Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 9.9.2013 15:22:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad nam se Pocahontas vraca?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 9.9.2013 19:07:00
|
|
|
|
isidora88
|
mislim da se vraca sredinom meseca, ona je od 6.9 na moru ako sam dobro zapamtila datum, pretpostavljam da ostaju 10 dana... kad kafenisemo, ja imam 3 ispita 23.9 pa ne mogu tih par dana pred ispite, pretpostavljam da cu biti u haosu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.9.2013 23:12:31
|
|
|
|
pocahontas
|
vracam se u nedelju uvece...inace, ovde je vreme uzaaaas, do danas je bilo ok i onda je popodne pocela kisa koja izgleda nema nameru da stane :/ kad kafenisemo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 0:22:15
|
|
|
|
isidora88
|
recimo ponedeljak, utorak? ja posle toga necu moci... za ponedeljak pise lepo vreme, utorak kisa, sad sam gledala prognozu
< Poruku je uredio isidora88 -- 13.9.2013 0:24:39 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 7:54:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Onda moze i ponedeljak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 8:49:51
|
|
|
|
lanajelena
|
Moze
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 8:56:59
|
|
|
|
New Mom
|
Onda vam želim lep provod!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 9:00:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A Nm nece vise uopste da se druzi s nama...ok ..
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 9:01:33
|
|
|
|
New Mom
|
Ponedeljkom i sredom sam na svojim "sexualnim dužnostima", nema me u NS-u po ceo dan, tako da to otpada.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 9:03:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ok, sledeci put ti odredi dan pa da nemozes da nas eskiviras
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 11:52:48
|
|
|
|
pocahontas
|
ja nisam sigurna da cemo uspeti u pon. jer se vracamo u nedelju uvece, jos cu se javiti.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 12:57:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ok, ne mora biti pon... kad se svi uklopite organizovacemo se!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2013 13:02:08
|
|
|
|
Torbica
|
Ni ja ne mogu u ponedeljak, imam kontrolicu neku u 18h!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 13:54:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Da bi mogla i NM jel moze cetvrtak?ili jos bolje petak najavljuju lepo vreme
< Poruku je uredio lanajelena -- 15.9.2013 14:02:33 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 14:54:46
|
|
|
|
Torbica
|
Moze!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 15:06:46
|
|
|
|
New Mom
|
Ne znam. Ja sam vam jako komplikovana da se sa mnom uklapate. Meni u cetvrtak pocinje rok, jos ne znam kad su mi ispiti. Tako da mogu biti ceo dan free, samo popodne ili negde oko podneva. Vi se ugovorite, ja cu probati sa se uklopim. Volela bih da vas vidim, al kad stvarno nista ne mogu da obecam.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 15:23:54
|
|
|
|
isidora88
|
mi verovatno ne dolazimo, meni su ispiti u ponedeljak tako da pretpostavljam da cu uciti, osim ako pre toga ne stignem sve da naucim, mada cisto sumnjam...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 16:01:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam predlozila kraj nedelje jer mi klinci nesto kaslju pa da ozdrave malo,nemam kome da ih ostavim,neka napise kad kome odgovara pa cemo naci kompromis,Isi pa moras malo i glavu da razbistris ,NM nema izvlacenja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 17:09:23
|
|
|
|
isidora88
|
vi se dogovorite pa mi ako se uklopimo dolazimo, mada meni mateja ide u vrtic od 15-19h, on bi bio odusevljen da ga ranije pokupim
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2013 17:47:50
|
|
|
|
Torbica
|
Ja nemam nista dogovoreno za cetvrtak/petak. Odgovara mi ranije, onaj termin u 17h, jer je kod nas vecera u 19h i krevet u 19 i 30, zbog vrtica.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 8:00:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da, da nikako kasnije , i hladnije je i mi se spremmao za vrtic i mi smo u 20 h u krevetu! Ajde devojke ne morate kafenisati po 3 sata, naletite srknete kafu i brisite ako zelite Ajde... mozda bolje cetvrtak, jer petak mi bas ne odgovara puno, ne bih imala puno vremena za druzenje.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 8:45:04
|
|
|
|
pocahontas
|
sto se mene tice moze i cetvrtak i petak, odgovara nam i vreme, samo recite gde se nalazimo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 9:51:50
|
|
|
|
Peace*
|
Molim vas boldovano ispišite šta ste se dogovorile, možda se i ja uklopim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 10:41:29
|
|
|
|
lanajelena
|
Onda cetvrtak u 17h,staro mesto?..Tasho Scenario
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2013 10:46:20
|
|
|
|
New Mom
|
Probaću da naletim sa KL na pola sata (u 18h idemo kod psihologa).
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?