|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
27.8.2013 23:29:44   
lepao
Da li si pila ista za stimulaciju??

Cestitam!!!

IZVORNA PORUKA: ana_bg

Tri godine pokusavamo da ostanemo trudni I bezuspesno...Isli smo million puta na utvrdjivanje plodnog dana I pokusavali I pokusavali I nista...S obzirom da smo sve vreme obilazili privatnu kliniku doktorica nam je predlozila da skupljamo papire polako I da udjemo u process za vantelesnu sto smo mi I prihvatili.E sad u frontu moraju bar tri puta da odrade inseminaciju pa tek onda da ides na komisiju I td.Prva inseminacija I desilo se cudo :).Ostali smo trudni totalno iznenadjeni I srecni :).Nasa doktorica je ostala u cudu,cak nam je rekla da ona pacijentima napise da su bili vec na tri inseminacije da ne bi gubili vreme vec da idu odmah na komisiju za vantelesnu...Eto htela sam da kazem svima da ne gube nadu I da veruju da ce se to desiti...P.S. ja imam samo jedan jajovod,tako sam rodjena.

(odgovor članu ana_bg)
Direktna veza do poruke: 1801
28.8.2013 9:41:28   
Maraj
lepao, gde si radila ITI metodom? Ja sam radila laparo i dr mi je rekla da su mi jajovodi nesto duzi, pa se i ja zbog te cinjenice raspitujem o ITI metodi. Koliko si placala?

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1802
28.8.2013 10:31:30   
lepao
Radila sam privatno u Zagrebu u IVF poliklinici....znam da svi provatnici to rade i malo je skuplje od obicne inse....mogu provjeriti koliko je tacno ?
IZVORNA PORUKA: Maraj

lepao, gde si radila ITI metodom? Ja sam radila laparo i dr mi je rekla da su mi jajovodi nesto duzi, pa se i ja zbog te cinjenice raspitujem o ITI metodi. Koliko si placala?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1803
28.8.2013 17:01:16   
Maraj
hvala ti na odgovoru. Ja bi u bg-u radila, samo nisam sigurna, da l prvo da probam IUI pa ako ne bude nista da idem na ITI

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1804
28.8.2013 23:17:42   
lepao
ma odmah idi na iti isto ti je...znaci nije vantjelesna nego samo druga vrsta inseminacije isto nistaa ne boli a veca je vjerovatnoca puno...

IZVORNA PORUKA: Maraj

hvala ti na odgovoru. Ja bi u bg-u radila, samo nisam sigurna, da l prvo da probam IUI pa ako ne bude nista da idem na ITI

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1805
29.8.2013 13:38:27   
Maraj
i odlucim se ja za ITI, zovnem sad Ivanovice, jer su mi rekli da oni rade, kad sad mi kazu da ne rade ... Ne znam ni da l iko u BG-U radi ITI metodu.. Kobajagi rade Ivanovici, sad ispade ne rade ni oni...

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1806
30.8.2013 10:26:14   
nata11
Maraj i ja sam zvala na jugu da pitam i do sada bezuspesno. Ako saznas javi. Cudi mi kako do sada nisam uopste cula za to? user posted image Zasto to retko gde rade?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1807
30.8.2013 17:36:18   
Maraj
pa ne znam nato... meni bi ja mislim to bilo super jer mi je dr kada sam radila laparo rekla da su mi jajovodi nesto duzi. MM ima oligoastenospermiju tako da smo kombinacija samo takva...user posted image ja duze jajovode on sporije plivace, kombinacija ubitacna. Dobro, nisam probala ni IUI, pa se nadam da moze i ona da pomogne...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1808
31.8.2013 12:09:37   
nata11
Meni su prohodni ali vijugavi poprilicno tako da bi mi to bila bolja opcija.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1809
31.8.2013 14:15:04   
lepao
Mozete li raditi privatno? ukucajte na netu procitajte koliko je preciznija ta metoda.
Ne znam sto ne rade...mozda da zene cesce dolaze ...uzasno zvuci ali nista me ne cudi.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1810
17.9.2013 22:07:59   
Caciki
Ćao devojke,nova sam ovde ali mi je čitanje različitih iskustava ovde delovalo kao da čitam jednu vrlo interesantnu knjigu iako ovde naravno nema ništa interesantno i sve smo u istoj priči i borbi da uskoro imamouser posted image
Neke od vas kao da znam ...dok čitam vaša iskustva i priče i pronalazim se u mnogima. :)
Ja sam završila sa HSG-om pre tri meseca u Frontu kod dr. Jovanovića i smatram ga za vrlo ozbilnog i od mnogih rado peporučenog stručnjaka. Do sada se ništa nije desilo tako da sam od danas u pripremi za inseminaciju,sledećeg meseca idem na hormone 2.dan pa da vidimo šta će biti.
Puno vam sreće želim svima i da uskoro sve budemo mame!user posted image

