|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
19.7.2013 14:21:45   
viking
Olga, srećan put! Zaplivaj jednom i za nas user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 726
19.7.2013 14:41:05   
Ana RR
Oldžika, srećan put user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 727
19.7.2013 16:06:02   
Leax
Olga srecan put i lep odmor vam zelim user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 728
19.7.2013 17:44:17   
nata11
Olga lep provod.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 729
19.7.2013 22:16:43   
Torbica
Olga user posted image user posted image user posted image Uzivajte!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 730
19.7.2013 22:42:56   
dunja RR

Oldžika uživajte, lep odmor user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 731
19.7.2013 22:47:37   
dunja RR
Bila sam u Kumboru davne '99, kod prijatelja na mesec dana. Kuća nam je bila na "plaži", u stvari to je bio betonski pojas, sa malom skakaonicom. Voda je lepa, mesto mirno, ali ima ljudi. Ipak, daleko je od gungule. Jedno od mojih najlepših letovanja, puno plivanja, skakanja i ronjenja. E sada, što se plaže za decu tiče, milsim da je bio jedan deo plaže sa šljunkom, ali mi nikada nismo išli drugde od naše "plaže", jer prosto kuća nam je bila na vodi. Izađem iz kuće, i skok u vodu. Kao u filmovima, neporocenjivo!

IZVORNA PORUKA: srnad

Evo mene kod vas u drustvo!
Mi smo odlucili da idemo na more. Bili smo u NS 4 dana i Vukasin je bio odlican! To je presudilo.
Izbor je Crna Gora (posle 100 godina), Kumbor. Da li je neko bio, da li ce neko ici, kakve su plaze...Bilo kakva informacija je dobrodosla!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 732
20.7.2013 12:12:00   
srnad
E takva kuca na vodi je presudila da se odlucim. Ne mogu ja na plazu nositi mleko, rucak...bitno mi je mi sve bude na dohvat ruke.
Hvala Dunja! I ja se nadam lepom odmoru!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 733
20.7.2013 12:16:40   
dunja RR

Pa da, to zaboravih da dodam, većina kuća je tamo baš uz more, i svaka ima svoju plažu, tj. ja mislim da je sve to javna plaža, odnosno državno vlasništvo, ali se najviše tu kupaju oni čija je kuća blizu. Tako da ispadne da svako ima svoj komad plaže, uglavnom betonske, ali u slučaju Kumbora to nimalo ne umanjuje lepotu. I u Hrvatskoj ima dosta takvih plaža.

Biće ti super, piši kako je bilo kada se vratiš user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 734
20.7.2013 12:21:19   
mtajcica83

Evo mene kod vas u drustvo!
Mi smo odlucili da idemo na more. Bili smo u NS 4 dana i Vukasin je bio odlican! To je presudilo.
Izbor je Crna Gora (posle 100 godina), Kumbor. Da li je neko bio, da li ce neko ici, kakve su plaze...Bilo kakva informacija je dobrodosla!

Srnad, mislim da ce ti se svidjeti Kumbor, pogotovo sto je smjestaj u koji idete pri moru.Ima finih playica, bliyu su vam i Djenovici i Baosici pa moyete otici i na te playice..Sve su skoro prilagodjene za djecicu, maju onih tobogancica, i raynih yeyancija i u moru i van njega.Lijep provod vam yelim..
user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 735
21.7.2013 22:24:28   
srnad
Jao jedva cekam! Imacete potpun izvestaj!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 736
22.7.2013 6:40:26   
adulence
Srnad draga ja idem u kumbor isto smo iznajmili app na plazi i bas se radujem...kada idete?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 737
22.7.2013 22:23:26   
Torbica
Zvali me danas iz Argusa, zamislite, vratice nam ceo iznos za Egipat, bez onih 5%, bas sam prijatno iznenadjena! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 738
23.7.2013 12:40:14   
srnad
Adulence mi smo tamo od 1.8. Jao kako bi bilo lepo da pijemo kaficu! Kada vi idete?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 739
23.7.2013 21:33:33   
Torbica
Dunja, u Pargi je ovih dana fino, kaze komsija da se cure brckaju i da im je super! Kaze da nije hladna voda! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 740
23.7.2013 22:40:25   
dunja RR

Hvala Torbi, jedva čekam user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 741
24.7.2013 9:03:33   
adulence
mi idemo tek u septembru,mada i to ce brzo doci ,da da to bi bilo predivno,jos sa nasim bebama istog dana rodjene...ali zato ocekujem izvestaj....

Adulence mi smo tamo od 1.8. Jao kako bi bilo lepo da pijemo kaficu! Kada vi idete?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 742
25.7.2013 15:26:20   
dunja RR

Odoh drage RR drugarice, nema me do 6.8., ako neko pita user posted image

Javljam se kada se vratim user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 743
25.7.2013 15:36:01   
viking
Srećan put i toplo more! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 744
25.7.2013 15:46:47   
Azra_
Uživaj malo i za nas koje more tek očekuje! Opusti se i odmori koliko god možeš!!!! Srećan put!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 745
25.7.2013 15:48:38   
jole82
Srecan put i lep provod user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 746
25.7.2013 15:50:34   
MASHKA
lep provod draga!user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 747
25.7.2013 17:36:55   
Ana RR
Dunjči, lep provod želim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 748
25.7.2013 21:53:42   
Torbica
Lep odmor i provod, uzivajte! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 749
26.7.2013 11:22:23   
Maggy
Pozdrav svima iz prelepe Alanje! Ja sam jednostano odusevljena ovim gradom pa zelim to da podelim sa svima. Odseli smo u hotelu Miray u samomo centru grada a do Kleopatrine plaze samo predjemo cestu. Hotel nije neki luksuz ali je sasvim ok. Nama je bilo vazno da smo blizu plaze i centra jer imamo dvoje dece kojim stalno nesto treba iz sobe :D U ponudama smo nasli dosta boljih hotela ali su novi luksuzni hoteli uglavnom van grada... Jedina mana su talasi. Klinci uzivaju, i prilicno je bezopasno jer je pescana plaza bez i jedne stene ali ja se ipak plasim... Ono sto bih jos htela da podelim sa vama je da sam citajuci po forumima pre polaska nasla preporuke za fakultativne izlete kod lokalne agencije za koju radi devojka iz Bosne i zaista smo ali bas zaista odusevljeni njom! Dosla je po nas u hotel prvi dan i provela nas po Alanji da upoznamo grad, uputila nas u sve sto bi nam bilo od koristi. Hteli smo da idemo na Kapadokiju ali nam je savetovala da to ipak ostavimo za neki sledeci put kada nam deca malo porastu posto je udaljena 600 km od Alanje i ide se najmanje 2 dana. Ali su zato klinci odusevljeni jeep safarijem i aqua parkom! A ja kao zena sam najvise odusevljena hamamom i brodicem (deca su imala animatore a mi smo mogli onako na miru da uzivamo u jednom lepom krstarenju po regiji) :) A pri tome cene izleta su, u poredjenju sa istom ponudom kod naseg vodica, bile smesne obzirom da je u sve uglavnom uracunat rucak a za decu je u pola cene. Sve u svemu, divno jedno letovanje i toplo bih preporucila svima koji jos nisu bili u Turskoj ovaj zivahni grad i Bilju i Pashu naravno, jer bez njih ne bismo videli ni trecinu :) https://www.facebook.com/AlanyaExcursionIzletiUAlanji Ovde cete ih najlakse naci.
Topli pozdrav sa terase sa predivnim pogledom na Kleopatrinu plazu user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here