|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo
29.8.2013 9:12:02   
Misha i Ljisha
Moiraina jela je ova moja palentu, jer mi je to jedno vreme bila osnova za slane kasice zbog njenog zatvora. Nemam pojma, moguce da joj sad i ta gromuljicasta struktura nije bila ok. Probacu sutra opet ali cu definitivno staviti manje jogurta. i mozda dodati svega par komadica voca cisto da je zeznem

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 776
29.8.2013 9:14:17   
Misha i Ljisha
uf kifla. meni je prodavnica na 6 km odavde a pekaru cak ni nemamo u selu user posted image tako da cu probati mozda ja da joj pravim kiflice. Imam neki recept u koji ne idu jaja a ne moram ih premazivati odgore. Mogu tako da probam pa da umače. A ako sam joj uvela jogurt jel to znaci da odmah mogu da krenem sa pavlakom i sirom??

Direktna veza do poruke: 777
29.8.2013 9:16:39   
Olga75
kiselo mleko mozes sigurno a valjda i pavlaku i mladi sir
ja sam zaboravila kako je to islo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 778
29.8.2013 10:39:06   
ivannna
Misha i Ljisha- i meni se to pre neki dan desilo,bas se mrstila na jogurt,pravila smesne face,cak su joj i oci malo zasuzile ( tako i meni kad jedem kiselu jabuku ) palentu je i ranije jela tako da znam da je ipak u pitanju jogurt,a ne znam onda kako i sta da joj dam za dorucak slano,jer smo do sada jeli vocne kasice a planirala sam da predjemo na slani dorucak user posted image
a da ubacim umesto jogurta malo sirka? mi ga bas volimo i cini mi se da je blagog ukusa

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 779
29.8.2013 11:20:30   
Janncica
ivannna sirko je slan,daj joj pavlaku bolje umesto jogurta,ako joj se vec ne svidja. Moj S obozava i pavlaku i jogurt

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 780
29.8.2013 11:23:45   
ivannna
e vazi janncice,probacu sutra sa pavlakom,pa javljam kako je proslo

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 781
29.8.2013 12:43:13   
Misha i Ljisha
isto vazi i za mene sutra cemo isprobati user posted image (evo kuvam rucak za moju frajlu koja dzonja a meni dusa spava tako bih rado i ja legla al... izes ga valjda to tako ide)

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 782
30.8.2013 6:45:09   
Misha i Ljisha
mame ja imam smokve ali nemam pojma jel smeju bebci da jedu smokve? Nigde nisam ni videla da ih neko spominje iskreno

Direktna veza do poruke: 783
30.8.2013 19:19:07   
Sandra_n
Kada mogu da pocnem sa mlecnim proizvodima? Moj bebac sutra puni 7 meseci :)

Direktna veza do poruke: 784
30.8.2013 20:58:36   
adulence
Ja sam sandra pocela sa u meseci...
MiLj sto se tice smokvi stvarno ne znam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 785
31.8.2013 6:11:13   
Sandra_n
Adulence ne vidim sa koliko meseci pise "u" :)

Direktna veza do poruke: 786
31.8.2013 6:21:12   
Misha i Ljisha
u je blizu ili 7 ili 8 user posted image

nego nasla sam za smokve kaze introduce figs between 6 and 8 months (moja sveki ima ladno smokve u dvoristu,kod nje sve uspeva, zlatne ruke ima zena)

tako da smo ih juce probali i sve proslo ok. Ostala sam juce bez pavlake tako da joj nisam ujutru dala palentu sa pavlakom vec opet jogurt sa malo smokvice i palentu. Ajd racunam da se navikne malo na taj jogurt.

Danas cu joj praviti neke kolacice sa bananom sto sam nasla recept.

Inace Sandra ja sam eto pocela tek prosle nedelje sa jogurtom. Znaci punih sedam meseci i koji dan. Tako mi rekli u savetovalistu.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 31.8.2013 6:26:42 >

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 787
31.8.2013 7:13:43   
adulence
Sa 7 meseci...

Direktna veza do poruke: 788
31.8.2013 21:27:30   
Sandra_n
A sta sve smem da mu dam od m proizvoda? Izvinite ja dosadna ali ne znam nista i jel sme zumance

Direktna veza do poruke: 789
31.8.2013 21:50:33   
adulence
ja sam pocela sa jogurtom i kiselim mlekom,kasnije je jela i pavlaku ,a od skoro i abc sir...