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1811
23.9.2013 15:41:25   
gemi
ITI radi jedna klinika kod nas,ja idem sledeci mesec,radile tri moje prijateljice svima uspelouser posted image ako nekog zanima poslacu im broj telefona,svima zelim kao i meniuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1812
23.9.2013 15:48:00   
viking
Gemi, slobodno napiši ovde koja je to klinika, i naravno, svoje iskustvo, značiće devojkama mnogo.
Srećno!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1813
23.9.2013 16:34:06   
janabons
Caciki, i meni je dr Jovanovic radio HSG i inseminacije, vodio trudnoci i porodio meuser posted image
Sve pohvale za njega i njegov rad! Za sterilitet je odlican
Zamerka je samo sto je uvek velika guzva,pa nema toliko vremena da se posveti svakom pacijentu
Zelim ti puno uspehauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1814
23.9.2013 20:27:28   
nata11

IZVORNA PORUKA: gemi

ITI radi jedna klinika kod nas,ja idem sledeci mesec,radile tri moje prijateljice svima uspelouser posted image ako nekog zanima poslacu im broj telefona,svima zelim kao i meniuser posted image

Mene zanima, a i Viking je dala blagoslov da delis informacije javno user posted image

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1815
23.9.2013 21:55:35   
Caciki
Janabons draga,tvoju sam priču pomno pratila i navijala da ti uspe user posted image kada sam konačno pročitala da si trudna kao da se meni desilo user posted image jeste priličo je velika gužva ali ne znam zašto taj doktor kada god dodjem nekako me ugura u ordinaciju sa izgovorom " ona već dugo čeka " hhahaaaaa...mnogo je drag ovako kao osoba i vrlo pažljiv,kao da sam mu se nešto dopala...naravno da me neko ne razume pogrešno,dopala u smislu,moj teleći pogled i prvi put kada sam bila uplašena sam bila kao iš pa me valjda zapamtio..ja evo jedva čekam da dobijem pa da krenem u akciju user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1816
23.9.2013 23:51:13   
gemi
Dace bog da sve imamo user posted image cestitam svima koje su postale mameuser posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1817
24.9.2013 0:08:39   
spajas78
može li mi neko od vas reći proveravaju li AMH prilikom inseminacije

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1818
24.9.2013 0:47:28   
gemi
meni je reko dr Jovanovic da izvadim,ja ga uradila i jako je los o19,medjutim nije ga posle ni trazio da vidi.Inace imam 41 godinu

(odgovor članu spajas78)
Direktna veza do poruke: 1819
24.9.2013 14:16:22   
gemi
Draga buduce mame,ordinacija koja radi ITI iseminaciju zove se TERAZIJE,ulica Trg Nikole pasicauser posted image

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1820
24.9.2013 14:17:46   
gemi
Imali jos neko problem sa niskim AMH,meni je on 019 user posted image

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1821
24.9.2013 18:53:42   
spajas78
meni u 35-oj godini < 0,10 user posted image inače sam sasvim normalno (bukvalno prvog meseca kada se nismo pazili) u 31-oj godini rodila sina ... ali već dve godina ništa user posted image ... na kraju su mi dali da vadim amh ... i rezultat user posted image

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1822
25.9.2013 0:50:57   
gemi
Spaja78 jesili radila inseminaciju neku? ma sve dok su vrednosti do 05 ima sanse,ja sam cula da zene i sa 01 ostajale trudne,nadam se da je to istinauser posted image

(odgovor članu spajas78)
Direktna veza do poruke: 1823
25.9.2013 1:48:21   
spajas78
pa ne nisam, jer sam tek prije nedelju dana saznala poražavajući rezultat ... moj dr predlaže da ponovim nalaz, jer ne može da veruje da je tačan ... maadauser posted image kaže da na UZ jajnici deluju umanjeni/povučeni/da miruju ... i da ako se ispostavi da je nalaz tačan, moramo oprezno i dobro razmisliti koji je sledeći korak i kako najracionalnije iskoristiti preostale zalihe j. ćelija ... a ti? koliko dugo pokušavate? mislim na inseminaciju ... jeli sa stimulacijama ili u prirodnom ciklusu ...

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1824
25.9.2013 14:18:45   
gemi
radjena jedna inseminacija,12 i 13 sa klomifenom 2 po 1 i dobila gonal injekciju,sada cekam mada mi je temperatura niska 36,7user posted image ako nista ne bude idem sledeceg meseca na ITI,jer mi je amh mali pa da ne trosim i to malo na obicnu inseminacijuuser posted image

(odgovor članu spajas78)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

ringeraja
Lu

Nešto vam se ne sviđa na ringeraji?

"Prepametne" osobe (45%)

Osobe koje,uživaju da ispravljaju greške drugih pa makar i pravopisne (13%)

Hvalisanje na forumu (0%)

Dosadne su mi pojedine teme (19%)

Nešto drugo (23%)

Ukupan broj glasova: 31

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here