|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
26.7.2013 15:02:57   
adulence
zene nesto sada razmisljam posto u Crnu Goru idemo avionom treba se nekako dogegati do Kumbora,pa me zanima da li mi neko moze pomoci,kako je najbolje da li neki taksi,bus,koje su cene itd?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maggy)
Direktna veza do poruke: 751
26.7.2013 15:08:44   
cockic
sad sam procitala gde je kumbor,pise 20km od tivta.tako da vi ako sletite tamo taxijem imate jos malko voznje.ja sam proslo leto sa aerodroma podgorica do susnja pored bara je to mesto.platila u jednom pravcu taxi 40eura koliko se secam.a mozda i 50.to je mana letenja avionom,bas je prevoz do odredjenog mesta skup.a avion je spas sa malom decom.treba iskoristiti jer za decu do druge godine je besplatan posle se placa.moj sin sa dve i po prosle je platio punu cenu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 752
26.7.2013 15:13:50   
cockic
a sad sam pogledala od PG do susnja ima 39km,vama je svakako blize pise 20km .taxi nebi trebao da vam uzme vise od 20-25eura u jednom pravcu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 753
26.7.2013 15:20:26   
cockic
mi iz bg okrenemo taksistu kog smo upoznali u cg.i kad god idemo avionom zovemo istog coveka da nas pokupi na aerodromu.mada na svakom aer. ima dosta taksista.pa se moze lako naci prevoz.a koje su cene ostalih nebi znala.mislim da je sve to isto.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 754
26.7.2013 15:23:56   
viking
Mi smo bili u CG pre malo jače od mesec dana, taxi tarifa je bila ovako: start 0,85 centi, svaki kilometar 50 centi. Ne znam da li povećavaju cene kad je puna sezona.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 755
26.7.2013 15:39:30   
cockic
proverila sam platili smo u oba smera 70 eura.e sad mi kad idemo iz pg prolazimo onaj tunel pa se oni dodatno ugrade.ma svakako je jako skup prevoz taxijem.ali sve drugacije je mucenje.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 756
26.7.2013 17:22:12   
adulence

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mi smo bili u CG pre malo jače od mesec dana, taxi tarifa je bila ovako: start 0,85 centi, svaki kilometar 50 centi. Ne znam da li povećavaju cene kad je puna sezona.

Mi idemo u septembruu tako da i nije neka sezona,ako je tako kao sto kazes onda to nije strasno...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 757
26.7.2013 18:19:50   
viking
Izvini, nisam dobro napisala, 85 centi je start a ne 0.85 centi (trebalo je da napišem 0,85 evra)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 758
26.7.2013 23:33:50   
srnad
Mi idemo autom,krenucemo oko 23h. E sada pitanje za iskusne mame... kako vam bebe prespavaju tu noc? Da li da bude celu noc u maxi cosi ili da spava na sedistu? Da improvizujem nesto da ne moze da spadne...on spava u svim mogucim polozajima osim na ledjima tako da ne znam da li bi spavao u nosiljci. Za sediste je mali.Imam sediste koje je od 9 kg ali jos nismo narasli za njega. Nisam pametna sta cu

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 759
26.7.2013 23:48:43   
adulence
Dobro sam te razumela vik,bez brige...joj srnad jedva cekam utiske..

< Poruku je uredio adulence -- 26.7.2013 23:49:10 >

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 760
26.7.2013 23:50:56   
Moiraina
Mi smo putovali preko dana, ali deo puta su prespavali. Obojica su sve vreme bili u sedištima (mali u "jajetu", veliki u onom od 9 do 18 kg), ne bih bila mirna da nije bilo tako. Pravili smo češće pauze, što nam je svima odgovaralo i sve je bilo super.

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 761
26.7.2013 23:56:35   
Janncica
Mi idemo 1. u banju...ima nekih 3 sata do tamo(malo vise)... vec strepim kako ce S toliko izdrzati u sedistu...Pravicemo pauze,ali je on naporan i kad idemo do mojih koji su 15 minuta voznje udaljeni...user posted image Krenucemo ranije(oko 5 ujutru) da ne idemo po vrucini.... Nadam se da ce spavati... Bilo bi lepo.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 762
27.7.2013 0:13:26   
adulence
ja se secam kad sam bila mala da sam spavala na zadnjem sedistu,tata i mama potrpaju nesto izmedju prednjih i zadnjih sedista da ne padnem i milina,spavam ceo put kao kod kuce...
IZVORNA PORUKA: srnad

Mi idemo autom,krenucemo oko 23h. E sada pitanje za iskusne mame... kako vam bebe prespavaju tu noc? Da li da bude celu noc u maxi cosi ili da spava na sedistu? Da improvizujem nesto da ne moze da spadne...on spava u svim mogucim polozajima osim na ledjima tako da ne znam da li bi spavao u nosiljci. Za sediste je mali.Imam sediste koje je od 9 kg ali jos nismo narasli za njega. Nisam pametna sta cu

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 763
27.7.2013 16:48:02   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: srnad

Mi idemo autom,krenucemo oko 23h.

