Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.8.2013 3:08:31
|
|
|
|
Modessty
|
Draga Lesice, možda bi trebalo podsetiti i vas moderatore upravo na ovo što si sama napisala: Dotle samo bih se osvrnula na jedan detalj a to je sledeće:Porodični portal Ringeraja.rs je namenjen pojedincima koji traže informacije o zatrudnjivanju, trudnoći, roditeljstvu i podizanju dece, kao i razne informacije vezane za porodicu. da li shvataš da smo mi ti pojedinci o kojima se ovde govori? da li shvatate da ovaj portal živi i širi se ne zahvaljujući onima koji dodju samo da pogledaju, već onima koji su stalno tu, koji žive i dišu i rastu zajedno sa ovim portalom?! A što se tiče tog "ogromanog broja posetilaca i članova koji dolaze da bi dobili pojedine konkretne informacije" - svi oni dobiju to što traže zhavaljujući stalnim članovima. Nije se nikada desilo da neko iako zaluta u pogrešne teme ne dobije odgovor ili makar savet gde na forumu da nadje to što mu treba. Možda Dijani i još nekima koji nisu stalno tu ta činjenica nije poznata. Možda neznaju da je većina nas došla i ostala ovde baš zato što se ovde žene medjusobno pomažu, što ćeš uvek naći odgovor na svoje pitanje, što će te prihvatiti bez obzira na to ko si i odakle si. Ne osudjujem nikoga. Samo hoću da shvatite da smo tu zato što volimo ovaj portal i sve ono što on predstavlja i nosi. Možda neke moderatore treba podsetiti zašto su tu....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.8.2013 12:50:36
|
|
|
|
ivaMark
|
Vidim ovih dana je aktuelna tema: ko, gde, sta... Da iznesem svoje misljenje: ne znam ko, mislim da je Tijana pisala da nije pozeljan veliki broj tema, moje misljenje je suprotno, kada zelim nesto da procitam ili se posavetujem ukucam u pretrazivacu taj pojam i dobijem temu koja se bavi tom problematikom, sto je po meni ok! A ne slazem se sa chat temama, ok je da postoji jedna mesecna tema i tu da sve chatujemo, i trudnice i mame i cekalice... dok ovako ja ne znam sta da pisem u temi "razgovori mama" a da ne postoji neka tema na kojoj mogu da pisem o tome, ne znam da li me razumete. Evo primera: ako zelim da napisem-moja beba je spavala do devet, to mogu da pisem u temi "kako spavaju vase bebe" kad god krenem da pisem u chat temama moram da razmislim da ne pogresim ili se zanesem pisanjem.... Onda sa druge strane kada neka trudnica postavi pitanje u nekom tromesecju, ne mogu da joj odgovorim jer nisam trudnica Sustina mog posta-trebalo bi da postoji samo jedna mesecna chat tema za razonodu svih nas a ostalo sve po temama! Ponavljam to je samo moje misljenje!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.8.2013 13:30:09
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.8.2013 0:22:04
|
|
|
|
Modessty
|
Nije mi jasno zašto ne bi mogla da odgovriš nekome u temi za trudnice iako nisi trudnica?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.8.2013 8:08:03
|
|
|
|
Torbica
|
Mozes da odgovoris iako nisi trudnica, a imas to iskustvo, ja sam tako razumela. A ni ja ne mogu vise chat tema da pratim, mada sam kontala da je onaj tropski bar dobar i za zenice koje nisu jos mame?! Jer one nece pisati u Razgovorima mama... Uglavnom, ne treba preterivati ni u cemu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.8.2013 19:34:52
|
|
|
|
mati
|
Ne mogu da udjem u IGRE. Krene da ucitava pa zaustavi...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.8.2013 19:44:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Mati, meni rade ok, probaj iz Chroma,
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.8.2013 19:51:20
|
|
|
|
lesica
|
Mati, meni koči u mozili radi preko chroma. Probaj, pa javi. Ako i dalje koči, da vidimo šta je problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.8.2013 18:40:01
|
|
|
|
Maraj
|
Imam jedno pianjce, izvinjavam se ako ste pricale o tome... U poslednjih par meseci, ne palim komp uopste, sve sto mi treba, nalazim sa android telefona(lakse mi je) moje pitanje je, da li postoji mogucnost da se RR nadje i na aplikaciji za mobilne telefone. Mislim da bi svima olaksalo, jer vidim da dosta devojaka "kucka" sa mobilnog tel.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.8.2013 18:44:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo odgovora draga - trenutno ne, ali u planu (dugoročnom) jeste i aplikacija, naravno. Većina foruma u Srbiji nema aplikacije. Ali zato vas čekaju uskoro iznenađenja vezan za forum ;) koja ćete moći da koristite i preko mobilnog. Maraj, nedostau nam tvoji recepti
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.8.2013 9:25:49
|
|
|
|
Maraj
|
jedva cekam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2013 13:27:47
|
|
|
|
Modessty
|
zašto je zaključana tema Trudnice treće tromesečje? Da li je moj telefon poludeo ili je stvarno zaključana?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2013 13:31:42
