Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 15:45:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Smrc a tako bi sa vama ,ako mm dodje u neko normalno vreme i bude moga da radi od kuce sa Ducom doci cu sa Lanom ali to je svega 10%
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 15:59:40
|
|
|
|
isidora88
|
mi ne dolazimo, mateja je u vrticu, ja moram da ucim, da iskoristim dok sam sama... uzivajte i nadam se da cete biti raspolozene sledece nedelje opet za druzenje pa da dodjemo i mi
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 16:26:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
LJ ajdeeee.. nece biti isto bez tebe
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 20:15:01
|
|
|
|
pocahontas
|
pih, sa vama mi uvek proleti vreme....ni ceo dan nam ne bi bio dovoljan :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 20:18:43
|
|
|
|
Torbica
|
Prosto, voliiiim ove zene! Vidimo se sledece nedelje, jupi!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 20:56:53
|
|
|
|
lanajelena
|
kratko ali slatko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.9.2013 22:36:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo devojke I dajte sličke
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.9.2013 6:39:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Super drustvo, i lepo provedeno vreme... aaa...mislim da se nismo ni slikale
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 20.9.2013 9:01:09
|
|
|
|
Torbica
|
Dunja, povela sam svu decu pa zaboravih foto , falila mi je jos jedna ruka
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2013 21:42:56
|
|
|
|
isidora88
|
polozila sam ispite, sad mogu da se druzim u sredu ce biti lepo vreme...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2013 21:48:18
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene je ovako, u sredu u 17h imam roditeljski kod cerke, a u cetvrtak je vodim u Skolu slikanja od 17-18 i 30. Ako se dogovorite za cetvrtak doci cu na sat vremena, kad je ostavim u centru pa do 18 i 15.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2013 21:49:03
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitam za ispite!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.9.2013 21:50:01
|
|
|
|
isidora88
|
ja mogu i prepodne, pa ako neko hoce da iskoristimo jos ovo malo lepog vremena, u sredu i cetvrtak ce biti toplo, posle je zahladjenje najavljeno. hvala
< Poruku je uredio isidora88 -- 23.9.2013 21:51:27 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.9.2013 10:02:12
|
|
|
|
pocahontas
|
jbg ja tek sad vidim ovo... isi cestitam!!! mi smo tu, javite kad vam odgovara!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.9.2013 15:01:18
|
|
|
|
isidora88
|
hoce li neko sutra na druzenje, ja cu sutra biti sama ceo dan pa sam mislila negde da idem do igraonice da se mateja izigra, pa ako neko hoce da nam pravi drustvo javite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.9.2013 20:58:40
|
|
|
|
Torbica
|
Moji su na radionici od 10-12, a svekar mi je tu, dosao je danas, pa mi je bezveze da odvedem decu, dosao da ih vidi, pa u nedelju ide kuci. Zato koristimo guzvu, mm i ja sutra uvece kad ih legnemo odosmo do grada, jeeee! Mozda uspemo preko nedelje da se okupimo?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 1.10.2013 22:05:27
|
|
|
|
pocahontas
|
zene, cetvrtak, petak? najavili su prestanak padavina...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 7:38:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajd sleedece nedelje, mi sutra palimo iz grada
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 7:59:35
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 polozila sam ispite, sad mogu da se druzim u sredu ce biti lepo vreme... ...nemam neki predlog vi se dogovarajte
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 8:20:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 9:06:46
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne mogu ove nedelje, moozda u petak, mada ja nisam za onaj kafic po ovom vremenu, jako mi je hladno. imate li neki predlog za igraonice? ja imam jednu super igraonicu ali je skupo, 250 din. je po detetu, kad imas jedno nije strasno, ali za vas sa vise dece je malo puno... aj dajte neki predlog samo da nije jako daleko, da mogu stici busom, jos nismo auto nasli
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 9:13:14
|
|
|
|
pocahontas
|
moze onda ponedeljak pa da mogu i anck i isi? do tada cemo smisliti i gde je najbolje :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 9:35:55
|
|
|
|
Torbica
|
Moze ponedeljak, sto se nas tice. Isidora, ako je dobra igraonica, vredi! Ako se i ostale sloze, naravno! Mi ne mozemo cetvrtkom, cera ima Skolicu slikanja od 17h.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 10:21:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nama je sreda i cetvrtak rezervisan za ples
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.10.2013 10:22:16 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 10:24:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
u principu nama odgovara popodne bilo koji dan, ali moram sa mm da se dogovorim oko kola, plus danas ih je oterao na popravku a ako ih ne popravi ne bih da trazim djavola i vozim se u pokvarenim kolima sa bebom. Znaci vi se dogovorite a ja cu pratiti temu i javiti da li stizem ili ne. 5 popodne nam je ok vreme za druzenje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?