Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 10:56:09
|
|
|
|
isidora88
|
evo ovde sajt da vidite slike, pa razmislite da li vam odgovara, deca u tu cenu dobijaju jedan buci buci sokic. ako neko zna jos neku igraonicu da moze da se pusi i da se vide deca nek javi igraonicamogli.com/
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 16:56:05
|
|
|
|
pocahontas
|
hocete ondaK ponedeljak, 17h, igraonica mogli?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 17:47:03
|
|
|
|
isidora88
|
sto se mene tice moze
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 19:27:00
|
|
|
|
Torbica
|
Moze!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 2.10.2013 19:30:55
|
|
|
|
isidora88
|
samo da se sto pre dogovrimo pa da mozemo da rezervisemo stolove pored stakla da mozemo da vidimo decu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 6:25:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mame nemojte mi se smejati ali kako to izgleda? Mislim sta ja samo ostavim moje cedo od 8 meseci tamo sa decom i gledam je kroz staklo. Nemam pojma neki strah me uhvatio (nemojte misliti da sam nenormalna molim vas). I kad sam je vodila na druzenje kod nekog i kad su nam dolazili ja sam uvek bila u sobi pored njih i iskreno igrala se sa njima, malo mi frka da je tako bućnem u masu. Ajte vi to meni lepo sve opisite kako to izgleda . I jel ima svrhe da bebu od 8 meseci vodim u igraonicu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 8:28:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ja mislim da je ona mala ipak s 8 meseci za igraonicu .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 8:35:54
|
|
|
|
isidora88
|
ima deo za bebe sa onim lopticama, i ima devojka koja pazi decu, pa ti odluci, uvek moze sedeti sa nama, a i bice tu beba od pocahontas
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 9:38:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja procitala deo sa lopaticama i mislim se sta ce ova moja sa lopaticama da radi hahah..kreten. Nemam pojma iskreno, mozda i dodjemo al cu onda ja biti sa njom a ne sa vama vidicemo hihih..u svakom slucaj mm danas tera kola na popravku pa polako. A moguce je i da ce nam se snajka poroditi ovih dana pa ko zna kad ce da bude zur.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 12:59:26
|
|
|
|
lanajelena
|
Ljiso bilo bi lepo da dodjete,toliko slusam o tebi redno je i da te upoznam ,ja mogu u ponedeljak ali cu moci da ostanem samo sat vremena jer L ima hor u 19h Lele pa to je u ZOV onda cu mozda moci samo pola sata
< Poruku je uredio lanajelena -- 3.10.2013 13:00:55 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 13:08:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hehe mozda da povedem i svoje komsike na druzenje. Natasu pogotovo ona bi nam cuvala decu sigurno , a Dragana bi s nama pila kaficu, a Dunja bi tamo vamo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 13:12:22
|
|
|
|
pocahontas
|
ma moja ce sad 13m i sedece sa nama, kontam da je mala za igraonicu... jeeej onda se vidimo u ponedeljak!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.10.2013 13:19:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Ostale mozes ali Draganu nikako od nje samo trosak
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 8:18:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
recicu joj da čalabrcne kuci a onda cu je ja nahraniti a tamo nek nesto malo gricne hahahhah
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 4.10.2013 8:19:12 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 9:58:11
|
|
|
|
Torbica
|
Lj, hoces da vas pokupim? Posalji adresu na pp, pa da bude bar sat vremena!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 10:20:24
|
|
|
|
isidora88
|
sto se mene tice mozemo i u 16h, sad ne moramo tako kasno jer nismo napolju i nema vise sunca
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:23:01
|
|
|
|
Torbica
|
Moze Isidora, odlican predlog! Devojke? 16h?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:27:48
|
|
|
|
New Mom
|
Lepo se provedite devojke! Ja se ne osećam dobro da bih izdržala duže negde na kafi (a i ne znam kojoj kafi kad ne mogu ni vodu), a i 16h je prerano za nas kad KL dolazi iz vrtića tek oko pola četiri i nemam srca da je cimam da ni ne bude kući već da odmah ide negde.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:34:37
|
|
|
|
pocahontas
|
moze 16h, mi mozda malo okasnimo jer moram sacekati mm da dodje sa posla da pokupim kola, a mozda on taj dan ne ode kolima pa stignemo na vreme, u svakom slucaju odgovara 16h, see u!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:45:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Moze 16h,Torbice ako se nesnadjemo za prevoz javicu ti ranije gde da se nadjemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:48:14
|
|
|
|
lesica
|
Ohohoho, pa i vi ćete uživati!!! Zavidim vam, ali neka...biće prilike
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:50:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Lesice mogle bi ti i Dunja u voz pa na kafu sa nama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:51:43
|
|
|
|
Torbica
|
Lj, naravno, tu sam. Bebca cu ostaviti tati a klinci ce stati pozadi. Anck?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:52:10
|
|
|
|
isidora88
|
nm ako je tm voljan da pazi decu iskradi se na kratko, blizu ti je igraonica(ja mislim) mozes popiti kiselu ako nista drugo, razumem te skroz, te mucnine su mi nesto najgore,uf kad se setim nije mi dobro
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.10.2013 11:54:26
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Lesice mogle bi ti i Dunja u voz pa na kafu sa nama Misliš? Neka, zasad Dunjči ima neka bitna posla a ja... pa čim mi se bude ukazalo malo vremena- eto me
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?