|
|
|
|
Jole84
|
Mod otvorena je nova,zbog početka meseca,možda se preko moba ne vidi i meni se to dešava
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 12:56:17
|
|
|
|
Verolina
|
Poboljsanje aktivnosti na RR-u se dobija iskljucivo temama kao sto su ona SMJOT tema, gejevi ili svaleranje. Tada se davno odseljene ptice svome jatu vrate cisto da zadenu koju. I tako nakon majcinskih frustracija oko izgleda prelazimo na teme o svaleranju, a nakon toga ce da iskrsne neki muz gej, pa ce se nadugacko i nasiroko raspredati da li taj muz gej da ode na paradu. Jer ako ode moze da se desi da ga srpski nasilnici isprebijaju na smrt , pa ce za njim da placu sitna dece koja majkama nisu trebala ili zena tog istog geja koja ne moze da nalakira nokte zbog nedostatka vremena prouzrokovanim pracenjem bracnih prevara i pljuvanjem onih koji nokte stignu da nalakiraju. Ali bitna je gledanost, to jest, pracenost. Ziveli Ujedinjeni regioni RR-a -ljubav za sve nas! -Parada za sve nas! -nalakirani nokti za sve nas!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 12:59:58
|
|
|
|
Olga75
|
dobro i ? ne kapiram problem je sto se pise na toim temama ili sto su te teme periodicno aktivne ili sta ?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:06:31
|
|
|
|
Verolina
|
Ovde nekih ljudi nema mesecima, ali onda dodju bas da zadenu u konfliktnoj temi. Jer posle nekoliko meseci, samo na tim i takvim temama imaju nesto da kazu. A i to sto kazu je neverovatno glupo. No, sve u cilju gledanosti, zar ne. Da se ovde gleda kvalitet a ne kvantitet, ne bi postojalo niz tema. Podvlacim, izuzetno konfliktnih tema. RR je mesecima bio miran do aktiviranja ove teme. Mislim na SMJOT temu. A sad idem. Dalje objasnjavati necu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:08:08
|
|
|
|
Olga75
|
pa sad da banujemo sve koji samo ponekad pisu ? ne moras da odgovoris , ja sad retoricki pitam
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:11:30
|
|
|
|
Verolina
|
Zasto bi banovala te koji ponekad pisu? Ova tema je konfliktna od kada se otvorila. Radja dva fronta i ocigledno je da ne moze da bude mirna, te se ja pitam zasto i dalje postoji. Ne treba banovati te koji ponekad pisu, nego im cisto onemoguciti da ponekad pisu samo u konfliktnim temama. Ja ih sad ne bih imenovala, ali neke od njih mesecima nisam videla ovde, a sad se zgrnule oko BAS ove teme.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:14:16
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu obavestiti administratora a sto se tice konfliktnih tema i ishrana beba je konfliktna a tema je bas korisna
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:15:16
|
|
|
|
Verolina
|
Tako je. Ima jednu bitnu razliku-korisna je. U ovoj temi , a to svi vide, ne postoji nista korisno. Ako mame hoce da se jadaju imaju svoje Razgovore.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:18:02
|
|
|
|
Olga75
|
obavestila sam admina da pogleda tvoj predlog pa ce se ona sigurno oglasiti a korisna tema pa te neko napljuje jer si rekao svoje misljenje sto rece onomad Alex , sto zena ...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:35:14
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam se sad nasla prozvana,u poslednje vreme nisam imala mnogo vremena da pisem na rr jer su mi deca bila na raspustu,sad imam mnogo vise vremena pa sam rekla koju,nisam nikog vredjala a ako jesam nije mi bila namera u temi razgovori mama ne pisem jer tu su uglavnom sveze mame koje imaju neke druge teme za razgovor od mojih,eto toliko
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:44:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma daj ženo, pa ja baš imam utisak da si uvek tu IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja sam se sad nasla prozvana,u poslednje vreme nisam imala mnogo vremena da pisem na rr jer su mi deca bila na raspustu,sad imam mnogo vise vremena pa sam rekla koju,nisam nikog vredjala a ako jesam nije mi bila namera u temi razgovori mama ne pisem jer tu su uglavnom sveze mame koje imaju neke druge teme za razgovor od mojih,eto toliko
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:48:56
|
|
|
|
Peace*
|
Ali zar na forumu i ne treba da postoje debate, a debate obuhvataju različita mišljenja? Mislim, koja je poenta ako svi mislimo isto?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:50:52
|
|
|
|
Olga75
|
ja vas jako lepo molim da se uzdrzite administrator ce odluciti sta ce biti sa "nepotrebnim "ili "beskorisnim "temama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da mislite da je pampers takmicenje za malog akrobatu prevara?malena89Kolikoimate poznanika? Da li mozete skupiti 400 glasova svaki drugi dan? ja mislim da vecina nas to ne moze sem ako nevaramo. Sta vi mislite?Da (
41%)
ne (
34%)
mozda (
25%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!