|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
8.7.2013 13:07:06   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja bih trebalo da pocnem da pravim spiskove a nesto sam user posted image
eto za desetak dana krecemo , znaci vreme je da pocnem user posted image

joj Oldzi i mi krecemo 19. vece... a spiskova nigde... Sve mislim da cemo se spakovati u dva dana pa ko sta spakuje, to cemo i imati... ja svakako kad negde putujem uvek imam utisak da sam nesto zaboravila a ponesem brdo i potrebnih i nepotrebnih stvari...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 676
8.7.2013 13:14:45   
Torbica
Ja svaki put pakujem dva dana pre, jer ionako gomila onog sto nosimo - treba mi i kuci.. A vikend pre putovanja se konsolidujem sama sa sobom i spiskovima tj kupovinom potrebnih specija... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 677
8.7.2013 13:23:13   
Olga75
ma da ali peraja , maske , camac i tako to
a jos i apoteku i svasta
al da ne masim temu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 678
8.7.2013 13:57:55   
isidora88
mi krecemo 15.jula, nemam pojma sta sve treba jos da kupim, moram da smislim sta cu da spremam od hrane za put, ko o cemu ja o hrani user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 679
8.7.2013 14:31:40   
gagana83

IZVORNA PORUKA: malapufika

Limenarija ..idemo 25.jula vila Christos

Bas je lepa Limenarija :)

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 680
8.7.2013 15:05:38   
Torbica
Ja sam se zakacila za Alanju, pa samo da nadjem neki hotel koji ce da primi moju bolumentu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 681
9.7.2013 17:42:05   
Sesilija 83
Torbice Alanja je super ali je mnooogo velika vlaznost vazduha, 7uvece je najgore (doduse ja sam trudna pa aj izuzmi moj slucaj )ali mm se preznojavao non stop,kao i ostali sa kojima smo pricali.... grad je ok, smestaj,hotel, more...sve mi se svidja osim eto vazduha...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 682
9.7.2013 22:44:44   
Torbica
Huh Sesilija, hvala ti! Ja se sve nadam da za pocetak septembra nije bas tako, ali izgleda da se varam. Mozda jos i Tunis dodje u obzir... Imam fore jos par dana da iscackam nesto. Hvala user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 683
10.7.2013 1:00:17   
Bebilina
Mi putujemo za mesec dana na mesec dana user posted image Idemo sa svekijima, oni su sve organizovali i reservisali tako da ja ne znam ni gde idem i nije mi ni vazno user posted image Znam zemlju, koji ce mi jezik trebati, i dovoljno user posted image
Posle letovanja pravac kod mojih na svaaaaaaadbuuuuuuuu. user posted image
A mm i ja smo za nas dvoje za oktobar uplatili Rim. Decicu cuvaju baka i deka. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

Direktna veza do poruke: 684
10.7.2013 14:35:31   
Janncica
Mi cemo najverovatnije u neku banju ovde. 3 sata voznje...Mali mi da idemo dalje(a i nemamo bas puno love user posted image ). Ja prvo nisam htela nigde sa njim malim ovako,ali mi svi kazu da je lakse kad je statican,nego kad malo poraste... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 685
10.7.2013 14:42:45   
Anoniman
I mi cemo u Vrnjacku banju, imamo nase apartmane, pa cemo iskoristiti kada budu prazni jedno 5-7 dana, jedino ako se vreme u CG ne prolepsa do 21.7, pa Una i ja odemo na 7 dana...user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 686
10.7.2013 18:00:43   
marince1
Unina mama jadransko more je ledeno ove godine,mi bili bez dece,a da smo ih vodili nebih smela da ih bucnem.Nisam se kupala u hladnijoj vodi.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 687
10.7.2013 18:03:05   
dunja RR
Ista situacija i sa Jonskim ove godine, čitam na forumu putovanja, u Pargi i Sivoti, tek pre neki dan počelo kupanje, na Lefkadi je još ledara kažu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 688
10.7.2013 23:46:25   
Anoniman
Marince, Dunja hvala Vam na info, a ja mislim mm me zeki, posto radi na granicnom prelazu sa Cg, i kaze da se ljudi zale da je hladno i da su veliki talasiuser posted image , eto Dunja i ti mi rece za Lefkaduuser posted image ... ja volim na moru da se suncam , kupam, a ne d abudem zatvorena u sobi, mislim da bih poludela...

