|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
11.7.2013 22:54:48   
isidora88
mi i pak idemo u petrovac ponovo, ispalio nas ovaj za smestaj, debil jedan, poludela sam, srecom pa nisam nista uplacivala, idemo u proveren smestaj, sve znam, petrovac mi dodje kao druga kuca, bila sam tamo vise od 20 putauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 701
11.7.2013 23:43:35   
gagana83
U vezi Crne Gore, moj brat je sa porodicom bio u Djenovicima krajem juna, voda jeste bila malo hladnija ali su se kupali, i deca su im se kupala.
Jadransko more je inace hladnije (posebno Hrvatska i Slovenacka obala, Crna Gora tu i tamo), a i ovo leto je bas sugavo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 702
12.7.2013 0:16:15   
isidora88
videh da je temp.mora navodno sada 24 stepena, nadam se da je to ok, mrzim ledeno more, plivam kao da me ajkula progoni ne bih li se zagrejala, a o potapanju glave i ne pomisljam, bojim se da mi se ne zaledi mozakuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 703
12.7.2013 12:49:18   
Sesilija 83
Torbice mislim da je hotel "Ring,Rino..... ili tako nesto.. otisla je preko Travel expert,pa pogledaj njihov sajt,i ja sam sa njima isla u Alanju i super su....

Direktna veza do poruke: 704
12.7.2013 13:23:47   
Torbica
Sesilija, ti si jedno veliko srce, hvala ti user posted image
BTW, danas se odlucim i nadjem Hotel, ali prima samo dvoje deceee.......user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 705
12.7.2013 13:52:44   
Torbica
Al je dobaaaar Hotel, Ring je. Samo da ubodemo termin i da imaju mesta! I da oladim ove iz Argusa, treba da me zovu popodne, i oni nam traze. Sumnjam da ce naci ovakvu lepotu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 706
12.7.2013 14:20:04   
lanajelena
Zene ja odooooh sutra,veliki kiss za sve user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 707
12.7.2013 14:26:08   
Torbica
Lj, srecan put, lepo se odmorite! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 708
12.7.2013 14:37:18   
Anck Su Nmaun
Uzivajteeeee user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 709
12.7.2013 14:45:45   
dunja RR
Srećan put, lep odmor LJ user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.7.2013 14:46:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 710
12.7.2013 19:41:32   
nata11
Lep odmor LJ user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 711
13.7.2013 10:38:10   
Torbica
http://www.travelexpert.rs/hotel/RING%20BEACH/SYS&operationname=TURSKA%20LETO%202013&HotelId=99.2.SERVICE.10052012.1805.953.7581447658335627146
Evo gaaaaa!
Hvala ti Sesilija jos jednom, jutros sam preko telefona rezervisala, cekam da me pozovu, kaze teta da ima mesta. user posted image 26.08. Jupiiiii! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 712
13.7.2013 16:18:51   
lanajelena
Hvala zene,jos koji sat,sinoc Dusanu izbile neke tufnice mi vec hteli da se raspakujemo misleci boginje ali ipak nisu tako da kuckamo se za moj rodjus user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 713
14.7.2013 12:29:10   
Sesilija 83
Tek sad vidim poruke Torbice.... Super da ste uboli termin,zelim vam lep provod, a sto se agencije tice ja sam prezadovoljna,i osiguranje je uniqa,meni se mala razbolela dva dana pred povratak i vodic posalje auto iz neke mini bolnice koja ima ugovor sa uniqom nema vise kao pre da placas pa ti refundiraju, vec samo pokazes onu karticu oni tamo upisu i to je to, naravno nadam se da ti nece trebati ali eto jos jedna info...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 714
14.7.2013 19:44:52   
Torbica
Super! Sutra idem da platim, hvala ti user posted image
Pa da odbrojavamo! user posted image Nisam nikad preko njih isla, ali im je fenomenalan sajt i odmah ti ponudi sta moze u odnosu na broj osoba, odusevila sam se! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 715
14.7.2013 21:27:21   
isidora88
mi sutra krecemo, pravimo pauzu na zlatiboru kod mm-ovih pa produzujemo put petrovcauser posted image
sad cu da narezujem muziku za auto, ima da bude veselouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 716
14.7.2013 21:40:05   
Torbica
Isidora, srecan put i lep provod user posted image user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 717
14.7.2013 21:57:34   
Leax
Srecan put i lepo se odmorite i uzivajte user posted image a tako i treba da bude veselo-veselouser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 718
15.7.2013 0:04:27   
isidora88
hvala, ako ugrabim neta mozda se javim sa mora sa nekom slicicomuser posted image
srecan put svima koji idu ovih danauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 719
18.7.2013 11:42:00   
pandina
Mi smo juce doputovali iz Hurgade. Lepo je bilo odmoriola sam se slatko.
Srecan put i dobar provod svima koji ovih dana putuju.user posted image

