Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 16:00:59
|
|
|
|
lelaigor
|
Kako da isključim da mi stižu mailovi za svaki komentar na slici, dnevniku, itd.? Našla sam da isključim samo za poruke. Hvala unapred.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 17:18:42
|
|
|
|
Modessty
|
hvala dunja. poslaću opet
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 1:09:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Mod, stigla su sada dva recepta za tikvice, čini mi da su ista, samo je slika drugačija. Vidi ako nešto trebam da promenim.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 8:06:56
|
|
|
|
lanajelena
|
nece da lajkuje,svaki deseti put ubodem da mi se svidja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 8:53:19
|
|
|
|
Peace*
|
Da li može da se podesi da mi ne stižu pp, zahtevi za prijateljstvo i sl na mail? ako da, molim prečicu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 9:08:37
|
|
|
|
lesica
|
Probaj preko moje ringeraje i podešavanja poruka da isključiš, A što se tiče zahteva za prijateljstvo to neminovno stiže.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 9:14:16
|
|
|
|
Peace*
|
Hvalaaaaaaaa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 23:27:32
|
|
|
|
Figaro88
|
ne mogu da objavim post uopste,a ni da udjem u teme,stalno izbacuje neku gresku...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 23:32:03
|
|
|
|
degu
|
I meni se dešava ta greška, moraću da je uslikam sledeći put.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 23:39:26
|
|
|
|
mtajcica83
|
Molim moderatore da mi kazu sta se desava jeli od prezatrpanosti i guzve na forumu, ja vec danima ne mogu da prihvatam prijatelje, poslala sam par zahvtjeva uspjesno, ali prijatelje ne mogu nikako da prihvatim.Kliknem na prihvati i nista se ne desava,,,Bas mi nesto trulo Hvala unaprijed
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2013 23:49:38
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 ne mogu da objavim post uopste,a ni da udjem u teme,stalno izbacuje neku gresku... i meni isto
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.6.2013 14:45:59
|
|
|
|
mtajcica83
|
Evo napokon sam uspjela prihvatiti clanove rr koji su mi ovih dana poslali zahtjev za prijateljstvo..Sad sam uspjela iz prve..
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.6.2013 22:29:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Htedoh da pitam, jel' se svi poslati recepti objavljuju? Ili ima neka selekcija...? Pitam zato što sam još neki dan poslala recept i nije objavljen.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.6.2013 22:54:44
|
|
|
|
dunja RR
|
No sikiriki, tu su svi, pisala sam ti
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.6.2013 8:16:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Kada će biti vraćena opcija da možemo klikom da pristupimo aktivnim korisnicima?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.6.2013 8:36:01
|
|
|
|
nata11
|
Meni i dalje na svakoj temi stoji kao da sam sama, nemoguce vec danima da nikog nema na forumu sem mene a evo je Sesilija na temi letovanje, sve je ok
< Poruku je uredio nata11 -- 18.6.2013 8:37:03 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.6.2013 14:27:12
|
|
|
|
jole82
|
Drugari, ja ne mogu da se ulogujem sa pocetne strane...tj onde u gornjem desnom uglu...vec moram da udjem u neku i temu i da kao hocu nesto da odgovorim, da bi mi izbacio prozorce za logovanje
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.6.2013 10:40:29
|
|
|
|
jole82
|
Nemam vise ovaj problem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.6.2013 11:25:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala što si javnula Jole, ja i pretpostavila da je nešto trenutno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.6.2013 14:10:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Kakve su sad ovo igre na RR?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.6.2013 14:16:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Igrice za igranje, ko voli.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.6.2013 14:18:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Igrice za igranje, ko voli. Dajte neke sa kuglicama hahaha da ja odmorim mozak
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.6.2013 21:36:27
|
|
|
|
pocahontas
|
samo su nam igrice ovde falile, ima da spavamo na rr mi koje se lako navucemo na ove stvari
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.6.2013 21:42:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja vec igram A taman sam se odvikla od onih na fb/u
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.6.2013 7:11:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja na fejsu jedino igram (redovno) angry birds, bubble witch saga i sad po novom onaj papa pear saga. Pet rescue saga je isto tu negde. Eto vam i mojih predloga, ako one mogu da se ubace - jupiiiii
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....