|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
26.11.2012 14:36:31   
Olga75
moja Vuko , dzaba mi planiranje , dzaba mi dosadio ovaj bracni zivot kad sam nesposobna , tacno da stavim tablu ne bih znala da se svaleram user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1476
26.11.2012 14:38:42   
J@n@
Vukosava user posted image !...sprema se sprema...seminari,fudbal,areobik..mada moram priznati da sam najcesce kod ginekologauser posted image !
Verolina, dopada mi se tvoja torija-spojiti lepo i korisno plus putni troskovi....user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1477
12.3.2013 1:54:34   
NadaR

IZVORNA PORUKA: bojana92

Da li biste oprostile neverstvo?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1478
12.3.2013 4:35:58   
Leax
Ne,nikada ne bi oprostila prevaru. Nesto je ipak ne oprostivo poput bracne prevare.

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1479
12.3.2013 6:42:03   
mali_mis
Nikad ne bih mogla da oprostim prevaru.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1480
12.3.2013 7:41:40   
Trcosava
Nikad ne reci nikad.
Mislim da sam već pisala na ovu temu. Ja sam varala bivšeg. Ovog (za sada)nisam niti imam potrebe user posted image

A da li bi oprostila.. možda. Ne znam razlog za prevaru.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1481
12.3.2013 7:48:59   
Sanja90
Moj muz-puz mislim da me nikad ne bi prevario,nije takav tip coveka i nije tako vaspitan.Mada ko zna...ja uvek sumnjamuser posted image user posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1482
2.4.2013 15:46:56   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Nikad ne reci nikad.
Mislim da sam već pisala na ovu temu. Ja sam varala bivšeg. Ovog (za sada)nisam niti imam potrebe [sm=smiley36.

Trco dobra si, ko prizna pola mu se prasta...Ja mislim da ako dodje do prevare da nije samo onaj koji vara kriv...vec sigurno postoji razlog ako je doslo do toga...
Mada nikad ne bi oprostila prevaru pa neznam koji god razlog da je...

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1483
2.4.2013 16:00:33   
Verolina

IZVORNA PORUKA: J@n@

Verolina, dopada mi se tvoja torija-spojiti lepo i korisno plus putni troskovi....user posted image

user posted image
Salu na stranu, prevara je odvratna, jer zapravo, osoba koja vara najveci greh cini prema samome sebi. Kako? Pa vara samoga sebe da mu je zivot lep na taj nacin (prva varijanta) ili misli da ce mu biti lepsi na taj nacin (druga varijanta) ili zelim nekome da napakosti (treca varijanta). Niti mu je zivot lep tako, niti ce mu biti lepsi, niti ce napakostiti drugome (jer , realno, posle odredjenog vremena ce da se gadi onome koga je prevario). Ja u prevaru zbrajam sve prevare i novcane i ljubavne, ma sve medjuljudske...i sve su mi odvratne. Onaj ko ne moze ispostovati muza ili zenu, nece ispostovati ni oca ni majku, pa ni prijatelja. Ljudi koji varaju i mutljave su nepostojani i u mom okruzenju persone non grate. No , to sam ja.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1484
24.6.2013 16:52:31   
jedina
Da ne opisujem nadugacko,mislim da me je muz prevario a usput se ponasao kao da je sve ok. pritom imamo malu bebu,a ovo se desilo pre nedelju dana. ostala sam u stanu sa njim ali to vise prosto nije to. da li neko moze da mi da savet sta i kako dalje,mnogo mi je tesko...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1485
24.6.2013 17:11:22   
anci kv
auh sestro slatka!!
uvek su mi se gadili muskarci koji prevare trudnu zenu ili sa bebom,to mi je najodvratnije.pomislim,mamicu ti,rodila ti dete,namucila se a ti bi da pospesis sexualni zivot!!
moj bivsi varao je svoju trudnu zenu,sad iako imaju sina,nastavio je sa tim.ponekad pomislim kako li je njoj,dal sluti il slepo veruje,al nije moje da se mesam..
a resenje tvog problema,idealno ne postoji.pitanja su razna dal je stvarno to tacno,koliko si finansijski i psihicki samostalna...stvarnost je prema zeni surova,muskarcima sve je dozvoljeno,a nama samo onoliko za koliko se same izborimo.
dobro razmisli,oprastanje je jedno ali se ne zaboravlja..sve je do tebe.odigraj pametno

