|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
24.6.2013 20:52:09   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Jedina budi mudra u donosenju odluke. Ipak imate dete. Najbolje znas sebe i njega i da li je to trenutak slabosti ili nesto sto preti da predje u trajno stanje. I ako se busam u grudi da mu nikad ne bi oprostila znam da bih na kraju ako se zaista bude pokajao i posvecivao paznju meni i deci

Boldovano je najbitnije - ali ne kao razlog da ostane, naprotiv. To je samo razlog više da ode.

I žene shvatite - jednom ako prevari - uvek će varati. Ne postoji način da me neko ubedi u suprotno.

Da li ćeš da ostaneš ili odeš - to je samo tvoja odluka. Uslovljavanje nakon oproštaja ne vodi nikud. Been there, done that!

Srećno

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1501
24.6.2013 20:55:38   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Trcosava

I žene shvatite - jednom ako prevari - uvek će varati. Ne postoji način da me neko ubedi u suprotno.

E da, ovo sam zaboravila da napišem, slažem se u potpunosti.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1502
24.6.2013 21:07:09   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Neko zna, neke od novih ne znaju. Da ne pomislite da to govori neka ogorčena žena. JA sam bila ta koja je varala. Jednom, dva, tri..... Da li je mene neko varao, pojma nemam. Moj bivši nikad nije posumnjao u mene, a ja sam bila ta koja je rekla.

I ako bi mi nekad nešto zaškripalo, verovatno bi opet prevarila i opet otišla.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1503
24.6.2013 21:10:27   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: blau

Nemoj da rusis svoj brak, nadji na cin da mu presedne sto je to uradio cisto da se ne bi ponovilo. Nadam se da ga poznajes dobro i da ces sama naci meru u ovom presedanju. Ako te voli izdrzace tvoj bes.

Najgori savet koji je neko mogao da ti da.Ne treba ti sve to,ili ostani i oprosti ili idi,ove igre su smesne,mozda za neku tinejdzerku,ali za ozbiljnu,zrelu zenu nikako....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu blau)
Direktna veza do poruke: 1504
24.6.2013 22:02:30   
jedina
Hvala vam puno svima na savetima,i ja licno mislim da to nije ni prvi ni poslednji put DA JE OVO URADIO.. Ja sam njega volela do te situacije,ali sad ni sama nisam nacisto sta osecam.. Dosta kalkulisem i pitam se kakav bi bebi zivot bio bez oca,ali opet mislim da nisam u stanju da trpim ovoliki teret.
Izjeda me cim ode gde je i sta radi. Trudim se da to ne pokazujem a iz dana u dan sve je teze,prosto sam sama sebi neizdrziva. I on me sad ubedjuje da nije bio sa njom,nego da su samo otisli na kafu.. Kaze mi da ja nisam u zadnje vreme nezna prema njemu i da sam tezak sagovornik i da je sa njom prosto umeo da razgovara..
Mnogo sam se razocarala,sve u svemu,tolike lazi od coveka koga sam najvise volelauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1505
24.6.2013 22:06:02   
jedina

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Jedina a da odete kod bracnog savetnika ?

Ni ne znam da li uopste zelim da spasavam nesto sto je on tako hladnokrvno unistio..

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1506
24.6.2013 22:11:31   
Maraj

IZVORNA PORUKA: jedina

.. Kaze mi da ja nisam u zadnje vreme nezna prema njemu i da sam tezak sagovornik i da je sa njom prosto umeo da razgovara..

Draga mislim da ova recenica nazalost previse govori... Ovde je ipak bilo vise od kafe, a cim krene poredjenje zene i "drugarice" tu vec nesto "smrdi"...

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1507
24.6.2013 22:24:20   
Janncica
Kaze mi da ja nisam u zadnje vreme nezna prema njemu i da sam tezak sagovornik i da je sa njom prosto umeo da razgovara..

