|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
23.9.2013 11:46:14   
Tiziana
MA kad deci date imena,ona su za vas jedinstvena i najlepsa,bez obzira da li ih ima milion sa istim imenom ili nijedno. Moja deca su Lazar i Dunja, oboje su dobili imena zbog neke 'simbolike' i sad ne bih mogla ni da zamislim da se drugacije zovu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1376
23.9.2013 11:49:06   
buba m
Ja još nisam odlučila oko imena za dečaka i baš nemam ideju. Ime za devojčicu sam znala od uvek, a za dečaka... Razmišljam o imenu Dragan. Nisam luda za tim imenom, u stvari vrlo sam ravnodušna ali mi se dever zove tako a najbolji je na svetu! Ako se ne zalepim za neko drugo, verovatno će biti tako.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1377
23.9.2013 17:22:15   
cvećka
Super Mario i Luidji, i meni user posted image
Khm, mm se zove Dario, doslo je do male zabune (((:

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 1378
4.10.2013 8:43:46   
Sesilija 83
Ja uopste nemam ideju za ovu bebu koja stize oko NG, (a iskreno neznam ni da li je decak ili devojcica) tako da mi treba i musko i zensko ime,..
.Cerka mi se zove Kruna i jedina je sa tim imenom u vrticu i opstini, za sad, sto ne znaci da ce se za par godina svaka druga devojcica tako zvati....
a prelistala sam po netu imena,neke crkvene kalendare takodje i nista... cak sam i mm dala zeleno svetlo da moze da predlozi neko imeuser posted image
Tako da u zadnje vreme kad gledam domace filmove i serije cekam kraj i obavezno citam imena glumaca,rezisera,sminkera....pa mozda mi se nesto i dopadne,sto i vama preporucujem jer ima svasta zanimljivo...user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1379
4.10.2013 15:03:41   
viking
Meni se sviđa ima Aurora, ali to ne smem ni da kažem mužu user posted image U stvari, meni se sviđaju ta inostrana imena na A, kao npr, Astrid, Amelia, Adela... Ali znam da nema šanse da prođe, neću ni da pokušavam...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1380
4.10.2013 15:07:47   
jole82
Moja matematicarka u osnovnoj se zvala Aurora user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1381
4.10.2013 15:13:53   
pipi_coco
Meni je lijepo ime Amelia ili Amelie (stransko).

A za sada mi se za curicu jako sviđa ime Malina ......ali ne izgovara se kao voce nego hmm... kako da približim to ......... nego kao Alina samo dodajte M na početku eto

user posted image user posted image user posted image a jesam ga zakomplikovala baš

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1382
4.10.2013 15:25:33   
viking
Pipi, ja znam jednu Malinu i jednu Malenu, isto se tako izgovaraju kao što ti kažeš (ali naravno da niko tako ne izgovara nego pogrešno) i lepo zvuče, ali ja generalno izbegavam sva ta imena uz koja mora da ide i neko objašnjenje.
Zato ne volim ni varijacije tipa Sofia (Maria, Anastasia i sl) jer se na kraju ispostavi da se ne zove "Sofia" nego "Sofia bez j".
Moja sestra se zove Marjana (bez i) i ceo život se tako predstavlja, "Marjana bez i", jer će je svakako pitati ako ne kaže sama. Da ne pričam o slinim greškama na dokumentima i sl.

Jole, onda neću user posted image

< Poruku je uredio viking RR -- 4.10.2013 15:27:34 >

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1383
4.10.2013 15:25:47   
bea83
Aurora je bila Uspavana lepotica, to mi je jedina asocijacija user posted image

Direktna veza do poruke: 1384
4.10.2013 15:26:35   
pocahontas
ako bude devojcica bice sara, za decaka jos nemamo ime..

Direktna veza do poruke: 1385
4.10.2013 15:30:55   
pocahontas
moja devojcica se zove saša i kad je mm prijavljivao, dobila je izvod iz mkr za decaka...

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1386
4.10.2013 15:47:48   
viking
Pocahontas, upravo o tome pričam, zato sam odustala od nekih imena koja mi se baš dopadaju, jer prosto nisu praktična (a ja sam vrlo praktična osoba user posted image )
Sara je baš lepo ime, tako je trebalo ja da se zovem ali na kraju nisam. Na moju veliku žalost.

