Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 14:40:16
|
|
|
|
Ognjenka
|
Samo da ponovim koliko me nervira sto me RR samo odjavi! Stvarno me zivcira da se logujem 20 puta dnevno. Znam da je opterecenje za server kada bi nas ovoliko bilo stalno ulogovano, ali dajte! I nije tacno da odjavljeni budu samo clanovi koji nisu aktivni, jer kako je onda moguce da me odjavi u sred kucanja poruke?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 14:42:03
|
|
|
|
Verolina
|
Ognjenkice, moras da stikliras ono polje pored lozinke i onda ce sve biti ok. Ja sam to odavno provalila
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 14:44:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Ognjenka mila, što reče Verka, štikliraj samo na strani prijave polje - ostavi me prijavljenog. Ako i posle toga bude problema, javni. IZVORNA PORUKA: Verolina Ognjenkice, moras da stikliras ono polje pored lozinke i onda ce sve biti ok.
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.6.2013 14:46:06 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 14:45:28
|
|
|
|
Ognjenka
|
Znam za to, alil na poslu sam i ne zelim da bude stiklirano. Kuci stoji tako kako si rekla. Nije u redu da me odjavi posle 2-3 minuta. Da li su programeri RR videli kako je to reseno na drugim forumima? Recimo na Ani? Biras vreme logovanje u neaktivnom modu od "zauvek" (to bi bio pandan stikliranom polju ovde), i na 5-10-30 min. Idealno resenje. A Ana je mnoooog veca od RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 14:49:40
|
|
|
|
Ana13
|
ja vrlo cesto hocu da pomenem ovde forum ana i kako on perfektno funkcionise,ali rekoh da ne ispadne neka reklama...ali ne bi bilo lose da programeri bace pogled tamo. Ne samo za prijavljivanje,vec apsolutno za sve
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 15:05:41
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja ne mogu da prihvatim nove prijatelje...Klikcem po 100 puta na prihvat zahtjev i nista...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.6.2013 22:39:13
|
|
|
|
salle
|
i dalje bezuspesno brisem dnevnike
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 8:30:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Da i ovde prijavim...od jutros u 6 i 30 do sada nisam bila u mogućnosti da uđem na forum,kada hoću da se ulogujem pojavi mi se samo greška neka u serveru i provajderu.. ...Da li se nekome to dešavalo Juče sam baš ceo dan sedela za kompom a jutros ne daju mi da uđem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 8:32:24
|
|
|
|
minnica
|
I meni je prijavljivalo grešku i nije hteo da otvori sajt. Ostatak interneta mi je bio ok.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 8:38:33
|
|
|
|
lanajelena
|
viki mozda si preterala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 8:40:46
|
|
|
|
Olga75
|
nije radila RR ni jedna mislim u to vreme
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 8:49:25
|
|
|
|
Skockica
|
IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ja ne mogu da prihvatim nove prijatelje...Klikcem po 100 puta na prihvat zahtjev i nista... I meni se ovo desava, preko kompa nekako i uspem a preko tel. nema sanse. Ni ja nisam mogla jutros da otvorim RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 9:30:07
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena viki mozda si preterala Da znaš da sam preterala koliko sam sedela za internetom,negde oko 22h me zaboleo stomak...Šalu na stranu mislila sam da ću morati na hitnu, od porođaja mi ostala pupčana kila...a sinoć me baš jako bolelo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 14:55:14
|
|
|
|
Sanja90
|
Jeste,svi imamo taj problem,samo sto meni ne izbaci error vec kao da sam normalno lajkovala,ali me nervira sto izbacuje taj prozor za confirm.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 15:01:26
|
|
|
|
17 joka
|
i mene nervira i uzasno usporava
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 15:10:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih ni dseseti deo ne lajkujem sad kao ranije .... bas oduzima vreme
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 20:04:00
|
|
|
|
Sanja90
|
postoji problem na sajtu za FB like,ne moze da se lajkuje,izbacuje non stop da je nesto poslo naopako. Jel ima jos neko taj problem?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 22:59:51
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Skockica IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ja ne mogu da prihvatim nove prijatelje...Klikcem po 100 puta na prihvat zahtjev i nista... I meni se ovo desava, preko kompa nekako i uspem a preko tel. nema sanse. Ni ja nisam mogla jutros da otvorim RR. Danas opet isti problem...Klikcem li klikcem i nista se ne desava , necu da te clanice pomilse da ne yelim da ih prihvatim ya prijatelje, ali eto nadam se da ce se rijesut problem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.6.2013 23:19:25
|
|
|
|
liliana
|
Pitanje za moderatore: da li se i sa koliko bodova boduje prijava na forum, tj. da li svaki put kad "dođem" na RR-dobijam bodove? Pitam, zato što pravilniku piše da se boduje (mislim sa 5 bodova), a ja još ni jednom te bodove nisam dobila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 12:07:37
|
|
|
|
Modessty
|
Da li je moguće u RR kuhinjici pretražiti recepte po imenu kuvara tj onog ko je recept stavio) I kako?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 12:21:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Sada je to već RR kuhinjetina Nisam sigurna - mislim da na, ali možeš u pretraživaču ukucati Ringerajin kuvar (nick) i izbaci .. IZVORNA PORUKA: Modessty Da li je moguće u RR kuhinjici pretražiti recepte po imenu kuvara tj onog ko je recept stavio) I kako?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 12:23:30
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sada je to već RR kuhinjetina Nisam sigurna - mislim da na, ali možeš u pretraživaču ukucati Ringerajin kuvar (nick) i izbaci .. IZVORNA PORUKA: Modessty Da li je moguće u RR kuhinjici pretražiti recepte po imenu kuvara tj onog ko je recept stavio) I kako? ha ha ha! jeste kuhinjetina vidiš toga se nisam setila da dodam nick
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 12:29:37
|
|
|
|
Modessty
|
Nije mi objavljen recept, mislim da sam ga nazvala Tikvice zapečene u rerni. Molim te Dunja proveri da li ti je stiglo tako nešto od mene. Mislim da sam ga slala još onog prvog dana, u ponedeljak
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2013 15:46:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Rekla bih da nije stigao, jer svi su objavljeni, ima nekoliko tvojih, baš lepih. Tražila sam u glavnim jelima i predjelima. Ali u principu, svi su objavljeni koji su stigli.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.6.2013 15:47:53 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?