A ona je verovatno slobodna,nema malu bebu o kojoj mora da brine 24h,stigne da opere kosu,pocupa obrve i nasminka se... user posted image
Ma...ima da te trpi i takvu i kao teskog sagovornika i u svakom slucaju... I U DOBRU I U ZLU.... Ti to dete nisi sama napravila.
Svi smo mi ponekad nervozni,puni nekih problema i dilema,teski sagovornici,prosto umorni...
Treba poraditi na svojoj vezi.Tudje nam sve deluje bolje,lakse i jednostavnije.
Nevezano za ovu temu,ali meni nije jasno kako neko moze olako da shvati brak...

< Poruku je uredio Janncica -- 24.6.2013 22:25:17 >

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1508
24.6.2013 22:31:52   
jedina
Nije slobodna,verovali ili ne ima dvoje male dece,ali je zabole ona stvar za njih ocigledno. Muz u rusiji na gradjevini,a ona slobodna zenska,zivi zivot punim plucima.. Necu sad da se hvalim i da ispadam naj naj,ali sam i pored male bebe se uvek trudila da mu posvetim vremena,ali ocigledno nije bilo dovoljno od mene.. Najgore od svega mi je bilo kad sam u listingu videla koliko puta dnevno ju je zvao,a svako jutro po par porukica razmene. Inace da naglasim da smo mi u braku godinu dana,u vezi 6 god..

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1509
24.6.2013 22:36:59   
Janncica
Moram jos nesto da dodam... user posted image user posted image Sve te sto im rasplamsaju mastu,zaintrigiraju ih,navedu na zlo,po njima savrsene,zene bez mana,imaju PMS,one dane,piske i kake isto kao i njihove zene koje gledaju svaki dan(i Andjelina sigurno po nekad ima proliv user posted image ). Ovamo se zale kako se zene zapuste i njih zapostave,a misle da su zenama oni bas seksi dok posle njih ribaju us*anu solju,slusaju ih kako prde i podriguju i gledaju im pivske stomake.... user posted image

< Poruku je uredio Janncica -- 24.6.2013 22:38:50 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1510
24.6.2013 22:42:34   
Maraj
Jao Boze, stvarno nemam komentar, samo se iznerviram. To ti je izgleda to tudje sladje, tacno da budes zla kontaktiras joj muza (npr na fejsu) i sve mu ispricas, pa da vidi kad se u 5 ujutru stvori na njenim vratima
uh, malo sam bila zla, al sam popizd_ _ _

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1511
24.6.2013 23:15:17   
salle
uf, kakva tema user posted image ja nemogu nikoga da posavetujem za ovakve stvari..... prosto ne znam sta bih napisala.....

ja sam sa muzem ukupno 13 god, i rekla sam mu, ako me ikada budes prevario, uradi to kao pravi muskarac, da ja ne saznam! i do sada nisam nista saznala, ni primetila da bilo sta ne stima....

ne znam sta bih i kako bih kada bi saznala da me vara.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1512
24.6.2013 23:23:20   
degu
salle znači od reči do reči isto kažem mm.
Prevara kao prevara nije mi toliko strašna koliko mi je strašna ta izdaja i izgubljeno poverenje, prosto ti se sruši slika o nekome, sruši se sve ono što je taj neko predstavljao i što si volela. Jako je teško preći preko toga, al ako se pređe bolje je ne vraćati se. Iskreno verujem da 90 % muškaraca to radi, mnogo puta sam bila svedok takvim situacijama i treba ga ili prihvatiti takvog, ili ga ostaviti. Nema između. Sve između narušava porodični mir.
Ne daj Bože da saznam da me vara, isto ne mogu ni da naslutim šta bih uradila.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 1513
24.6.2013 23:26:28   
serpica

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Neko zna, neke od novih ne znaju. Da ne pomislite da to govori neka ogorčena žena. JA sam bila ta koja je varala. Jednom, dva, tri..... Da li je mene neko varao, pojma nemam. Moj bivši nikad nije posumnjao u mene, a ja sam bila ta koja je rekla.