Direktna veza do poruke: 720
18.7.2013 20:11:36   
isidora88
evo i mene, mateja nam pravi haos, samo kmeci ako nije po njegovom, poludecemo.
voda je juce bila hladna, danas je vec ok, toplo je napolju, ja sam vec stigla da izgorim i to u straftama, bila sam u sarenom hladu, nisam ni skontalauser posted image , sad sam kao krava sarenauser posted image
mateja nece u vodu, danas je usao i lepo se igrao sa mm i ja debil dodjem i pokvasim mu kosicu i on u vrisku odmahuser posted image
pozdrav do sledeceg javljanjauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 721
19.7.2013 13:55:33   
Bebilina
Cure samo jedan prijateljski savet kada rezerviset_e hotele i placate zvezdice uz ime. To sto pise na nasim sajtovima i sto hotel stavi uz ime u zemljama recimo Bliskog istoka moze najcesce da se okaci macku o rep. Ako nije u pitanju renomirani lanac hotela sa proverenim standardom onda su zvezdice skoro sigurno izmisljene. Lepo se to po slikama i vidi jer ko je jednom odseo u 5* znace kako sobe izgledaju (krene se od broja slika, prikazanih i prisutnih detalja i toga da sobe ne izgledaju golo, a na krevetima se vidi nepokrivena osnova, da se vidi kupatilo i sve do kvaliteta tehnickih uredjaja kojih u 4 i 5* mora da ima i to bar jedan sa velikom dijagonalom user posted image ). Jos i hrana- hotel sa 5* je ponosan na svog sefa i uvek ce staviti sliku stola.
Tako da ako niste sigurne sta placate (cena je jos jedan pokazatelj, nedelju dana u 5* za dvoje ni u jednoj zemlji ne kosta ispod 1500€) proverite prvo booking.com, trip advisor isl sajtove i procitajte iskustva. user posted image
Moje licno iskustvo je takvo da u Spaniji i Portugalu mozete ladno da skinete po jednu zvezdicu, isto i u Grckoj, u Turskoj, Egiptu i Tunisu i po dve. Francuska je skoro pa tacna kao i Italija, UK verovatno najrigoroznija po standardima zajedno sa Skandinavskim zemljama, Svajcarskom, Austrijom... Odsedala sam od studentskih hostela, preko spavanja na otvorenom krovu, glampinga, do "nasih" 5* i onih pravih gde te luksuz ostavi bez teksta user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 19.7.2013 13:58:11 >

You give them life, they give you more to live for...

Direktna veza do poruke: 722
19.7.2013 14:03:23   
srnad
Evo mene kod vas u drustvo!
Mi smo odlucili da idemo na more. Bili smo u NS 4 dana i Vukasin je bio odlican! To je presudilo.
Izbor je Crna Gora (posle 100 godina), Kumbor. Da li je neko bio, da li ce neko ici, kakve su plaze...Bilo kakva informacija je dobrodosla!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 723
19.7.2013 14:16:38   
Olga75
evo mi spakovani , svekijevci nas nahranilio , prave se pogacice , matori drema i ya par sati odosmo da se brckamo
kucamo se kad se vratimo user posted image
a da , mi idemo po obicaju u poynati privatni smestaj , retrooo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 724
19.7.2013 14:19:20   
srnad
Olga blago vama! Mi idemo tek za 12 dana! Ko ce docekati!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here