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1486
24.6.2013 17:17:46   
Janncica
a prvo pitanje je je l ti zelis tu da ostanes?je l oprastas?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1487
24.6.2013 17:22:33   
jedina
Ja sam kao oprostila,ali valjda nikad necu zaboraviti.. On je sad kao spreman na sve kako bi ponovo stekao moje poverenje,a meni se on gadi,ali blago receno. Jedino sto trenutno zelim je da mu se sve vrati i da oseti kako je meni..
Ja sam valjda budala najveca na svetu,i ostala bih kad bih znala da se to samo sad desilo,ali ko ce meni ikad vise garantovati da se to nece ponoviti. Ja radim,imam platuali nedovoljnu za izdrzavanje mene i bebe. Mogu u svako doba da odem kod mojih.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1488
24.6.2013 17:36:49   
Maraj
jedina, iskreno da ti kazem, cim je to jednom uradio ne verujem da nece ponovo, cak sta vise mislim da 90 % muskaraca vara, al' sa kim vara, ne s drugim muskarcima sigurno... Ne znam sta da ti kazem....

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1489
24.6.2013 17:43:44   
jedina
Maraj,to si 100% u pravu ali ja sam imala tu nesrecu da saznam,tj izigravala sam detektiva i kopala po njegovom listingu...user posted image
ni sama nisam pametna sta da radim

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1490
24.6.2013 18:11:47   
isidora88
mene je bivsi prevario, ja sam kao bila cool, oprostila i sve super, nisam zaboravila, ali od tog saznanja(sam je priznao) moje poverenje nije imao vise, posle par meseci sam se totalno ohladila od njega, prevarila ga sa nekim bivsim bivsimuser posted image ali ne da mu vratim nego mi tako doslo iako to nisam pre radila(tad sam znala da je pitanje vremena kada cemo raskinuti), ubrzo se pojavio i mm i ostavila sam bivseg. sve mu se vratilo definitivno jer je posle te njegove prevare primetio da nisam kao pre, bio divan i sve to, samo da se iskupi ali ja sam postala kao kamen, cak se secam da me je pitao zasto ga vise ne gledam "onako", i on je znao da cu otici kad tad.

da me mm prevari nema sanse da bih oprostila, jednostavno nisam tip koji prasta i zaboravlja.
i inace sam osvetoljubiva, ko me zezne vratim duplo iako se trudim da to ne radim, ali cim mi se ukaze prilika nastupamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1491
24.6.2013 19:08:50   
Anck Su Nmaun
Malo je nezahvalno da ti neko odgovori sta da radiss! Niko nije u tvojoj kozi.
Ja ne volim nikad reci ostavi ga, ali ni oprosti mu!
TI najbolje znas kakva vam je situacija u kuci, izmedju vas...
Mozda ako mislis da je vredno da mu prastas i ne pogresis... ali mozda se tako nesto opet i desi... to se nikad nezna!
Nisam ti ni malo pomogla, ali samo zelim da ti kazem da ti niko ne moze reci pravu stvar, bas TO treba da uradis!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1492
24.6.2013 19:18:06   
jedina
Anck skroz tacno,ali najteze je preseci i reci odoh ja ili oprostiti. u oba slucaja je jako tesko. ja njega volim ali sam i mnogo razocarana i tuzna i samo se pitam zasto mi je to uradio.. U cemu sam pogresila

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1493
24.6.2013 19:32:32   
Olga75
Jedina a da odete kod bracnog savetnika ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1494
24.6.2013 19:33:02   
isidora88
jedina nisi ti pogresila nego on, na tebi je da li mozes da zivis sa tim saznanjem da te je izdao i prevario

