|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
23.10.2013 22:48:53   
Didy

IZVORNA PORUKA: Torbica

Didy, hvala ti za ideju, fenomenalan je, evo grickam i pisem. Nosim ga decici za RR druzenje danas.
Ana, ovaj od Didy je sa lisnatim testom, mnogo dobar!

Torbice, nema na čemu. Drago mi je da ti se dopada. Ja ga baš tad i pravim - kad mi se već nešto prethodno peče u rerni, pa dodam i njega. E, al danas ga nisam napravila. Taman sam skuvala bešamel za lazanje i napravila sos s mesom, krenem da slažem, okrenem se po kore i sav sos i ceo tiganj se prevrnu na pod u kuhinji.user posted image Tiganj mi je malo kriv, iskrivio se od temperature, upotrebe, šta li, a ostao je na plinu, on je onako malo izdignut, možda ga nisam baš ni na sredinu stavila, ne znam ni sama, nikad mi se to nije desilo. Prvo sam stajala dva minuta i borila se sa svojim emocijama - da li da vrištim od besa ili da plačem od nemoći ili da se smejem celoj situaciji, a onda sam narednih nekoliko minuta osmišljavala strategiju čišćenja, pošto se razletelo na sve strane, i po kuhinjskim elementima, isprskalo sve do dnevne sobe... E, onda kad sam nekako uspela sve da pokupim, obrišem i oribam, shvatila sam da imam bešamel, a nemam sos i da nemam ručak za danas... I onda sve ispočetka... I tako mi je ručak kasnio, pa nisam stigla da napravim kolač, ali sutra neću omašiti. Nadam se.
Eto, izjadah se, sorry na off.user posted image user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1926
24.10.2013 9:19:24   
Torbica
Jao Didy, bas maler, no, samo kad nema povredjenih... user posted image Dobro si imala volje sve ispocetka!
Ja cu danas fasir snicle najverovatnije, uz to pirinac i salata od boranije sa belim lukom. Tart je planuo, a imam jos domacih keksica od utorka, taman za decu.
Da li neka zenica pravi one keksice iz pistolja? Ja sad cunjam za receptima, pa mislim, i slatkim i slanim, sto da ne, napisite ako imate! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1927
24.10.2013 11:17:12   
Lu
Piletina u umaku od sira, voćna salata (to će moj sinčić da napravi user posted image )

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1928
24.10.2013 11:36:40   
minnica
Lovačke juneće šnicle, pirinač, paradajz salata.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1929
24.10.2013 13:37:20   
Torbica
Na kraju sam samlela onaj keks od utorka i dodala toping od cokolade, pa da obradujem decu Cake pops-ima. Toliko pisete o njima, pa rekoh ajd.... I jos neplanski musaka od boranije i mrkve. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1930
24.10.2013 14:00:24   
big mum
Ništauser posted image user posted image

Ostalo od juče čorbanca i mesa od dagare.Mooožda djeci skuham tjestaninu da imaju sa dagarom

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1931
26.10.2013 0:53:32   
Bebilina
Krmenadle punjene pecurkama i chilijem u sosu, tikvice sa mentom pod grilom, zapeceni slatki krompir sa ruzmarinom i belim lukom.
Pita (pie, ne od kora) od jabuka, kajsija i badema.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1932
27.10.2013 14:43:22   
Olga75
danas nedeljaaa user posted image , dala sam se u kuvanije user posted image
corbica od : praziluka , sargarepe , persuna , pastrnaka , kerelabe i tikvica i unutra griz knedle ( vole to cudo jedno ) , pohovano meso - but od mangulice ( u pecnici , mozda ce biti malo suvlja al boze moj ) , prilog od barenog karfiola ( samo ja obooozavam al jesce ga i oni ) i krompir pire , salata od kupusa ( kod mame ga ima koliko hoces a i svo povrce koje koristim je iz njene baste , nije bas organsko jer nije 10 km od autoputa al je prskano samo koprivom i bakarnim krecom , znaci samo sto nije user posted image )
i desert - kesten pire , licno pravila , doduse slag je kupovno al nisam savrsena user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1933
27.10.2013 15:00:47   
17 joka
Olga,svaka čast. Ja za rucak imam krompir paprikas sa belim pilecim mesom koji obozavam,MM je bio glavni kuvar dobrica moja.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1934
27.10.2013 15:05:30   
Olga75
pa je l da Joko , nigde ne nema vake kuvarice user posted image
negooo , sto u paprikas belo pilece ??? za paprikas je batak i krila ( ako mora user posted image
mene moja majka ucila da kuvam pa od jednog pileta dva rucka user posted image
mada kakvo je vreme , vratilo se user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1935
27.10.2013 15:12:09   
lokica77
Dorucak: rol virsle, malo sa virslama malo sa kobasicom
Rucak: pileci paprikas sa knedlicama, salata od pecenih paprika
desert: spidi sa jabukama
vecera:jos nisam smislila, ali s obzirom da sam ceo dan danas u kuhinji verovatno ce biti ili ostaci od rucka ili nesto suvo iz frizidera ili kombinacija to dvojeuser posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1936
27.10.2013 15:15:18   
Olga75
ja volim da kuvm : paprikas ,gulas , cufte u paradajz sosu , sarmu , pasulj i tako to jer to znaci : stavim da se kuva i dodjem za sat i po da prodrmam i posle jos oko sat da iskljucim user posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1937
27.10.2013 15:17:47   
17 joka
Olga,da tako ide ali ja nejedem nista sem belog mesa od pileta. Slabo volim meso,svinjetinu retko jedino šnicle i tako to meso sto nema nimalo masnoce.ribu samo filete. Ko bi rekao da ram se rodila u vojvodini :-/

