Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 10:49:50
|
|
|
|
Peace*
|
Gde je Scenario?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 10:49:54
|
|
|
|
isidora88
|
da nece biti malo hladno, vidim max temp. 17 stepeni i kisa...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 10:50:37
|
|
|
|
isidora88
|
tasho scenario je preko puta klinickog centra, ima veliku bastu, odmah do bazena
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 10:50:48
|
|
|
|
Olga75
|
Isidora , cuj hladno mi smo u subotu ceo dan setale po kisi
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 11:15:39
|
|
|
|
Torbica
|
Znaci, cetvrtak u 17h, Scenario! Taman odbacim sveki na stanicu i ovaj put dovodim celu bandu. Tash, NM, suuuuper! Cekamo vas! Olga, Slike su vam preslatke a Marija mi je prelepa... Devojke vidimo se!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 11:23:19
|
|
|
|
isidora88
|
ako bude kisa, sta sa decom, nece moci da se igraju
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 11:23:34
|
|
|
|
pocahontas
|
jeeeej vidimo se! scenario je vise preko puta medicinskog faksa, isi doodji bar malo, pa ne mos uciti ceo dan :D
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 11:24:33
|
|
|
|
pocahontas
|
ma uci cemo unutra, mogu i tamo da se igraju...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 13:09:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super , onda dogovoreno! Nm i Tash ... bilo bi super da vas vidim.. i da upoznam malenu KL
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 13:15:04
|
|
|
|
Peace*
|
Ja bih rado došla bez dece. Sa decom mi nešto ti tobogani još uvek predstavljaju užasan zamor.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 13:21:34
|
|
|
|
Torbica
|
Tasho, ja nisam ni razmisljala o toboganima, Djole je uvek samnom isao tamo, od dve ipo godine, nikad se nije povredio na toboganu. Jao jednom je ispao iz ljuljaske, sad se setih Oni spartaju tim stazicama unutar igraonice, to im je najzanimljivije. Tobogani su mali, koliko sam ja primetila, ispravite me ostale ako gresim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 13:26:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni jeste zamorno ako bih povela H (2 GOD) jer bih onda baas morala da je pazim, ali sa Tackom opusteno... samo je proveravam, stvarno oni naprave tamo lepu ekipicu i zaigraju se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2013 20:33:30
|
|
|
|
pocahontas
|
zene jel stoji dogovor za sutra?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2013 20:46:00
|
|
|
|
Torbica
|
Mi dolazimo, u 17h!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2013 23:06:38
|
|
|
|
isidora88
|
mi verovatno ne dolazimo imam da ucim dosta, a meni je mateja u vrticu od 15-19h pa to vreme iskoristim za ucenje. mozda dodjem sama ako mateja sutra bude isao na selo kod dede sa mojim bratom mada su male sanse... javljam ako bude promene.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 2:36:14
|
|
|
|
New Mom
|
Mi ne, Kolja ima bronhitis, Kaca urinarnu, meni grlo oteklo. :(,
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 7:52:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja dolazim na kaficu .. a za T cu jos videti...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 9:19:05
|
|
|
|
lanajelena
|
Ni mi ne dolazimo,klinci kaslju(ne bi da ih vodim ni zbog druge dece)a nemam kome da ih ostavim ...lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 9:26:00
|
|
|
|
Torbica
|
Jooooj, bas mi je zao, NM, da brzo ozdravite, svi odreda kako izdrzavas zeno, pa nije lako ni kad su zdravi a kamoli bolni Lj, zao mi je sto neces doci.... Isidorice, ako uspes, obraduj nas, taman pauzica pa po dete posle kafice. Ako ne, sledeci put, valjda nece biti ispitni rok! Znaci, Pocahontas, Anck, i mozda Peace. Hajde i ostale Novosadjanke, malo akcije, prijace vam, a i decici! Vidimo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 11:44:59
|
|
|
|
pocahontas
|
vidimo seeee! ja dolazim bez bebane, ona ide u zivot sa tetkom :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 11:47:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja razmisljam da li Tacku da vodim , zavisi, kazu prestanak padavina popodne ali svejedno nije mi za igranje napolju...pa m ozda ostanu sa tajom da ga terorisu .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 11:51:33
|
|
|
|
Torbica
|
Ja nemam kome da ih ostavim, mislim prijalo bi mi da na miru procaskamo, ali sta je - tu je. A vec sam im rekla da ce ici u igraonicu. Ma bice oni dobri, sve i da budu sami od dece, ima ih dovoljno za igru
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 12:00:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma Torbice, opusteno... ja bih vodila al bojim se bice joj dosadno unutra pa ce me udaviti. A jel vodis svo troje?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 12:13:48
|
|
|
|
Torbica
|
Da, ovo je prvi put da ide cela banda
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 12:19:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pitam zbog curica, ako i Tacka bude isla da ima drugaricu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?