I ako bi mi nekad nešto zaškripalo, verovatno bi opet prevarila i opet otišla.

user posted image user posted image user posted image ja sam mom muzu rekla da cu ako ikada budem u situaciji da ga prevarim,to i da mu kazem i da isto ocekujem od njega,a ne da jedno drugo pravimo na budale i i idiote jer ili muz ili zena poslednji saznaju dok se svi ostali smeju iza ledja.
Nikad,nikad ne bih oprostila prevaru,da me dodirne posle njeuser posted image nikada..isto tako ne ocekujem ni da se meni oprosti u takvoj situaciji.Ljudi smo,21 vek,danas je sve normalno iako nije,hvala Bogu do sad nisam ni osetila potrbu da pisem o ovom ali eto da kazem sta mislim.
Jedina zelim ti snage i hrabrosti kako god odlucila.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1514
25.6.2013 7:25:12   
Lu

Hvala vam puno svima na savetima,i ja licno mislim da to nije ni prvi ni poslednji put DA JE OVO URADIO.. Ja sam njega volela do te situacije,ali sad ni sama nisam nacisto sta osecam.. Dosta kalkulisem i pitam se kakav bi bebi zivot bio bez oca,ali opet mislim da nisam u stanju da trpim ovoliki teret.
Izjeda me cim ode gde je i sta radi. Trudim se da to ne pokazujem a iz dana u dan sve je teze,prosto sam sama sebi neizdrziva. I on me sad ubedjuje da nije bio sa njom,nego da su samo otisli na kafu.. Kaze mi da ja nisam u zadnje vreme nezna prema njemu i da sam tezak sagovornik i da je sa njom prosto umeo da razgovara..
Mnogo sam se razocarala,sve u svemu,tolike lazi od coveka koga sam najvise volelauser posted image

Razmisli šta je najgore što može da se desi, već ti je sad muka od svega i patiš, i iskreno ja ovdje iz tvog pisanja ne vidim mogućnost za normalan zajednički život a da ne govorim kako bi se sve to moglo odraziti na dijete...
Našao je boljeg "sagovornika"...razmisli malouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1515
25.6.2013 7:28:51   
Lu

IZVORNA PORUKA: salle

ja sam sa muzem ukupno 13 god, i rekla sam mu, ako me ikada budes prevario, uradi to kao pravi muskarac, da ja ne saznam! i do sada nisam nista saznala, ni primetila da bilo sta ne stima....

ne znam sta bih i kako bih kada bi saznala da me vara.....

Au salle, zar se to zove pravi muškarac?
Nek radi šta hoće samo da ne dira tvoj "mir", da ti moraš da donosiš odluke?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 1516
25.6.2013 8:24:25   
Lilla
Pravi muskarac nikad nece prevariti svoju zenu kao najgori dvolicni ljigavac pa se kasnije uvuci u istu postelju sa njom, vec ce, ako se desi da upozna neku koja mu se svidja vise od njegove drage i sa kojom pozeli biti, doci kuci i reci otvoreno. To je po meni muski, iskreno i hrabro. Sve ostalo je po meni nisko da nize biti ne moze i cisto omalovazavanje i nabijanje rogova. U mom svijetu se to ne oprasta.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1517
25.6.2013 8:36:15   
Anck Su Nmaun
Vidim ovde moze da se raspreda sta je to pravi muskarac!?

Prvo ako se potrudi da sakrije bar postuje svoju zenu toliko da ne sazna (po meni),jer ako ni ne krije nije ga puno ni briga ni za nju ni za porodicu i njena osecanja.

A drugo, ne postoji onda pravi jer nijedan nije LUD da dodje i prizna svojoj zeni, pa to je samoubistvo! Koji bi to normalan uradio!?

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1518
25.6.2013 14:39:00   
Lilla

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Vidim ovde moze da se raspreda sta je to pravi muskarac!?

Prvo ako se potrudi da sakrije bar postuje svoju zenu toliko da ne sazna (po meni),jer ako ni ne krije nije ga puno ni briga ni za nju ni za porodicu i njena osecanja.

A drugo, ne postoji onda pravi jer nijedan nije LUD da dodje i prizna svojoj zeni, pa to je samoubistvo! Koji bi to normalan uradio!?

