Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.9.2013 19:50:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR A ja sutlijaš pravim tako što 1,5 šoljicu od kafe pirinča doooobro operem, ostavim pirinač 10 ak minuta da odstoji, odna ga dodam u 1l mleka i kuvam na jako laganoj vatri, uz često mešanje i tek na kraju dodam šećer.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 3:30:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Sarana sa slannom i krompiricima. Recept iz hrana i vino. Mislim da nikada ukusniju ribu i krompir nisam jela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 12:02:20
|
|
|
|
nata11
|
Danas malo drugacija musaka sa pavlakom za kuvanje i sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 12:04:23
|
|
|
|
17 joka
|
Makarone sa mlevenim mesom i pikantni sos
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 12:07:40
|
|
|
|
Olga75
|
supa od kokoske trkacice sa griz knedlama ( vole te knedle cudo jedno ), pilece belo dinstano sa lukom zacinjeno pavlakom i karijem , przeni krompir ( moram da ih castim malo ) , krastavac salata pa onako na caciki po grcki samo bez mirodjije , pilav ( sta cu sa onim zilavim mesom iz supe rolat od keksa i to je to
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 12:19:53
|
|
|
|
17 joka
|
svaka cast Olga
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 12:25:59
|
|
|
|
tijatija
|
kupus sa mesom ( za 2 dana )
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.9.2013 16:55:53
|
|
|
|
Figaro88
|
Rolat od mesa,krompiricei salaticu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:08:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Hajde ako neko ima neka mi da neki dobar recept za sos za spagete bolonjeze, smorio me onaj gotov iz kesice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:13:18
|
|
|
|
Peace*
|
Pa nema tu pameti. Izdinstaš mleveno na crnom (ja stavim i malo belog) luku, naspem sok od paradajza, posolim, dodam origano i bosiljak i gotovo. Jedino što ja pazim da mleveno ne bude sitno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:16:02
|
|
|
|
Olga75
|
izdinstas crni luk sitno seckan , dodas mleveno meso , dinstas , dinstas i zacinis sa soli , biberom , origanom , posle zalijes sa pelatom i to ukuvas i eto neki sos za spagete sad da l je bolonjeze ili karbonara ja ne znam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:18:01
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Hajde ako neko ima neka mi da neki dobar recept za sos za spagete bolonjeze, smorio me onaj gotov iz kesice Ukus dodje isti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:22:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala zemske, cu da probam onaj iz kesice me smorio vise uzela sam pilece belo mleveno, sa njim mi je vse ukusnije... hahhaha LJ pa da onda opet koristim kesice, meni iz kesice smeta beli luk, ne volim ga
< Poruku je uredio Unina mama -- 9.9.2013 15:24:09 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:27:45
|
|
|
|
Peace*
|
Mene recimo bolonjeze smara. Ja sa paradajzom ovako više volim: Pileće belo na kockice, uvaljam u brašno. Prodinstam luk, ubacim meso, dolijem paradjz i vodu (brašno sa mesa će malo zgusnuti sos), dodam bosiljak i origano, so. Uz to serviram testo. Svi se udave.
< Poruku je uredio Peace* -- 9.9.2013 15:28:13 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:30:52
|
|
|
|
jovicaa
|
zvuci super
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:42:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Sataras i batake.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:48:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Losos i povrće za Marka, mi se najeli vrućeg hleba i grčke fete
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:50:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, jel stu fetu baš doneli iz Grčke, ili je "naša" grčka?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:56:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Danaske na meniju little tortilla boy!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 15:59:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni se vise ni nemili da spremam rucak,deca dodju iz vrtica i nikad nece da jedu(dam im ranije uzinu) mm radi do 19h ja samo za sebe da spremam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 16:19:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Anči, jel stu fetu baš doneli iz Grčke, ili je "naša" grčka? Doneli iz Grčke to je feta, brate mili, napravljena od ovčijeg i kozijeg mleka, a ne ova naša koja opušteno može da prođe kao filadelfija namaz Ja na moru mogu da živim na feti, paradajzu, tzatzikiju, maslinovom ulju i njihovom hlebu (od 2 evra ) meni ništa više ne treba, eventualno riba sa roštilja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 16:22:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Anči, jel stu fetu baš doneli iz Grčke, ili je "naša" grčka? Doneli iz Grčke to je feta, brate mili, napravljena od ovčijeg i kozijeg mleka, a ne ova naša koja opušteno može da prođe kao filadelfija namaz Ja na moru mogu da živim na feti, paradajzu, tzatzikiju, maslinovom ulju i njihovom hlebu (od 2 evra ) meni ništa više ne treba, eventualno riba sa roštilja. Potpuno se slažem - uz dodatak grčke salate. I sad ne mogu da provalim da li oni u salatu daju neki kravlji sir ili neki ultramegagiga blagu fetu. Ja ni jedan osim kravljeg ne mogu da jedem, pa ni taj svaki ne mogu. Ako mi mnogo miriše - nema leba da ga jedem
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 16:37:12
|
|
|
|
Ana RR
|
A ja obožavam ovčji sir zato mi je njihova feta fenomenalna. Sad smo kupovali neku minervinu, prste da poližeš kako je dobra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 16:51:14
|
|
|
|
viking
|
Ja sam sad ubacila dva gigantska ćureća bataka u vatrostalnu. Ne znam koliko se dugo oni peku, prilično su veliki, bojim se da ne ostanu živi iznutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.9.2013 16:53:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik, trebaće vremena. Je l imaš poklopac odozgo ili foliju? Kako ono beše, za kg mesa treba 1 sat? Mada, sigurna sam da se to kod mene peče dosta dugo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?