Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 16:33:58
|
|
|
|
17 joka
|
Ma Olga,ne kazem da su tamo zdere vec se tamo jede puno mesa,masno itd.a ja vecinu toga nevolim. Kod mene vlada cudna crnogorska krv :-D
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 16:41:28
|
|
|
|
17 joka
|
Olga,voda mi podje na usta. Ima sledeci put kad budem isla kod mojih svrnem kod tebe na jedan kesten pire moze?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 16:46:21
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja volim da kuvm : paprikas ,gulas , cufte u paradajz sosu , sarmu , pasulj i tako to jer to znaci : stavim da se kuva i dodjem za sat i po da prodrmam i posle jos oko sat da iskljucim hahahaah, ti si car.. moram da uhvatim ova tvoja jela, i ja volim samo da stavim i prodrmam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:07:33
|
|
|
|
Anoniman
|
koliko dugo treba da se kuva kesten? ja bih ga stavila u expres lonac, ali ne znam na koliko.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:10:37
|
|
|
|
Olga75
|
Ksena , nemam pojma , zasecem svaki da ne pukne i kuvam dobar sat pa proverim sad da ti kazem kako znam da je gotov ne znam ,probas ga
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:17:47
|
|
|
|
tijatija
|
ja kesten uvek pecem , nisam ga nikad kuvala do sad
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:29:00
|
|
|
|
Anoniman
|
kuvas sat vremena u ekspres loncu ili u obicnoj serpi? joj, sto smaram
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:32:08
|
|
|
|
Olga75
|
pa u pretisu , ekspres loncu , onda proverim pa dokuvam ako treba
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:45:06
|
|
|
|
17 joka
|
Olga,ja neznam gde da nabavim kestenje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:45:33
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ooo, moja omiljena tema na RR. Vidim sprema se kestenje, mene sve strah da uzmem jer obicno nemam srece pa se ispostavi da svaki drugi ne valja. Kod nas za danasnji rucak seljacki lonac
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 17:51:22
|
|
|
|
Olga75
|
Joko pa ima na pijaci i kod piljara , ja pregledam onako dk jos kupujem al uvek ima crvljivih
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 18:11:34
|
|
|
|
milicicak
|
Za rucak cureca supica, fasirane snicle pecene u rerni (Torbice hvala za ideju ) i peceni krompir, sargarepa, crvena paprika i celer sa belim lukom i paradajzom, salata od organskog kupusa puding od jabuka sa keksom za uzinu i dezert ozbiljno kuvanje me ceka veceras
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 18:19:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde je taj Torbicin recept za fasirane snicle? Punjene paprike za rucak. Za dezer puding banana-vanila. Za veceru palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 18:24:59
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice, pravila sam ih normalno samo ih nisam przila nego pekla u rerni, setila sam se da Torbica tako pravi pohovane snicle pa sam pomislila sto da ne :) ispale su odlicno, nikad vise necu da ih przim :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 20:15:04
|
|
|
|
isidora88
|
kako se pravi taj seljacki lonac? sta mi treba da dokupim pored te kesice zacina?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 21:07:52
|
|
|
|
isidora88
|
zene hitno je , idem ujutru rano u nabavku pa da odmah kupim sta mi treba, sada pravim spisak
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 21:11:59
|
|
|
|
viking
|
Isidora, piše ti na kesici, mislim da ti trebaju samo kupus, krompir, paprika i kobasice. Ali kad si već u radnji, pročitaj šta piše na kesici.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 21:16:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Juneća čorbica i kelj, zapečen u rerni sa jajima, sirom, pavlakom i začinima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.10.2013 21:17:06
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Sanjice, pravila sam ih normalno samo ih nisam przila nego pekla u rerni, setila sam se da Torbica tako pravi pohovane snicle pa sam pomislila sto da ne :) ispale su odlicno, nikad vise necu da ih przim :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.10.2013 15:27:51
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Juneća čorbica i kelj, zapečen u rerni sa jajima, sirom, pavlakom i začinima. Tako slicno a tako razlicito Junece snicle dinstala - kuvala samo na vodi Kelj kuvala 10-tak min 2-3 krompirica skuvala Domaca supica Snicla bez ukusa, krompir i kelj kao prilog bez ukusa. U sve to sam stavila par mrvica light vegete Kada se porodim idem negde da se najedem ko' covek
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.10.2013 16:08:45
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Kada se porodim idem negde da se najedem ko' covek I ja sam to stalno pricala dok sam bila trudna :) pa me posle sacekao postporodjajni pritisak i T alergija :( mislim da sam se prvi pit najela ko covek kad je mini buba imala 15 meseci :) izvinjavam se za off :) danas nista, sinoc kuvala za celi nedelju :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.10.2013 16:13:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Bas si neka, pusti me da se nadam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.10.2013 16:24:12
|
|
|
|
milicicak
|
Dijana ja sam tad pocela da koristim kalijumovu so i zacine da dodam malo ukusa hrani :) persun i bosiljak su mi postali najbolji drugari :) i kupovala sam onu cokoladu za dijabeticare, pa gric cokolade, gric jabuke i tako :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.10.2013 16:58:44
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas argentinske cevape,pire,corbicu od povrca,i Andrei puding.Sinoc sam umesila pogacu i napravila kiflice...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.10.2013 9:49:55
|
|
|
|
Lu
|
Pite, sa kupusom, sirom i višnjama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Da li verujete ljudima?taki_82Da (
47%)
Ne (
53%)
Ukupan broj glasova: 66Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!