A zasto ne bi moglo, sa obzirom da je u ovom slucaju direktno vezano za temu? Prvo, to je tvoje misljenje a drugo ako postuje svoju zenu i ako mu je stalo do nje nece se vucarati sa drugim zenama po coskovima i kojekuda i onda dolaziti kuci, sa nom dijeliti postelju i praviti se kao da nista nije bilo.
A ako se vec desi da upozna nekog ko mu se vise dopada od one sa kojom spava kuci (sto je normalno jer ljudi smo) onda je valjda dovoljno muskarac (a i zena ako je zensko u pitanju) da to prizna. Ako nije, e onda taj pored nemorala (sorry, ali sta drugo?) ima i druge probleme. I opet podvlacim, ovo iznad je moje licno misljenje koje nekom moze i da se ne dopadne ali isto tako se ni meni ne dopada kad neko odobrava prevaru, ali postujem pravo i slobodu misljenja isto kao sto koristim pravo na licno iskazivanje :)

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1519
25.6.2013 15:38:17   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Lilla

Pravi muskarac nikad nece prevariti svoju zenu kao najgori dvolicni ljigavac pa se kasnije uvuci u istu postelju sa njom, vec ce, ako se desi da upozna neku koja mu se svidja vise od njegove drage i sa kojom pozeli biti, doci kuci i reci otvoreno. To je po meni muski, iskreno i hrabro. Sve ostalo je po meni nisko da nize biti ne moze i cisto omalovazavanje i nabijanje rogova. U mom svijetu se to ne oprasta.

Slazem se sa ovim, iskrenost je ta koja čini stub jedne veze ma kakva da je.
Saznati da si prevaren i još ti se nabijaju rogovi nekoliko nedelja nakon prevare u društvu, izlascima... Pa kad saznaš onda ti svaka njegova reč, postupak dođe na mesto i dobije smisao.
Prevara boli, ali manje bole iskrene reči "upoznao sam drugu, ne želim više da budem sa tobom" čime se ne produžava ta agonija "jao, primetila sam nešto, poruke, pozivi, skrivanje tel razgovora od mene...da li me vara?"
iskreno, skidam kapu svakom ko ume da vara da to odlično krije user posted image
I zato menjamo momke u mladosti da bismo dostigle zrelost za nekoliko godina i odabrale sebi "pravog".

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1520
16.8.2013 18:29:16   
pandina
Drage moje, vec mesec dana ne znam gde se nalazim koliko sam razocarana i ogorcena. Muz u koga sam imala bezgranicno poverenje me je prevaro. Mislim da nije doslo do seksa (jer sam ga otkrila pre nego sto je stigao da realizuje svoju zamisao), ali svakako do svega ostalog jeste. Jako sam osetljiva na te stvari i jedva sam to podnela na nogama. Eto, posle samo dve i po godine braka. Dete godinu dana. I to ni manje ni vise nego da devojkom koju smo upoznali nedavno na letovanju oko koje se na moje oci motao, kao sve je to drugarski, zezanje i ostalo. Kad smo se vratili sa letovanja, igrom slucaja sam videla njenu poruku u telefonu i samo sto nisam umrla. Najvise me boli nacin na koji mi je to radio, bukvalno na moje oci, praveci mene ludom, a sve vreme je isao sve dublje....
Dobro sam razmislila. Resila sam da se razvedem. NE mogu da oprostim coveku koji nema ni gram postovanja.
Malo sam zbrkano sve ovo napisala, haos mi je u glavi....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1521
16.8.2013 18:36:01   
adulence
Pandina draga moja ja ne mogu da verujem,ali bas ne mogu...draga ako ti znaci neka kafica tu sam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1522
16.8.2013 18:39:48   
Ana RR
Pandina.. ne znam šta da ti kažem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1523
16.8.2013 18:39:57   
Sanjica26 RR
Mogu samo da te zagrlim i da ti pozelim da buses jaka.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1524
16.8.2013 18:41:28   
dunja RR
Pandi, baš mi je žao i baš sam se iznervirala sada, iskreno ..user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here