|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu...
10.9.2013 16:05:20   
Leptiric123
Ovo je bio divan forum ali postade izgleda privatni forum na kome niko nista ne sme da kaze osim "jeste,tako je,slazem se..."

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 326
10.9.2013 16:11:11   
dijana1*
Leptiric123 ako ti nesto nije jasno posalji pp administratoru foruma Lesici.

Direktna veza do poruke: 327
10.9.2013 16:13:33   
Leptiric123
Ok hvala.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 328
10.9.2013 16:21:10   
mamabi
tri god vas citam a tek me je ova tema naterala da se ukljucim.
dakle, majka sam dva deteta, od tri god i od 16 meseci. zaposlena sam, kao i mm, zivimo sami u gradu gde apsolutno nikoga nemamo osim nepokretne svekrve koju smo doveli kod nas. za sada nemam zenu koja mi pomaze, i u narednih godinu dana je necu imati.
nikada nisam pomislila ono sto pise u naslovu jer sam srecna zena. a srecna sam jer imam decu, za razliku od rodjenog brata koji 4 god pokusava da ih ima, za razliku od drugog (ne rodjenog) brata koji je izgubio dete. srecna sam kada muz dodje sa posla tek uvece u 8 jer moj muz hoce da radi, jer se bori da nam nesto obezbedi. srecna sam kada dodjem sa posla i vidim da me ceka svekrva da joj promenim pelenu jer vidim da je jos uvek ziva a znam koliko to njenom sinu i unucima, pa i meni znaci...
nokti su mi sredjeni jer, hvala Bogu, postoji gel koji ih 4 nedelje drzi u zivotu, :D . uvek mi je usisano, parketi obrisani jer moja deca moraju da zive u cistom... ali na forum svratim samo kada pijem kafu sama, sa drugaricama se vidim samo vikendom ali se vidimo... i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena....

Direktna veza do poruke: 329
10.9.2013 16:23:11   
Leptiric123
Hvala :-)

(odgovor članu mamabi)
Direktna veza do poruke: 330
10.9.2013 16:36:55   
doktorkakristal
Promenjen je naziv teme i red bi bio da ako se niste do sada upustali u diskusiju da to ne radite ni sada,BRAVO SUPER MAME user posted image evo duboki poklon za sve,ovo je sada tema za druge stvari ,aj zdravo!

Direktna veza do poruke: 331
10.9.2013 16:45:15   
degu
Mamabi svaka čast za sve što si napisala, nevezano za temu, sviđa mi se kako razmišljaš user posted image
Meni je drago da je promenjen naziv teme jer me je iskreno pogađao, iako sam shvatala suštinu teme. Sad je naziv ok i tema može da bude i mnogo zabavnija, a da se u njoj mame i dobro izjadaju user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 332
10.9.2013 16:48:38   
lesica

IZVORNA PORUKA: degu

tema može da bude i mnogo zabavnija, a da se u njoj mame i dobro izjadaju user posted image

I dođosmo do suštine teme. user posted image

Pa neka u tom duhu i ostane.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 333
10.9.2013 16:52:51   
jole82
Vaistinu! Amin user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 334
10.9.2013 16:54:06   
jovicaa
aj zdravo!

user posted image

degu stvarno mi je zao ako te je pogadjao naziv teme.. u svakom slucaju bitno je da je sada promenjen, pa cemo moci da se jadamo bez da se neko oseca lose.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 335
10.9.2013 17:00:01   
Tiziana
Uopste nije bilo razloga za zucnu raspravu. Niko od nas nije rodio dete zato sto ga/ih nije hteo..A svako ima pravo na ovakvo i onakvo misljenje.
Ja se najvise ljutim na sebe sto dozvoljavam nekim danima da posao toliko utice na mene (situacija na poslu) pa dodjem kuci jos uvek razmisljajuci o tome i sto se javljam na poslovne pozive i mimo radnog vremena,a milion puta sam rekla da necu...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 336
10.9.2013 17:01:48   
Leptiric123
Sada ja molim moderatore da odreaguju.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 337
10.9.2013 17:34:46   
Ana RR
Zbog čega, Leptiriću?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 338
10.9.2013 18:15:46   
bea83

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ovu temu treba zaključati i obrisati.
Deo članova se sprda, deo ne razume o čemu se piše.

Meni je lakše da shvatim kao sprdnju jer ako je shvatim ozbiljno onda se nerviram a to utiče na lepotu, a posebno na rast noktiju user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 339
10.9.2013 18:30:16   
nata11

IZVORNA PORUKA: degu

Mamabi svaka čast za sve što si napisala, nevezano za temu, sviđa mi se kako razmišljaš user posted image
Meni je drago da je promenjen naziv teme jer me je iskreno pogađao, iako sam shvatala suštinu teme. Sad je naziv ok i tema može da bude i mnogo zabavnija, a da se u njoj mame i dobro izjadaju user posted image

Objasnila !!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 340
10.9.2013 19:45:49   
Leptiric123
Ana zato sto se ovo "aj zdravo" odnosilo na mene sigurno i na jos par clanica koje se nisu slagale.

Jel ovo privatan forum izvesne Jovice ili samo tako izgleda?

Dokle vise to jahanje?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 341
10.9.2013 22:06:17   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ana zato sto se ovo "aj zdravo" odnosilo na mene sigurno i na jos par clanica koje se nisu slagale.

Jel ovo privatan forum izvesne Jovice ili samo tako izgleda?

