|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
6.11.2012 16:39:59   
Verolina
Jeste. Anonomna je "provocirala" nasu prljavu mastu (pogotovo mojuuser posted image ) i zahtevam obelodanjenje nickauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1451
6.11.2012 16:57:11   
Brand new mama
Vi ste blesave:) ja se samo slazem da Verka treba da iskoristi ginekologa-mozda ces dobiti poseban status kod njega,a i vise ce se truditi:) Otkud znam-prije sam odvalila da sam prije za svalera nego ovisnika...svalera bar starost malo usporiuser posted image ,a znala sam jednog koji je bio i na heroinu i varao svoju curu(kasnije zenu) na svakom koraku...samo nije docekao starost,vec je overdozirao prije 10 g.
Vuko,laka mu zemlja,ali tvoj otac je stvarno bio nocna mora za porodicu....Tvoja mama je bas istrpjela svasta,a vi sa njom.

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1452
6.11.2012 17:59:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: eugenija

Uvodna reč:

Sve smo mi dobre, divne, krasne, moralne i poštene, i nikada, nikada ne bi prevarile ni tetu na kasi,  kamoli partneraaaa.. OK!

Ali ajmo maštati.. Kada bi se desilo 0,00000001% da malo šarnemo, s kim bi to bilo?

Sa nekim poznatim (Bred Pit i Modessty), sa bivšim partnerom (evociramo uspomene), sa nekim neznancem (malo adrenalina i neizvesnosti), sa komšijom (da puno ne šetate), itd, itd... KO BI TO BIO? Haaa?user posted image

Krenuh da čituckam ovu temu i ovo pitanje me baš zagolicalo. Šta kaže statistika, da li žene varaju više sa neznancima ili sa nekim ko im je na dohvat ruke? user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 1453
6.11.2012 18:11:49   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Vi ste blesave:) ja se samo slazem da Verka treba da iskoristi ginekologa-mozda ces dobiti poseban status kod njega,a i vise ce se truditi:)

Ha ha ha ha...on se vec trudi mucan.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1454
6.11.2012 19:13:04   
boba 11
Pa zar samo ja idem kod "Ginekologice"-ili"Ginekologicarke"user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1455
6.11.2012 19:15:25   
Verolina
Bobo, totalno si "aut"user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1456
6.11.2012 19:52:54   
plačljiva
Drage moje user posted image  

< Poruku je uredio plačljiva -- 6.11.2012 20:07:49 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1457
6.11.2012 20:01:28   
Anoniman
Nema veze, sledeći put kad igramo fudbal - TI BRANIŠ! user posted image

(odgovor članu plačljiva)
  Direktna veza do poruke: 1458
6.11.2012 20:02:54   
Anoniman
Važi draga,nemojte me linčovati,ali mi je bilo dosadno sinoć,muž nije bio kući,pa rekoh hajde da se zabavim...Sada mi je krivo...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1459
6.11.2012 20:07:21   
Anoniman
Bože, što si ti neka blesava, oko čega se ti nerviraš. Pa ženo, 70% anonimnih nas je ovde za*ebavalo, ti si još i super user posted image

Blesava si, a još i neverna. Tc, tc, tc... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1460
6.11.2012 20:09:32   
sanji
A meni krivo što sam propustila ovu žurku sinoć! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1461
6.11.2012 20:09:37   
Anoniman
 Izvinite što sam Vas sinoć provocirala,neće se više ponoviti... user posted image  Bilo mi je dosadno sinoć pa dođoh na RR, sada mi je žao user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1462
6.11.2012 20:11:12   
Anoniman
Da sam neverna ne bih bila non stop na RR user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1463
6.11.2012 20:14:24   
liliana

IZVORNA PORUKA: sanji

A meni krivo što sam propustila ovu žurku sinoć! user posted image

Jooooooj, i meni!!! user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 1464
6.11.2012 21:51:53   
Lilla
Nisi ti ni prva ni poslednja koja je u fazonu "Refko i Combe bacaju bombe..." To je ovdje cesta pojava, opusti se. user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1465
6.11.2012 22:22:21   
Biserce
Pih, a bas smo se lepo raskokodakale na tvoj racun...mogla si jos malo da nas przis...user posted image

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1466
6.11.2012 22:29:23   
Janncica

IZVORNA PORUKA: Biserce

Pih, a bas smo se lepo raskokodakale na tvoj racun...mogla si jos malo da nas przis...user posted image

user posted image bas sam i ja pomislila ovo..... Nije ti fora user posted image

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 1467
7.11.2012 1:24:50   
MicinaMama
pih ja propusti naj bolju temu hehe

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1468
26.11.2012 13:25:44   
Anoniman
Samo da se javim da sam se vratila sa seminara pa pre nego što odem na fudbal da saopštim da sam bila dobra user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 1469
26.11.2012 13:39:17   
Olga75
pa kakav je to seminar bio user posted image
nista ni namig , namig , jao sto dobro izgledas ni too ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1470
26.11.2012 13:49:38   
Anoniman
Ma, Olga, bilo je tu lekara i ovih i onih ali većinu bih mogla da napalim samo ako se pretvorim u operativno polje. user posted image

A inače, bilo mi ispalo sočivo pa sam žmirkala ko sova, garant se pola njih utripovalo da im namigujem, sad kad počnu da mi stižu "poslovni" mailovi, ahahahahaha user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1471
26.11.2012 13:51:58   
Olga75
e pa onda bese plodonosno user posted image
znaci pravac na fudbal sadE

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1472
26.11.2012 14:13:42   
J@n@
Trt Milojka,user posted image !!!user posted image user posted image
Popravile ste mi raspolozenje...user posted image !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1473
26.11.2012 14:15:33   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu J@n@)
  Direktna veza do poruke: 1474
26.11.2012 14:35:13   
vukosava
Zenske, mnogo mi nesto visite na ovoj temi, jel se to nesto planira, prolazi kroz glavu? Cccc

U to ime klikni

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here