsvesti, videla sam da ti se svidela ona tunika pa sam cak i razmisljala o tome da ti je sklepam i posaljem Dosla sa druzenja, mene bas razgale takve lepe kafice, sad cu slicke tamo da metnem. Ljubim sve zeMske dobre volje i stvarno ne zelim ni sa kim da imam neprijatnosti ni u kom smislu....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 13:53:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Misho i Ljisho znači lepo je bilo na RR druženju Volela bih i ja da mogu tako da se družim sa vama na tim druženjima...da sam samo malo bliže Ja sad isčekujem moju malu bandu da dođe iz vrtića,da mi kažu šta su danas radili u vrtiću.Moj stariji sin kako ulazi na vrata ,tako počinje da mi priča šta su radili i ko nije a ko jeste bio dobar Znači čitav referat,i tako svaki dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 13:58:03
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Adulence, ej, ma lepo smo se nadruzile, trckale okolo, bas realan san, imala sam utisak kao da se znamo odavno! Mozda si mi ostala u podsvesti, videla sam da ti se svidela ona tunika pa sam cak i razmisljala o tome da ti je sklepam i posaljem Dosla sa druzenja, mene bas razgale takve lepe kafice, sad cu slicke tamo da metnem. Ljubim sve zeMske dobre volje i stvarno ne zelim ni sa kim da imam neprijatnosti ni u kom smislu.... Torbice ,ne bi da te požurujem,ali hajde stavljaj slike, da vidimo kako vam je bilo,mi koji nismo mogli doći
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 14:32:02
|
|
|
|
Torbica
|
Stavila stavila! Odoh po decicu, cera mi danas ima engleski, pa su do 15h.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 14:32:29
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja i sad grejem jogurt u mikrotalasnoj na 10ak sekundi jer neće da pije ako je jako hladan. Ma ja nesto izbegavam tu mikrotalasnu,al izgleda ne mos` bez nje...danas vreme uzas,spava mi se od kad sam ustala,,i odoh malo i ja,,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 16:30:39
|
|
|
|
jole82
|
Al ste se uspavale... Evo nas na novom..dovukli smo kod babe pokretni krevetac od kad je puzavac, pa da ne sleti sa velikog...i evo je sad lala u svom krevetiću Bog me i menio se spava...baba nas ispalila otišla na kafu s drugaricama ujka otišao da radi a nas dve same ovde...ahahahaa.ko da smo kod kuće..al nema veze kupila sam čizmake pa se sad švrćkam ovde sama ko ludak..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 16:47:27
|
|
|
|
adulence
|
Jaooo torbice pa ti si genijalna...tunika je za pozeleti vec sam pisala....nekada u zivotu kada budes mala vremena...sigurno si stalno zauzeta...divna si sto mislis na mene.... IZVORNA PORUKA: Torbica Adulence, ej, ma lepo smo se nadruzile, trckale okolo, bas realan san, imala sam utisak kao da se znamo odavno! Mozda si mi ostala u podsvesti, videla sam da ti se svidela ona tunika pa sam cak i razmisljala o tome da ti je sklepam i posaljem Dosla sa druzenja, mene bas razgale takve lepe kafice, sad cu slicke tamo da metnem. Ljubim sve zeMske dobre volje i stvarno ne zelim ni sa kim da imam neprijatnosti ni u kom smislu....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 16:50:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Jole vi znači došli u goste pa postali domaćini Moje delije posle ručka popadali u krevet,i mlađi i stariji, kao da su radili u rudniku a bili su samo u vrtiću
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 17:01:45
|
|
|
|
jole82
|
Jes vala..mudro zboriš Doduše i ja sam ovde živela, pa mogu da budem domaća ..a T sad spava u mojoj devojačkoj sobi...baš mi to slatko
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 18:17:17
|
|
|
|
jovicaa
|
meni je zao sto nema kod nas rr druzenja i kafica bila sam jednom u nsu, ali to je bila jos neka stara ekipa, sad vecina tih zena sa sastanka nisu clanovi... a volela bih i vas da upoznam torbice garantujem da 90 posto sukobljavanja misljenja koja se ovde dese se nikad ne bi desila uzivo, zato sto je mnogo drugacije kada se pise, moze na sto nacina da se protumaci.. tako da ja to i ne shvatam preterano ozbiljno cesto. kod nas je danas zagrejana atmosfera, mma jako boli grlo, i ja se osecam slabo, a deca luduju, skroz su se isporemetili..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 18:25:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji mali spavali malo posle vrtića pa sada malo luduju po kući...Starija ćerka čita knjigu iz biblioteke a najmlađi sin video od nje pa uzeo neke novine i seo pored nje, prekrstio noge pa kao i on čita....smešan je , i vaspitačice kažu da je pravo spadalo,ima neke svoje pokrete i gegove,a kad kobojagi nešto priča pokreće obrve gore dole