I mi cemo isto ovako,oboje ce biti u sedistima svo vreme.Idemo nocu zato sto su preko dana nepodnosljivi kada idemo negde dalje,a kako ce izdrzati do tamo u njima-ne znam,ali se bas plasim da ce biti jos gore nego da idemo preko dana....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 764
27.7.2013 16:52:44   
Anoniman
mi smo bili nedelju dana u banji i super nam je bilo, nauzivale se una i ja, tata nam je radio , pa nije mogao sa nama, ali posto imamo nas smestaj i kola, sve nam je bilo odlicnouser posted image

sada opet ispiti , a sledeceg leta lefkada <3

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 765
27.7.2013 17:50:42   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: adulence

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mi idemo u septembruu tako da i nije neka sezona,ako je tako kao sto kazes onda to nije strasno...

Skoro svugdje je start taxijem u sezoni 1 e..Neznam do kada drze te cijene nesto nisam obracala paznju..Neko je pitao od aerodroma Tv do kUmbora,Cijena je otprilike 25-30 e ,ali ima i misnibusova koji voze i cijena im je 10 e po osobi.
Eto ako sam imalo pomogla na informacijama user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 766
27.7.2013 19:38:10   
adulence
Mtajcice hvala ja sam pitala...puno mi znaci ta informacija...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 767
27.7.2013 20:45:10   
Torbica
Srnad, putovali smop kolima u Grcku i sa jednim, dvoje, troje dece, pisala sam vec, uglavnom, nemoj nista da improvizujes, iskljucivo u sedistu, jedino tako je bezbedno. Npr, mi smo proslog septembra isli iz NS za Tasos kolima, najmladje dete mi je bilo malo jaca dva meseca. Nocna voznja, svi mi spavaju noc je spas, bar mojoj deci tako odgovara. Osvanemo na moru. Mi ih uredno legnemo u krevet i onda ih oko 22h samo prebacimo u auto sedista i vozimo celu noc. Nekoliko puta smo tako, em ne gubimo dane za voznju, em klinci spavaju. Bez improvizacija. Srecno, pozz

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 768
27.7.2013 21:18:38   
srnad
Hvala na pomoci, divne ste!
Odluceno je,ide u jaje pa kako mu bude.A posto spava celu noc nadam se da nece ni primetiti da nije u krevetcu. Uspavacu ga i preneti u auto,ako budem imala srece nece ni primetiti.
Jao zene ja ne mogu da docekam.Proslu godinu nisam bila na moru i sada se radujem kao dete!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 769
27.7.2013 21:24:23   
adulence
Joj verujem ti srnad ni ja prosle godine nisam bila i bas se radujem...jel idete u privatne apartmane?ma bice sve ok sto se tice puta sigurno ...

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 770
27.7.2013 21:24:57   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 771
27.7.2013 21:37:39   
mtajcica83

Mtajcice hvala ja sam pitala...puno mi znaci ta informacija...

user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 772
27.7.2013 21:38:29   
Ana RR
Čini mi se da je lakše putovati sa decom mlađom od godinu dana nego sa starijima.. moje dete se jako plaši mraka i ne možemo putovati noću. Pre neko veče kada smo se vraćali iz Petrolenda se na pola puta do kuće probudio i zacenio od plača, nije mogao ništa da izgovori, morala sam ga izvaditi iz AS jer nije nikako mogao da se smiri i jecao mi je u naručju do kuće. Užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 773
27.7.2013 21:38:53   
srnad

Joj verujem ti srnad ni ja prosle godine nisam bila i bas se radujem...jel idete u privatne apartmane?ma bice sve ok sto se tice puta sigurno ...

Adulence imas pp!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 774
27.7.2013 21:39:15   
Torbica
Ja tapsem za odluku Srnad, hihi!
E, nismo preskakali letovanja, ni zbog trudnoce, malih beba...i uvek nam je bilo ekstra. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here