nina26
|
hm, cini mi se da smo mi mali za ovu temu, ali moje dete se naprasno promenilo vec par dana razmisljam, sta joj se desava, zasto tako reaguje, ipak ima samo 11 meseci... Naime, pocela je da ako joj nesto ne dam, a to je najcesce laptop, da place i da se baca unazad. Uvek me je to nerviralo, kad bih videla drugu decu napolju, i govorila, ja to necu dozvoliti... Ne mogu da je presvuce, hoce da ustane, i kad je spustim, krene vriska, udaranje nogicama itd.....To uglavnom radi kad joj se spava, ali bogami i kada ne. Vicem non stop, ne i ne, njoj to ne znaci nista. Ako hoce nesto da uzme, sto puta ce krenuti rukom na to, dok je ja ne sklonim, i ona se zaboravi.... Razmisljam da nisu geni isplivali na povrsinu, deda (svekar) joj je jako nervozan covek po prirodi, a ona je njegova kopija likom, pa mozda eto sad ispoljava karakter, ili joj nedostaje tata, posto nije sa nama nedelju dana, mada nije provodila puno vremena sa njim, pa da joj kao nesto nedostaje, ali kad bolje razmislim to je pocelo, od kada je on otisao???? Slabo spava preko dana, isto je uhvati nesto kad je stavim u kolica, vriska, histerija....ma ovo mi je totalni sok, i stvarno ne znam kako da reagujem u tim situacijama? Glava me zaboli kad tako krene, pa se onda iznerviram, pa viknem i ja, pa onda ona jos vise...ne znam, nova sam u ovome, pa rekoh da potrazim koji savet ovde Da li kulirati, ili pratiti dete, mozda joj stvarno nesto fali