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1495
24.6.2013 19:44:46   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: isidora88
na tebi je da li mozes da zivis sa tim saznanjem da te je izdao i prevario

Ovo je najvaznije,mozda si oprostila ali ja ne bih mogla da zaboravim nikada.Ja bih otisla,jer bi se stalno vracala na ovo kad bi se posvadjali npr....I sumnja bi me izludela....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1496
24.6.2013 19:51:35   
Lu

IZVORNA PORUKA: jedina

Ja sam kao oprostila,ali valjda nikad necu zaboraviti.. On je sad kao spreman na sve kako bi ponovo stekao moje poverenje,a meni se on gadi,ali blago receno. Jedino sto trenutno zelim je da mu se sve vrati i da oseti kako je meni..
Ja sam valjda budala najveca na svetu,i ostala bih kad bih znala da se to samo sad desilo,ali ko ce meni ikad vise garantovati da se to nece ponoviti. Ja radim,imam platuali nedovoljnu za izdrzavanje mene i bebe. Mogu u svako doba da odem kod mojih.

Ovo sigurno nije oprost.
Kad nekome oprostiš znači ostavljaš to iza sebe i ne želiš toj osobi ništa loše nego ideš dalje bez ikakvog razmišljanja o tome što se desilo a pogotovo ne o gađenju i osveti.
Niko nam ništa u životu ne garantuje, heh...ili želiš dalje ili ne želiš ali garancije nema ni zašto u životu, samo razmisli šta želiš.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jedina)
Direktna veza do poruke: 1497
24.6.2013 19:56:52   
Dani.kv
Jedina budi mudra u donosenju odluke. Ipak imate dete. Najbolje znas sebe i njega i da li je to trenutak slabosti ili nesto sto preti da predje u trajno stanje. I ako se busam u grudi da mu nikad ne bi oprostila znam da bih na kraju ako se zaista bude pokajao i posvecivao paznju meni i deci

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1498
24.6.2013 20:12:00   
blau
Nemoj da rusis svoj brak, nadji na cin da mu presedne sto je to uradio cisto da se ne bi ponovilo. Nadam se da ga poznajes dobro i da ces sama naci meru u ovom presedanju. Ako te voli izdrzace tvoj bes.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1499
24.6.2013 20:49:06   
Moiraina
Rekla sam sebi da nema šanse da ću se uključivati u ovu temu, ali jače je od mene.
Kako će to što će ga "naterati da mu presedne" garantovati da se to neće ponoviti?! I kako će to učiniti išta dobro za njihov brak? Pa imaju malu bebu, a žena pored silnih obaveza treba da se bavi zagorčavanjem života mužu i nešto dobro će kao iz toga proizaći?!
Jedina, razjasni sama sa sobom, ako zaista možeš da mu oprostiš (bez da to ikada više bude predmet rasprave i nešto što će stalno isplivavati pri najmanjoj nesuglasici među vama), to je ok i uradi tako. Ako ne, onda znaš šta ti je činiti. Ipak je odluka na tebi i mi možemo ovde samo da iznosimo svoje lične stavove, ali stvarno ne vidim kako to može da ti pomogne.
I najgluplji izgovor mi je ostati zajedno zbog dece. Ja sam dete razvedenih roditelja koji su ostajali godinama zajedno "zbog deteta" i nažalost znam da takvi brakovi nisu dobri ni za koga, a ponajmanje za to dete. Deca treba da rastu u zajednici punoj ljubavi, time dobiju osnovu za ceo život i temelj za sve njihove buduće odnose. Ako možete to da mu pružite, super. I sama znaš da to što ste roditelji povećava odgovornost za odluke koje donosite, niste više u pitanju samo vas dvoje (naravno, krivica za celu situaciju jeste na tvom mužu i tu nema rasprave). Srećno!

(odgovor članu blau)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here