Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:15:03
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, kakav je to hleb od 2 e? trco za koji sir pitas? u kojoj salati?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:19:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena anci, kakav je to hleb od 2 e? trco za koji sir pitas? u kojoj salati? Ksenči, i u Pargi je hleb bio tako .1.8 eura. Ali je mnogo slađi od našeg koji se prodaje u pekarama, baš kao domaći kada ispeče sveki
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:20:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Kseno, jedan dan smo se kasno vraćali sa plaže i svratili u pekaru i bio je samo neki široki dugački hleb, sa tvrdom krckavom korom, kao domaći, i naplatili mi 2 evra. Doduše, najeftiniji hleb je bio 0,80 evra ali ako ne kupimo ujutru posle ga nema.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:21:10
|
|
|
|
Anoniman
|
mozda je veci od standardnog ili tako nesto. ovde su one obicne vrste hleba oko 70 - 80 centi, a samo ti neki dupli su skuplji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:21:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: ksena anci, kakav je to hleb od 2 e? trco za koji sir pitas? u kojoj salati? Ksenči, i u Pargi je hleb bio tako .1.8 eura. Ali je mnogo slađi od našeg koji se prodaje u pekarama, baš kao domaći kada ispeče sveki Baš kao domaći, mi smo se najeli hleba za sve pare
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:25:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Nije veći, manji je od našeg hleba ali je širi i ima tamno braon koru, malo brašnjavu. Preukusan je ali to je definitivno najskuplji hleb koji sam jela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:31:30
|
|
|
|
viking
|
Pekla sam prvo jedno 40 minuta bez poklopca, premazala sam ih nekom mešavinom bbq sosa i još koje čega, kao da se uhvati korica ali sam ih posle pokrila folijom i sipala malkice vode, da omekšaju. Valjda će biti ok :) IZVORNA PORUKA: Ana RR Vik, trebaće vremena. Je l imaš poklopac odozgo ili foliju? Kako ono beše, za kg mesa treba 1 sat? Mada, sigurna sam da se to kod mene peče dosta dugo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:33:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Trebala si obrnuto, prvo sa poklopcem pa pred kraj otvoriš da se zapeče. Ali biće ok i ovako
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:38:12
|
|
|
|
viking
|
Znam ali jbg, znaš kakav je trudnički mozak. Srećna sam što sam se setila da uključim rernu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 17:41:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihihi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.9.2013 0:14:43
|
|
|
|
Bebilina
|
Pileca prsa punjena spanacem, kozijim sirom i belim lukom i salata od krastavca, mladog luka i maslina. Za dezert torte, preteklo od slavlja: bomba, sa makom i narandzom i sa lesnicima i malinama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.9.2013 7:47:09
|
|
|
|
Lu
|
Juče smo jeli makarone a umakom od sira i hrskava slaninica, recept mog sina Danas će izgleda biti pita-baba.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.9.2013 7:55:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: ksena anci, kakav je to hleb od 2 e? trco za koji sir pitas? u kojoj salati? pa u grčkoj salati ja se rasturim dole od grčke, ali sad da meubiješ ne mogu da se setim da li jedem i sir u njoj, verovatno da. Prođe duuuugih 5 god od kako sam zadnji put bila
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.9.2013 9:12:10
|
|
|
|
nata11
|
Ne stigoh juce da se pohvalim. Pravila sma trouglice sa sunom i pavlakom. Super su ispali :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.9.2013 14:03:12
|
|
|
|
big mum
|
Pravila sam puuno toga: domaći hljeb pileću supicu sa dosta povrća punjene paprike pečene crvene paprike na salatu Za večeru ću ajivar sa vrućim kiflama i bjelim lukom,malo slaninice iz zamrzivača-mljacccc
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.9.2013 15:07:49
|
|
|
|
Bebilina
|
Ovih dana: Salata od 4 vrste pasulja, secerca, paprike i dimljenog paradajz sosa. Bundevara punjena camember-om i majcinom dusicom i chorizo sa prazilukom u paradajz sosu. Torti i kolaca imamo jos, a evo i nove se peku
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.9.2013 15:25:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Blago vama Bebilina kada mozete da jedete toliko torti i kolaca, mm i ja kada bi toliko jeli imali bi po 500 kila. Moj maksimum sto smem je krem banana a palacinke sa eurokremom sanjam svaki dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.9.2013 15:36:52
|
|
|
|
Bebilina
|
Ko kaze da jedemo? Stoje u frizideru dve, niko ne pipa, trecu smrzla, cetvrta otisla mm-u na posao, izgleda i ostale ce. Ali pravim draga za slavlja jer mora za neceg da se duvaju svecice pa kad se zavrsi ja podelim gostima, komsiluku, kancelariji... Mnogo me kod mm-a na poslu vole, zovu me "hraniteljka"
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.9.2013 15:56:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, da, na grcku salatu se stavlja feta sir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.9.2013 14:26:54
|
|
|
|
minnica
|
Sataraš, pečene kobasice i pomfrit iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.9.2013 15:01:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća supica, pohovano belo (iz rerne), tzatziki, paradajz.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.9.2013 15:02:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Pravila sam sinoc Andrei americke palacinke,nisam imala ono sto je ona zena koristila u videu pa sam iskoristila flasicu sa pipkom,Andrea je smazala dva srca i jedno slovo A Danas cuftice,sos,spagete,sutlijas...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.9.2013 21:03:40
|
|
|
|
Bebilina
|
Za rucak svima za poneti tunjevinu sa secercem, za veceru hamburgere. Toliko sam vremena imala...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.9.2013 17:32:05
|
|
|
|
big mum
|
Sve na brzaka. Domaća supica sa povrćem,pileće bjelo u bešamelu,domaće njoke. Mješana salata. Za desert-ovaj kolač
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.9.2013 12:22:47
|
|
|
|
nata11
|
Danas za dorucak kupila burek u pekari a za rucak upravo krckam snicle u sosu, pogaca se pece u pekacu jos da spremim krastavac za salatu i vise nego dovoljno za danas.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?