|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
31.10.2013 17:47:30   
Gocavg
mi smo odlucili jedan ce se zvati Petar to je tata pozeleo adrugi Pavle mada sam ja jos u dilemi mozda i Luka videcu kad se rode a to je uskoro 15-dana
sta vi misliteuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1401
31.10.2013 18:13:39   
dijana1*
Smesko i meni se od ponudjenih najvise svidja Marko.
Goco, Petar i Pavleuser posted image
Blago vama, ja se ponasam kao da ce beba sama reci kako se zove kada izadjeuser posted image

(odgovor članu Gocavg)
Direktna veza do poruke: 1402
31.10.2013 18:36:25   
smeško
I agree! Nikad nisam razumela žene koje kupe tesne cipele, samo zato što im se mnoooogo sviđaju. E, sad razumem!user posted image I ja, kao sve razmišljam o Jovanu, iako znam da mu neću dati ime koje je isto kao prezime. Tek tad bi ga zezali u školi! user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1403
31.10.2013 19:08:21   
viking
Goco, meni su Petar i Pavle previše biblijska kombinacija, odmah ih zamišljam s bradama i oreolom. Imena su mi pojedinačno lepa, ali u kombinaciji nikako.
Ja sam izgleda danas dežurni negativac na ovoj temi user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1404
31.10.2013 19:17:10   
mati

IZVORNA PORUKA: mati

Mi jos uvek nismo. Znam samo da ce biti na M. Mm je na M i ja i Mata,i prezime i ne bi smo da odskace user posted image . Za Matu smo znali dosta ranije, ja sam uzela crkveni kalendar i nasla ime. A sada ,pojma nemamo...

Jos uvek nista... A ako pitate Matu bice "beba bata", to je ime i nikako drugacije.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1405
31.10.2013 19:18:14   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: viking RR

Goco, meni su Petar i Pavle previše biblijska kombinacija, odmah ih zamišljam s bradama i oreolom. Imena su mi pojedinačno lepa, ali u kombinaciji nikako.

Joj Vik, da znaš da si u pravu user posted image

Ja sam pristrasna pa glasam za Marka user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1406
31.10.2013 19:34:55   
Anoniman
smesko, meni je najlepse Milan. A u ovim novim generacijama je bas retko.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1407
31.10.2013 20:49:26   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: ksena

smesko, meni je najlepse Milan. A u ovim novim generacijama je bas retko.

Da jako je lepo, moj brat se tako zvao..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1408
31.10.2013 20:57:26   
MajaMV
Pozdrav devojke, ja glasam za stara, po malo zaboravljena imena, tako da Marko, Milan....zvuce sjajno

Ja imam ekstra anegdotu vezanu za ime mog petomesecnog sina Damjana, potrazicu negde bisere dece i napisacu je, zasluzuje da se nadje medju najvecim decijim biserima.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1409
31.10.2013 22:42:15   
smeško
Dobro! Sad su, znači, ostala još samo dva! user posted image

(odgovor članu MajaMV)
Direktna veza do poruke: 1410
4.11.2013 0:47:18   
viking
Pogledajte ovo:

http://www.medio.rs/vesti/srbija/zanimljivo/milan-dragan-dejan-ovo-su-najcesca-muska-imena-u-proteklih-70-godina_82218.html

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1411
4.11.2013 3:41:38   
Dani.kv
Meni se komb Petara i Pavla dopada

(odgovor članu Gocavg)
Direktna veza do poruke: 1412
4.11.2013 20:04:01   
pocahontas

Pogledajte ovo:

http://www.medio.rs/vesti/srbija/zanimljivo/milan-dragan-dejan-ovo-su-najcesca-muska-imena-u-proteklih-70-godina_82218.html

pa ovo je jako dobro! u Srbiji kad je nesto moderno, onda je BAS moderno!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1413
5.11.2013 11:44:01   
smeško
Biće Marence! user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1414
5.11.2013 11:48:09   
viking
Jeee user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: smeško

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1415
5.11.2013 12:18:29   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: smeško

Jeeeej user posted image odmah da ti kažem da je biti mala baraba user posted image to je odlika svakog Marka user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1416
5.11.2013 12:33:33   
viking
Ima ona izreka "svaki Marko radi naopako" user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1417
5.11.2013 12:36:25   
jole82
Potvrdjuemuser posted image i mm i brat(ne rođeni) su Markouser posted image al meni je to najlepše muško ime iako je preprečesto..
Inače ja sam htela ako budem imala sina da se zove Marko, a mm ako bude ima ćeru da se zove Jovana...tad se naravno nismo poznavali...i eto "upropastismo" jedno drugom planove user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1418
5.11.2013 12:42:04   
subotičanka
Ćao cure.Što se tiče imena,ja menjam svakih dve nedelje,taman mi nešto padne na pamet i onda brzo dosadi.Do prvog expertnog je bila Anđela,ali kad mi je dr rekla pol shvatila sam da je Anđeli izrastao piša.Onda Dražen,pa Noa ,a sad je aktuelan Momčilo( zvaću ga Bajaga).Kontam kad se rodi i kad ga vidim onda ću znati za sigurno.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1419
8.11.2013 10:36:38   
minamina
Kakva su vam imena Aleksandar i Jana?

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 1420
8.11.2013 12:34:39   
Ana RR

Ima ona izreka "svaki Marko radi naopako" user posted image

I 100% je tačna user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1421
9.11.2013 8:51:51   
smeško

IZVORNA PORUKA: Ana RR

odmah da ti kažem da je biti mala baraba user posted image to je odlika svakog Marka user posted image

Ja se nadam da će ga stariji bata srediti, a nisam razmišljala šta će biti ako se uortače!user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1422
9.11.2013 9:01:55   
ivekpivek
ja imam Marka i istinita je ona ,svaki marko radi naopako user posted image , i Nikolu ,,eee sad ovo djete samo sto se nije rodilo i jos se nemozemo dogovoriti , ja i djeca bi Andrej ili Lana ako bude cura ,a tata bi ima Filip po svom ocu mada se meni nesto to ime nesvida ,i jos moj nikola je dobio ime po mom ocu tako da je ovaj navalio da sad bude po njegovom ,,al vidim ja da ga mogu slomiti da bude andrej al neznam hoce li mi to stalno nabijati na nos kako mu nisam ispunila zelju tako da sam jos u razmisljanju i u nedoumici ,sta bi vi uradili na mom mjestu

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1423
9.11.2013 9:57:34   
NadaR

IZVORNA PORUKA: minamina

Kakva su vam imena Aleksandar i Jana?

Meni se dopadaju . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minamina)
Direktna veza do poruke: 1424
9.11.2013 10:13:27   
Biserce
Ivek, ni meni se Filip ne svidja ali mislim da bi bilo fer da se zove po tm-ovom ocu ako se vec jedan zove po tvom. Moje sestre od tetke su dobile imena po dedama...
Mi jos nismo odlucili, mada ce to verovatno biti Nikola ako bude bas 19-tog, kuma je spremila imena i ceka.

< Poruku je uredio Biserce -- 9.11.2013 10:15:12 >

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here