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 790
1.9.2013 4:07:02   
Sandra_n
Super:)

Direktna veza do poruke: 791
1.9.2013 10:18:13   
branki*
ja isto kao i adulence..kiselo mleko,zuto imlek,pa pavlaka,pa abc sir..

branki

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 792
1.9.2013 23:33:44   
ivannna
probali smo pre neki dan pavlaku,samu,na kasicicu,bas me zanimala reakcija i manje se mrstila nego na jogurt user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 793
2.9.2013 5:42:25   
Misha i Ljisha
nama pavlaka nije prosla ali nam je ovaj put prosao sam jogurt. Ja joj i juce i prekjuce spremila tri dorucka. Pa polako. Juce sam spremila palentu sa jogurtom da bude gusto, palentu s jogurtom na retko, palentu sa pavlakom, i jogurt sa hlebom. Pavlaku nije htela ali je ovaj jogurt sa hlebom prosao a cak je vise bilo jogurta i bas je bilo retko. Danas opet isprobavanje.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 794
3.9.2013 10:33:38   
ivannna
kako pravite onaj spanac u bruketima? sa malo vode ili kako?

danas nam je za rucak u planu spanac,krompir i zumance

koliko puta nedeljno bebe treba da jedu celo zumance?

Direktna veza do poruke: 795
3.9.2013 10:43:31   
Olga75
Ivanna , prokljucas vodu , ubacis briket da baci kljuc ( trajace jer je smrznut ) kad ga blansiras spremas ga kao i svezi

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 796
4.9.2013 22:35:57   
Misha i Ljisha
ajoj al mi se danas dusa namucila eno je jos se muci u snu od kad je legla budi se na pola sata. Ja kreten danas uzmem i izgnjecim joj kajsiju i ocigledno je bilo vecih parcica i ona to ne moze da svari, tako da je uvece tek povratila a ceo dan se patila i nista nije vise htela da jede vec samo da sisa. user posted image

cini mi se bez obzira na ova dva zubica da cemo se drzati blendirane hrane. A opet sve mislim vreme je da joj gnjecim. U svakom slucaju ja videla da je muka uhvatila vec oko jedan sat a u dva joj je trebao biti rucak, meso sa povrcem i nije ga skoro ni liznula. A meso bas voli

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 797
9.9.2013 14:09:36   
jole82
Zdravo zivo..ovde neka tisina user posted image
E pa da se pohvalimo da smo poceli da jedemo i kiselo mleko i jogurt i pavlaku (danas prvi put)
Posto ja jos nisam uvela gluten, za sve zainteresovane evo info, a mozda i vec znate...kako god..
Uglavnom nadjoh juce u tempu "Pasta for kids" (BEZ gmo, glutena, mlec proizvoda, jaja, secera, soje i svega ostalog..dakle samo od kukuruza i vode)..
Danas sam T pravila pastu sa teletinom, tikvicama u sosicu od pavlake i persuna...spucala je oko 300g i htela jos..moram da priznam da se i meni svidelo, posto naravno sve probam sta joj spremam :)
I da videla sam onaj pirincani griz sto sam vas pre pitala (dakle isto bez glutena) ali imali su samo sa malinom i cokoladom, a ja sam htela cist...

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 798
10.9.2013 6:13:41   
Misha i Ljisha
Jole user posted image i mi isto ruckamo mlecno. Nije bas odusevljena ali prolazi. Pavlaka joj se svidja ali ako je umucena zajedno sa necim nece je samu. Dala sam joj limun malko da glodje i iskreno kiselije face je pravila za jogurt, sto mi je bas cudno. Izgleda joj se limun svidja.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 799
20.9.2013 5:07:38   
Sandra_n
Zdravo mame evo i mene nije me bilo jer smo bili na odmoru a sada se polako spremam jer u oktobru dolazimo za srbiju malo me strah jer put traje 11 sati avionom nadam se da ce bebac biti dobaar.Inace mi smo danas prvi put jeli piletinu i pojeo je samo 70 gr :( nadam se da ce sutra biti bolje

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here