Dokle vise to jahanje?

nije se odnosilo na tebe niti na clanice nego da je gotovo sa raspravom na predhodnu temu

Direktna veza do poruke: 342
10.9.2013 22:10:57   
Ana RR
Ne preterujte, molim vas. Ne pada mi na pamet da zbog nečijeg aj zdravo bilo šta uradim, i shvatite to kako god hoćete.

Nisam pristrasna, ne naginjem ni na čiju "stranu" i iskreno me ne zanima ko je kome šta rekao (dokle god je to u okviru poštovanja pravila). Uvek imate opciju blokiraj ako ne želite da čitate nečije postove i problem rešen.

Ja volim da pročitam svačije mišljenje i stav o bilo kojoj temi i nemam potrebu da se prepucavam ako mi nečije mišljenje ne odgovara. Ako ne možete da prihvatite da smo različiti onda bolje da forumi i ne postoje.

(Da ne bude zabune - Leptiriću ne persiram ti, ovo se ne odnosi na tebe lično već pišem uopšteno).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 343
10.9.2013 22:22:09   
17 joka
Mamabiuser posted image user posted image svaka cast sve receno i shvaceno

Ana, slazem se sa tobom

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 344
10.9.2013 22:25:19   
mtajcica83
Kad me stisnu obaveze svasta mi prolazi kroz glavu..Proslo mi je dosta puta kroz glavu prethodni naziv teme, ali za neke druge stvari nikada nesto tako vezano za dijete..Smatram da svako ima pravo da kaze ono sto misli kad vec postoje teme, pitanja itd..Zar nismo tu da cujemo i tudja misljenja, druga iskustva, da se izjadamo ovdje , da se radujemo i smijemo na ovaj nacin skupa..?
Da se vratim na temu, znaci kad mene stisnu obaveze nekad bi sama iz svoje koze najradje iskocila da mogu, ali jok, ne moze brale..Pogotovo kao sto pisah u druge teme, kad sam po 6 mjeseci i musko i zensko itd(niti sam prva ni poslednja), sve je na meni, sve obaveze itd...Ali nekako sve to dovedem u red ,malo po malo,pa se sve sredi..Nekad mi je stan u haosu, pa se sredi za dva dana, nekad sam ja u haosi, znaci nenalakirani nokti, neoprana kosa itd..i to se sredi...Bitno mi je uvijek da je Andrija cist, opran, suv, sit, da mu nista ne fali itd...
Sebe uopste ne smatram super zenom jer imam dosta mana..uvijek moze bolje..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 345
10.9.2013 22:26:17   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: mamabi

tri god vas citam a tek me je ova tema naterala da se ukljucim.
dakle, majka sam dva deteta, od tri god i od 16 meseci. zaposlena sam, kao i mm, zivimo sami u gradu gde apsolutno nikoga nemamo osim nepokretne svekrve koju smo doveli kod nas. za sada nemam zenu koja mi pomaze, i u narednih godinu dana je necu imati.
nikada nisam pomislila ono sto pise u naslovu jer sam srecna zena. a srecna sam jer imam decu, za razliku od rodjenog brata koji 4 god pokusava da ih ima, za razliku od drugog (ne rodjenog) brata koji je izgubio dete. srecna sam kada muz dodje sa posla tek uvece u 8 jer moj muz hoce da radi, jer se bori da nam nesto obezbedi. srecna sam kada dodjem sa posla i vidim da me ceka svekrva da joj promenim pelenu jer vidim da je jos uvek ziva a znam koliko to njenom sinu i unucima, pa i meni znaci...
nokti su mi sredjeni jer, hvala Bogu, postoji gel koji ih 4 nedelje drzi u zivotu, :D . uvek mi je usisano, parketi obrisani jer moja deca moraju da zive u cistom... ali na forum svratim samo kada pijem kafu sama, sa drugaricama se vidim samo vikendom ali se vidimo... i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena....

user posted image user posted image user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu mamabi)
Direktna veza do poruke: 346
10.9.2013 23:32:16   
Janncica
....I tako ja okrecila hodnik,dnevnu i kuhinju.Treba jos kupatilo.S je bio naporan ova dva dana,ali to mu je prirodno stanje.J mi je rekla da me ne voli,a onda plakala sto sam joj rekla da ide da trazi drugu mamu.Lalalupsi lutka nije stigla danas(a trebala je),opet je bilo malo plakanja.Sastrugala sam kapljice boje sa parketa,uspavala decu i muza i sad mozak svoj odmaram od njaaaaa i maaaaamaaaaaa...
I da dodam za spisak da me metnete,nemam nalakirane nokte.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 347
11.9.2013 10:42:26   
Peace*
i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena....

Ja nisam shvatila da žene pomisle stari naslov teme kada nemaju vremena da nešto urade, ili bar mislim da Jovica nije na to mislila, a ono što znam da ja u svojim pisanjima nisam na to mislila.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mamabi)
Direktna veza do poruke: 348
11.9.2013 10:52:16   
Tiziana

IZVORNA PORUKA: Janncica

S je bio naporan ova dva dana,ali to mu je prirodno stanje.J mi je rekla da me ne voli,a onda plakala sto sam joj rekla da ide da trazi drugu mamu.

Ovo kao da sam ja pisala!user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 349
11.9.2013 10:54:09   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Peace*

i nije mi jasno da iko ima vremena da ovde provede pola sata dnevno a zali se da za nesto nema vremena....

Ja nisam shvatila da žene pomisle stari naslov teme kada nemaju vremena da nešto urade, ili bar mislim da Jovica nije na to mislila, a ono što znam da ja u svojim pisanjima nisam na to mislila.

da nisam mislila na nemanje vremena. nego ovako generalno na taj pritisak i sve ostalo sto ide uz to, koji sve ponekad osetimo, kad je gusto.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here