|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
2.11.2013 12:59:40   
vonavoj
user posted image joko user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1701
2.11.2013 13:24:09   
Chipsy
Jokouser posted image user posted image user posted image
Zao mi je mila, ali mlada si, godine su pred tobom, bice para...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1702
2.11.2013 13:28:53   
tillia
Joko,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1703
2.11.2013 14:08:34   
Štetica
Joko mislim na tebe,zao mi je sto prolazis ponovo kroz isto,ali mora sunce i tebe da ogreje. Isplaci se,odboluj i onda u novu borbu sa osmehom na licu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1704
2.11.2013 14:20:05   
degu
Joko žao mi je draga moja user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1705
2.11.2013 14:23:04   
pilence83
joko ja večeras stop user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1706
2.11.2013 14:25:00   
pilence83
joko draga žao mi je sad sam videla user posted image

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 1707
2.11.2013 15:04:19   
17 joka
Hvala vam svima puno na svemu user posted image user posted image sve

Mei neznam sta vise da kazem sta nije dobro ama bas svi su bili dobri, cak je uspesnost sa donacijom 55-60 % pa zar ni jedan put da to neuspe.
mi svakako sad moramo godinu dana vracati pare sto smo pozajmili za ovaj pokusaj,a kamoli da razmisljam o ponovnom skupljanju para. Chipsy, iz mnogo stvari mogu moje godine baciti u smece.

Prvo meni je zabranjeno još kao detetu posle tri operacije da placem iz razloga sto bi mi se stanje moglo pogorsati i da oslepim necu da ti kazem da iz tog razloga i jos mnogih 7 god. nisam isla na kontrolu ni koliko sam suza prolila za ove dve zadnje godine

Dunjice dr. kaze da razni stručnjaci razlicito misle tako neko kaze 5 % da je rizik neko 20,neko 50 neko čak i 95% da je rizik da ceuser posted image naslediti to nije tema ali kada bih vam pricala moje mucenje od moje 2 god. zivota do sad svatili bi zasto to nezelim detetu

uradicemo jos taj FET sa tom blastom mozda za jednu dve god kad stanemo na noge finansijski,pa ako neuspe ni to onda cu drahgom Bogu ispuniti zelju i raditi sa svojim jc. pa ako je tu pravda da tako ostanem trudna i prenesem to na svoje dete uradicu. Tesko mi je da nas gledam ovake ,više me bole suze MM nego moje zato što je anđeo koji nas drzi u zivotu.

Pilence puno srece i uspeha od srca ti zelim

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu pilence83)
Direktna veza do poruke: 1708
2.11.2013 15:09:35   
Milica cica
Joko žao mi je user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1709
2.11.2013 15:15:20   
Lepterija
Sta reci na ovo, a ne zaplakati?! Ja ne znam kakave sve muke Joko imas, ali nekako se uvek nadam. Tesim se tako da sve sto nas snalazi je s nekim razlogom i s nekim razlogom nesto nece da uspe u datom momentu user posted image Moli se, Bog je veliki!

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1710
2.11.2013 15:17:07   
lesica
Joko user posted image user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 1711
2.11.2013 15:17:39   
branki*
joko.....draga...user posted image user posted image
sta da ti kazem,a da te utesim..nema utehe,sve sad zvuci besmisleno i beznacajno..ko nije ovo prolazio,ne zna sta je..
znam da sad zvuci bzv da ti kazem da ce biti bolje,da ce doci tvoja bebica,ali hoce,mora..doci ce i taj dan.sad je tesko,pretesko,ali...vreme prolazi,dani odmicu,proci ce i ovo,posle kise uvek dolazi sunce,doci ce i tvoje sunce.
puno te grlim,ne daj seuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 1712
2.11.2013 15:21:10   
tijatija
Joko user posted image nemam reci koje bi te utesile... Ali moras da verujes, da posle svake kise sunce dodje user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1713
2.11.2013 15:31:06   
Brbljivica
branki,sugradjanko .....user posted image imas pp

< Poruku je uredio Brbljivica -- 2.11.2013 15:35:00 >

ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad...
oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum
mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!)
1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu
2. vto KC Nis 2013-beta 0...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1714
2.11.2013 15:31:24   
Janncica
Joko user posted image user posted image Samo hrabro napred... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1715
2.11.2013 16:24:16   
plačljiva
JOKO,Žao mi je.ali moraš dalje u nove pobede...Većina nas sa ove teme je iskusila taj gorak ukus neuspeha,plakale smo i krenule dalje...Moraš i ti...Izgubila si još jednu bitku ali ne i rat što reče nekada neka devojka sa RR a meni ostade u sećanju...Mi smo žene borci,veliki borci...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1716
2.11.2013 16:30:55   
Anoniman
Jokouser posted image user posted image ovo sa MM skoro mw rasplaka.Ljubim tee i cuvajte jedno drugouser posted image

(odgovor članu plačljiva)
  Direktna veza do poruke: 1717
2.11.2013 16:50:50   
nata11
Joko znam da sada nema reci utehe za tebe ali drzi se draga. Kao sto kaze Dunja, nekom uspe iz prvog a nekom iz devetog puta. Odustajanja nema. Ljubim teuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1718
2.11.2013 16:55:34   
sunascee
Pari, zelim ti sto vise kvalitetnih j. celija i naravno uspesnu VTO. Da li ti bese radis u KC NS,koji dr ti radi postupak?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1719
2.11.2013 17:25:04   
pipi_coco
Jokić baš mi je žao draga, nemam ti šta pametno reci osim budi jaka i cuvaj se. Grlim te puno user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 1720
2.11.2013 18:58:29   
Bebana17
Joko, mnogo mi je žao user posted image strašno je kad neuspe, a sve nade polažeš u taj čin... Ne znam zašto se takva sranja toliko često dešavaju..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1721
2.11.2013 19:04:50   
pozitivna
Joko ! Treca sreca ponajveca , budite srecni sto ste zivi i zdravi sve ce doci na svoje mesto ,mislite i na to da ima i gorih stvari ,znam da je tesko ali sta je tu je , pozdravi muza i glavu gore oboje ..bice sve ,Razume za te lekare i nihove prodnoze ali nemora da znaci ako mozete ma pokusajte i prirodnim putem ,mislim sa svojim j.c.

Puno vas pozdravljam i nedajte se

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1722
2.11.2013 19:07:08   
17 joka
Bebana , bas ta suser posted image a me prate citav zivot, lomilo se na nama,ne da sam pesimista namerno postala sam vremeno otupela na mnogo sta ali ovu borbu za user posted image nikako, to nemogu preboleti ni ja ni MM

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1723
2.11.2013 19:59:10   
Jole84
Kumo ceo dan biram reči kako da te utešim,a znam,nemoguće je....user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1724
2.11.2013 20:08:31   
17 joka
Kumo, dokrajceni smo skroz znas kad se iskreno bojim za nas

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here