|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
4.10.2013 23:45:33   
Babybu
Nadam se da hoce...bas sam smorena posto sam citala da su klinike prebukirane da ima puno parova na cekanju pa se plasim da nas nece ni zvati u skorije vreme pa cemo sve morati ispocetka...Mnogo mi je tesko,a ni sa kim ne mogu da razgovaram o tome,niko i ne zna sem moje i njegove porodice...i svi me oni smaraju sa nekim glupim pricama od kojih mi je jos gore...znam jedino da onaj ko nije prosao kroz ovo ne zna nista i ne moze da nas razume

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 451
4.10.2013 23:49:31   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Babybu

znam jedino da onaj ko nije prosao kroz ovo ne zna nista i ne moze da nas razume

Kao i su svakoj drugoj životnoj borbi draga. Ali zato smo mi tu, i razumemo jedna drugu. Nažalost, ova borba nas troši u svakom smislu, pogotovu ako smo dugo u njoj. Ali mora se istrajati ..nema nam druge.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 452
5.10.2013 9:15:52   
nata11
Ja samo skoknuh da vidim dokle je stigla Daca user posted image
Srecno svim curama user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 453
5.10.2013 9:18:18   
daca77
IZVORNA PORUKA: viking RR

Daco, kako si? Imaš bolove? Inače, slažem se s Lepterijom, protiv bolova nikako Brufen, znam da aspiracija još nije trudnoća, ali ko zna koliko se zadržava u krvotoku.
Meni je u izveštaju pisalo da mogu da pijem Paracetamol (alergična sam na aspirin), i stvarno me je bolelo ali nisam ništa pila, izdržala sam.

IZVORNA PORUKA: Lepterija

Moja aspiracija je bila 23.9. u Spebu i rekli su mi protiv bolova sve sto u sebi nema Brufen, ako te boli mnogo posle budjenja, trazi odmah injekciju protiv bolova!
IZVORNA PORUKA: daca77

Jole82 user posted image
Ne znam, meni je grozan osecaj...a imam pitanje: posle aspiracije sta se koristi protiv bolova?

Vik, sve je proslo savrseno...nije bilo ni bolova ni ziganja, kao da nista nisu radili...
NAto, cekam transfer, ako sve bude ok user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 5.10.2013 9:19:03 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 454
5.10.2013 13:13:07   
lilihip
Dacika ma supeer,sve ide kako treba user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 455
5.10.2013 13:20:12   
dunja RR
Dacika srećno sutra user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu lilihip)
Direktna veza do poruke: 456
5.10.2013 16:48:29   
daca77
Hvala user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 457
5.10.2013 17:22:47   
zece
Jas pak po aspiracijata uopste nemav bolki.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 458
5.10.2013 18:46:31   
17 joka
Babybu, dobrodošla i puno srece i strpljenja u ovoj borbi zvanoj VTO

Dacika, srecno mila sutra,misli su mi uz tebe ,molicu dragog Boga za tvoj uspehuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 459
5.10.2013 18:57:11   
pipi_coco
Daco sretno sutra mislit cu na tebe user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 460
5.10.2013 20:51:15   
Babybu
Hvala joko...Dacika srecno...user posted image I jos samo kada bi mi neko rekao koliko ste dugo cekale pismo...poludecu od brige sto pismo ne stize a jos malo istice sest meseci od kako smo prosli komisiju...user posted image user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 461
5.10.2013 21:16:50   
NoraBo
Evo malo listam forum i ne vidim temu sa anti TG i anti TPO. Ako takve i ima??? Radila sam na svoju ruku ovu analizu i rezultat je sledeci : anti TPO 11,2 (ref 0-10) anti TG 74,64 (ref 0-25,3).... inace nalaz hormona stitne bio uredan pre mesec dana. Otici cu sl nedelje do Tulica da vidim sta ce da mi kaze, ali da li neka od vas imala slicne rezultate i da li se ovakav nalaz racuna kao hasimoto... Moja mama ima Hasimoto otkriven u poodmakloj fazi, nesto sam cula da je nasledan, mada su njeni razultai bilo u hiljadama.... Sta sve necu otkriti.... Ako neko nesto zna please pisite , brinem sad ko luda....