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1938
27.10.2013 15:21:44   
degu
he he Olga kod mene je od jednog pileta obavezno 2 ručka i jedna supa, a pošto je jedan ručak paprikaš, njega imamo za 2 dana user posted image tako da se kod nas od pileta dobro jede user posted image
Kod mene danas karađorđeve, one prave punjene kajmakom, slaninicom i malo suvog vrata, njam, pomfrit i zelena salata. Za dezert mafini od banana, bez brašna i šećera user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1939
27.10.2013 15:31:35   
17 joka
Pa imam i ja od jednog pileta za dva tri rucka. Kuvam ja jela sa svim delovima pileta ali ih nejedem,muzu pecem pa i ja ponekad ali retko pojedem batak

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1940
27.10.2013 15:34:40   
degu
Joko još malo kad vas bude više jedno pile više neće biti za 3 ručka user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1941
27.10.2013 15:38:16   
Modessty
Danilu ispržila jaje i krompiriće, a za nas - poslala muža po pljeskavice user posted image
Nikola već nije problem user posted image Za njega uvek ima

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1942
27.10.2013 15:40:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja volim da kuvm : paprikas ,gulas , cufte u paradajz sosu , sarmu , pasulj i tako to jer to znaci : stavim da se kuva i dodjem za sat i po da prodrmam i posle jos oko sat da iskljucim user posted image

user posted image

da, i jo su to i super kolicinska jela pa bude za dva dana user posted image
kod nas jedno pile - jedan dan. ne bi se reklo, ali mm jede kao mecava, pa jos kad je pile i pirinac ili pile i krompir, to uvek jede i za veceru, tako da...
danas imamo jucerasnji rucak (govedina i kritaraki u rerni) a sutra cu da zamesim pizzu samo sa sirevima odgore.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1943
27.10.2013 15:42:05   
Anoniman
Oldzi, kako pravis kesten pire?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1944
27.10.2013 15:43:57   
17 joka

IZVORNA PORUKA: degu

Joko još malo kad vas bude više jedno pile više neće biti za 3 ručka user posted image eh draga ako Bog da neka trebaju dva za jedan rucak ja bih bila presrecna

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1945
27.10.2013 15:59:14   
madre
olgauser posted image
ja, danas nista, a ni sutra, slave i moji i roditelji mm.
juce sam przila pilecu dzigu za bogija i napekla sam tonu projarica za predjelo za slavu.
joko, ni ja nisam neki ljubitel mesa, na zalost mm, jer ja nesto preterano ne vodim racuna sto ga on voli. sve sto moze klot, jedemo klotuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1946
27.10.2013 16:02:55   
Didy
Mi smo danas kod mame na rucku. Nisam ja pravila, ali sam sa zadovoljstvom jela. Rekla bih samo - Backi rucak obican ima red svoj logican.user posted image
Cureca supa s knedlama, pa sosa i mesa, pa punjeno pile iz rerne, s krompiricima poslaganim unaokolo i za dezert lenja pita s jabukama i lenja pita s makom. A onda nezabilazni deo - dremka posle maminog rucka.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1947
27.10.2013 16:12:08   
Olga75

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Olga,da tako ide ali ja nejedem nista sem belog mesa od pileta. Slabo volim meso,svinjetinu retko jedino šnicle i tako to meso sto nema nimalo masnoce.ribu samo filete. Ko bi rekao da ram se rodila u vojvodini :-/

eto ti ga sad , ispali mi u Vojvodini zdere i izjelice user posted image
al ako ne jedes ne mozes ni da radis pa eto , tako to ide

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1948
27.10.2013 16:29:24   
Torbica
Kod nas mm kuvao kotlic od divljaci, srnetina i zec, ekstra je ispao, napolju. Imamo i za sutra. Prilog pirinac, zelena salata a za desert kolacici od cokolade i cake pops za decu

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1949
27.10.2013 16:31:24   
Olga75
IZVORNA PORUKA: ksena

Oldzi, kako pravis kesten pire?

skuvam kesten u posecerenoj vodi , onda ga ocistim i izpasiram , dodam secera ( po ukusu ) , malo rastopljenog maslaca ili margarina ( zavisi od kolicine kestena ) i rum esencije ( po ukusu ) i izmiksam , onda i vidim da li treba jos putera .
Kad se ohladi onda ga rukom izvadim iz posude i propustim na rende i to : u cinijicu prvo slag pa kesten pire kroz rende pa slag i malo topinga od cokolade
ma poslasticarski original user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 27.10.2013 16:33:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj

Anketa

POMOZITEEEEEEEE!
pisuljica

Ja uopste ne mogu da se odlucim :( Ovako:

Rina (8%)

Tara (17%)

Masha (23%)

Lana (19%)

Srna (10%)

Sara (24%)

Ukupan broj glasova: 217

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here