Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Didy, hvala ti za ideju, fenomenalan je, evo grickam i pisem. Nosim ga decici za RR druzenje danas. Ana, ovaj od Didy je sa lisnatim testom, mnogo dobar! Torbice, nema na čemu. Drago mi je da ti se dopada. Ja ga baš tad i pravim - kad mi se već nešto prethodno peče u rerni, pa dodam i njega. E, al danas ga nisam napravila. Taman sam skuvala bešamel za lazanje i napravila sos s mesom, krenem da slažem, okrenem se po kore i sav sos i ceo tiganj se prevrnu na pod u kuhinji. Tiganj mi je malo kriv, iskrivio se od temperature, upotrebe, šta li, a ostao je na plinu, on je onako malo izdignut, možda ga nisam baš ni na sredinu stavila, ne znam ni sama, nikad mi se to nije desilo. Prvo sam stajala dva minuta i borila se sa svojim emocijama - da li da vrištim od besa ili da plačem od nemoći ili da se smejem celoj situaciji, a onda sam narednih nekoliko minuta osmišljavala strategiju čišćenja, pošto se razletelo na sve strane, i po kuhinjskim elementima, isprskalo sve do dnevne sobe... E, onda kad sam nekako uspela sve da pokupim, obrišem i oribam, shvatila sam da imam bešamel, a nemam sos i da nemam ručak za danas... I onda sve ispočetka... I tako mi je ručak kasnio, pa nisam stigla da napravim kolač, ali sutra neću omašiti. Nadam se. Eto, izjadah se, sorry na off.