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Babybu)
Direktna veza do poruke: 462
5.10.2013 21:29:26   
Maslacak15
Nora svako iole malo povecanje antitela se racuna kao Hashimoto. To je sasvim sigurno, Znam zenu koja je imala anti TPO 14 i Dr. Macut joj je rekao da je u pitanju Hashimoto sa jako dobro ocuvanom funckijom stitne. Njeni hormoni stitne su inace bili u okvirima normale samo je TSH varirao izmedju 2,5 i 3,5 sto se inace isto smatra normalnim kod gomile lekara. Elem minimalna suplementacijama tiroksinom bila je dovoljna da resi problem dugogodisnje neplodnosti i iznela je zdravu trudnocu bez ikakvih problema. Znaci nije nista strasno i sigurno je bolje da si sad otkrila- na vreme.Bice to sve ok.
Dacika srecan put sutra, i cekamo te user posted image . Saljem ti puno pozitivne energije.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 463
5.10.2013 21:34:01   
NoraBo
Maslacak user posted image si... Valjda ce biti ok user posted image

mogu osvojiti svijet jednom rukom, ako me ti držiš za drugu.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 464
6.10.2013 13:55:10   
plašljiva
Evo malo listam forum i ne vidim temu sa anti TG i anti TPO. Ako takve i ima??? Radila sam na svoju ruku ovu analizu i rezultat je sledeci : anti TPO 11,2 (ref 0-10) anti TG 74,64 (ref 0-25,3).... inace nalaz hormona stitne bio uredan pre mesec dana. Otici cu sl nedelje do Tulica da vidim sta ce da mi kaze, ali da li neka od vas imala slicne rezultate i da li se ovakav nalaz racuna kao hasimoto... Moja mama ima Hasimoto otkriven u poodmakloj fazi, nesto sam cula da je nasledan, mada su njeni razultai bilo u hiljadama.... Sta sve necu otkriti.... Ako neko nesto zna please pisite , brinem sad ko luda....

Norabo I meni je anti TPO blago povecan ako je granica do 35 meni je 38 anti TG je u granicama normale. Pa mi je ustanovljen Hašimoto doduše ne kod prvog endokrinologa koji je to samtrao neznatnim već kod drugog. Pijem Eurotirox (valjda se tako piše) i da nasledan je ima ga i moja mama ali i njoj je ovako blago povećan pa joj lekar nije dao terapiju, sada je teram da ode kod drugog lekara. Znači pravac endokrinolog i terapija. CMOOOOOK

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 465
6.10.2013 15:11:42   
wivern
Daco drzim fige i cekam lepe vesti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 466
6.10.2013 16:04:18   
Meisje
Ima li vesti od Dace,kako je prosao transferuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 467
6.10.2013 16:21:05   
Maslacak15
Dacika javi se cekamo teuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 468
6.10.2013 16:34:20   
Jole84
Daco navijam jako draga user posted image user posted image Javljaj!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 469
6.10.2013 16:38:40   
dunja RR
Dacika je rekla da vam javim da joj je vraćen jedan embrion user posted image i sada su svi zajedno na putu za Niš :)

Divne vesti, sada brojimo dane do bete, i navijamo da bude trocifrena user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 6.10.2013 16:40:18 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 470
6.10.2013 16:43:37   
Maslacak15
JUHUUUUUUuser posted image user posted image user posted image To su sjajne vesti. Bravo za hrabri trojac, sigurno ce nam Daca napisati kasnije vise detaljauser posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 471
6.10.2013 16:44:08   
Jole84
Dunjči user posted image
Naježih se,jedan ali vredan,ljubi ga teta Jole user posted image Držimo palčeve do bete da vreme brzo prođe user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 472
6.10.2013 16:55:44   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

sigurno ce nam Daca napisati kasnije vise detaljauser posted image user posted image

Sigurno, ja sam navela samo osnovne informacije user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 473
6.10.2013 17:23:21   
Meisje
Jooj napokon je bebica u njenom stomaku!!!!! Mnoooogo mi je drago...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 474
6.10.2013 18:41:06   
Maslacak15
Dunja kakav je tvoj raspored, draga? Tebi je bila ovulacija sad za vikend. Jesi isla na kontrolu? Kad treba da im se javis i ocekujes transfer? user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Imena za blizance
viking

Koja vam se kombinacija imena za blizance više dopada?

Viktor i Vana (34%)

Vuk i Irena (66%)

Ukupan broj glasova: 150

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here