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 18:52:17
|
|
|
|
jole82
|
Da jovice u pravu si..sa mnom uživo ne bi bilo sukoba 100%, jer se mene ljudi generalno plaše,a posebno lažovi, mufljuzi i oni iz kategorije jedno mislim, drugo pričam, treće radim Oni mi ni ne prilaze, jer vrlo jasno znaju(tj nikad ne shvate pogrešno) kad im u lice stavim do znanja svoje mišljenje Nego stigle mi kući..evo mali smor juri kraj dubka u krug..pa joj nije jasno kako ne može da stigne...hehe kučence..napravila duplu dozu griza sa jabukom i cimetom, pa je bilo pola jede pola šarcu daje
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 19:41:05
|
|
|
|
big mum
|
Veče Danas uobičajeno dosadan dan.Moram da odem negdje pod hitno. Sofi se žalila da je boli piša(a inače ima problema sa mokraćnim kanalima i Ešerihijom)odvedem je je ped pa da radimo bris.Na istom spratu gdje je mikrobiologija je lab.Jedan dječak oko 10-tak godina je toliko plakao i otimao se da su ga jedva savladali.Nih 4 su ga držali da mu izvade krv iz prsta.On je urlikao,bacao se ,šutirao nogama sestre. To u svom životu nisam vidjela Moja djeca se živa isprepadala. Sinek je već doobrano pospan.Danas je odspavao cjelih 30min .Neću ga još stavljati neka ga još malo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 19:53:34
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece...evo ja uspavala moju zvrcu... Jovo upravu si sto se tice toga da se poruke lose protumace...meni je mnogo zao sto verovatno nikad necu upoznati pojedine zenice sa rr...nekako smo kao jedna velika porodica...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:20:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ja pijuckam vino... Adulence, koju velicinu nosis?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:22:36
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče, zenske! T. je otišla na rođendan kod brata od strica (sa tatom), ja malo igrala igricu na FB, pa sad da "svrnem" malo i ovde!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:30:51
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: adulence Dobro vece...evo ja uspavala moju zvrcu... Jovo upravu si sto se tice toga da se poruke lose protumace...meni je mnogo zao sto verovatno nikad necu upoznati pojedine zenice sa rr...nekako smo kao jedna velika porodica... da na to sam mislila, svako tumaci post u odnosu na svoje raspolozenje i lako se protumaci pogresno ili kao napad i sl. uzivo je ipak mnogo drugacije... a i stoji ona prica jedna zena 200 sisa i 666 hormona aleks i ja bili u radnji... a bebac se digao upravo na noge, inace retko to radi... lenjguz super torbice i meni bi prijala jedna casa.. ali moram da ucim, tako da nista od toga.. sutra kolokvijum, najdosadniji na planeti zemlji
< Poruku je uredio jovicaa -- 14.11.2013 20:32:07 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:32:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Veče ženice! Ja vodim borbu sa starijom ćerkom oko njenog ponašanja kao da je drma pubertet pre vremena,mada joj je pedijatar na sistematskom stavio + u odeljku koji je pubertet a tek je treći razred
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:44:00
|
|
|
|
adulence
|
Hmmmm...pa ne znam ni sama pre trudnoce 38,sada mozda 40 zbog grudi ...ali posto je to tunika i leprsava...pa neka m velicina...inace ti si genije... IZVORNA PORUKA: Torbica Ja pijuckam vino... Adulence, koju velicinu nosis?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:44:09
|
|
|
|
Torbica
|
Jovice, srecno sutra! Mm i ja divanimo....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:46:28
|
|
|
|
jovicaa
|
uzivajte zene, odoh u nove ratne pobede, odnosno uspavljivanje dece, pa na ucenje :*
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:48:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Ju promaklo mi da nam Jovica sutra ima kolokvijum srećno Jovice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 14.11.2013 20:51:26
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, ma daleko sam ja od genija..... nego stvarno nije to neki posao, ako me niko ne prekida za dva sata je gotovo. Samo da im je ostalo toga u Suknu, ja imam takvog materijala sa plavim cvetovima, cera mi apcigovala onaj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?