Direktna veza do poruke: 1387
4.10.2013 16:01:58   
Ana RR
Vik, pa eto ideje user posted image Sara je svetsko ime.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1388
4.10.2013 16:49:07   
viking
Ana, zaboravljaš da imam jednog minera koji koluta očima na sve moje predloge user posted image Jednom sam rekla da mi je za devojčice super kombinacija Sara i Srna na šta je on rekao "Možeš ti to mnogo bolje!"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1389
4.10.2013 16:55:29   
Ana RR
Hahaha user posted image pa daj neka on smisli nešto originalno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1390
4.10.2013 19:47:19   
mtajcica83
Meni bi za dvije curice bilo lijepo ime Marija i Ana, Dunja i Sara, ili Andjela i Masa user posted image ..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1391
4.10.2013 20:18:02   
Dani.kv
Ja sam htela da i devojka bude na M, medjutim imena mi se ili ne svidjaju ili nemaju neko znacenje ili ne idu uz prezime. Zato razmisljam da ako bude oko Sv. Jovana bude Jovana. Volim i pesmu Jovano, Jovanke. Mozda i Iskra ako bude mala tackica

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 1392
5.10.2013 19:49:20   
17 joka
Dani svidja mi se više nego imena na M user posted image za predloguser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1393
6.10.2013 15:10:23   
bokka
Ja ne znam sta je sa vama zene! Ne razumem zasto vecina daje novokomponovana imena- Lara, Sara,Larisa,Una,Ina,Lea,Tea....Toliko lepih srpskih imena imamo da je prosto nepotrebno da nam imena nase dece vuku korene iz arapskog, jevrejskog itd.user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1394
6.10.2013 15:40:50   
dijana1*
Jos uvek nismo izabrali ime, tezak zadatakuser posted image user posted image

(odgovor članu bokka)
Direktna veza do poruke: 1395
31.10.2013 12:51:49   
pocahontas
mi smo se dogovorili, ako bude decak (doca za sada misli da ce biti) zvace se Kolja, a ako se ipak ispostavi da je devojcica, onda Sara..
Tako da ce Sasa dobiti ili Kolju ili Saru user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1396
31.10.2013 13:36:10   
viking
Blago vama, mi i dalje nemamo pojma user posted image
Lepa su vam imena, baš :)

Direktna veza do poruke: 1397
31.10.2013 13:39:15   
pocahontas
hvala user posted image

imate jos vremena, mi smo prosli put promenili u poslednjem trenutku!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1398
31.10.2013 16:22:56   
smeško
Nisam čula ni jedno ime do sada, u svakodnevnom životu, koje me je oduševilo. Tako je bilo i sa Nikolom. Ali, nekako sada ne mogu da zamislim da se zove drugačije. Posebno mi nije važno što je često. Nemam problem sa tim da bude često, nego sa tim da težim nečem originalnom i dovedem do toga da mu se deca smeju u školi i vrtiću. A znamo kako deca budu surova. Zato sam sada u teškoj dilemi. Bez ideja. Opet bata. Ja sam htela ime Jovan. Ali, zbog prezimena, prozvaće ga Zmaj. user posted image Mada me mama teši da današnja omladina i ne zna ko je on bio.user posted image Mm se ne sviđa Jovan baš zbog prezimena. Pošto sam ja Nikoli dala ime, sada sam pustila njega i on mi je dao kratak spisak od tri imena: Milan, Ivan i Marko, eventualno Mladen, pošto smo se oboje umorili od kerefekastih imena. Ne znam šta da izaberem. Šta vi mislite?

Direktna veza do poruke: 1399
31.10.2013 16:54:48   
viking
Ni mene, i to mi je najveći problem. A tek kad sam ostala trudna shvatila sam koliko mi ime nije bitno.
Što se tvojih imena tiče, meni su lepa i Marko i Ivan i Milan (Marko najviše, ali samo zato što mi se tako zove mali brat, pa je to ime za mene najlepše na svetu). Ali nećete pogrešiti ni sa jednim. Mladen mi je onako, može da prođe ali bolje ne ako ne mora.
Što se Jovana tiče, koliko sam shvatila, prezivate se Jovanović. Jovan Jovanović (isto kao i Petar Petrović, Filip Filipović i ostalo) mi je totalno bez veze, ali totalno. Izvini user posted image
Jovan je lepo ime, samo mi je previše "jovanasto" uz vaše prezime.

IZVORNA PORUKA: smeško

Nisam čula ni jedno ime do sada, u svakodnevnom životu, koje me je oduševilo.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here