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 689
10.7.2013 23:51:11   
Figaro88
Javili su lepo vreme za kraj jula i pocetak avgusta,i temperature vode oko 28,5C.Juce mi komsija kaze da je more bas pohladno,nadam se da ce se vreme prolepsati i da nece biti tako kad mi odemo.A najavljivali su vrelo leto-basuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 690
10.7.2013 23:59:39   
dunja RR
Mila, ja mislim da je sada toplija voda (hladnjikava voda je bila do pre neki dan), i biće sve toplija, juli, avgust, pa i septembar - nema brige, da znaš. Kada idete?

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Marince, Dunja hvala Vam na info, a ja mislim mm me zeki, posto radi na granicnom prelazu sa Cg, i kaze da se ljudi zale da je hladno i da su veliki talasiuser posted image , eto Dunja i ti mi rece za Lefkaduuser posted image ... ja volim na moru da se suncam , kupam, a ne d abudem zatvorena u sobi, mislim da bih poludela...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 691
11.7.2013 0:03:17   
Anoniman
Pa ja imam ispitni rok od 15 avgusta, dala sam uslov, ali sada bih da pojurim budzet , pa treba da ucim , pa ako budemo isli za CG idemo una , i ja od 21.7 - 7 dana, mm ne moze jer mora da radi, jer ih ima samo dvojica u smeni, a posla koliko hoces. Lefkada ostaje za sledecu godinu..

Kada ides ti za Pargu?

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 692
11.7.2013 0:19:22   
dunja RR
25.7.

Mislim da će vam 21.7. biti ok voda, nemoj da brigaš user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 693
11.7.2013 0:30:31   
Anoniman
E da mi javis kakva je Parga, meni se Grcka bas svidjauser posted image
I ja se nadam user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 694
11.7.2013 0:36:25   
dunja RR
Naravno, pišem izveštaj čim se vratim ;)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 695
11.7.2013 9:15:08   
nata11
Torbice gledala sam juce na tv-u da agencije vracaju novac uplacen za Egipat, sem uplatu za avion, pa se raspitaj malo da ti ne propadne ako menjas agenciju.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 696
11.7.2013 12:58:57   
Sesilija 83
moji prijatelji koji imaju 3 deteta , 9,7,3, godina su imali problem da nadju hotel u Tunisu koji prima porodice sa 3 deteta, i odustali od Tunisa, otisli su za Tursku u Kemer, kazu da im je fantasticno.... A moja sestra je u utorak otisla za CG, Petrovac,kaze da je voda onako prohladna ali da se kupaju... sto se Grcke tice imam i tu info user posted image drugarica je tamo sa decom u Platamonu i kaze da im je skoro svake noci padala kisa a preko dana sunce ,kupaju se voda je topla...user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 697
11.7.2013 13:39:47   
nata11
Da dodam i ja info iz Nei Porija (mada sam se provela uzasno ne zbog mesta vec iz nekih privatnih problema), redovnu nocu u prethodnih 7 dana bila kisa sa jacim vetrom ali prepodne se vec razvedri i u 10 mozes na plazu. Voda je super, topla, ima malih talasa, u petak je pijaca bila nesto slabija nego prethodnih puta kada sam bila. Nisu imali cak ni lepe zavese, bile su sve kao kod kineza. Isto tako je manja ponuda voca. Ima super cveca i drvce masline za 8 eura. U Platamon sam isla na fish spa i moj utisak je: nista posebno. 15 minuta je 10 eura. Ako ste lakirali nokte u prethodna 24H nemozete da bucnete nogice :)
Giros je svake godine sve losiji i losiji, valjda kupuju losije meso da ne bi menjali cene. Inace cena mu je 2,20E. Meni od girosa, pomfrita i soka je 4,4 E.
Apartman smo imali super - 2 sobe, kupatilo, kuhinja i ogoromna terasa za 40 Eura dnevno.
Inace cene smestaja su razlicite ima od 30 - 40 eura, a sa pogledom na more 50 E.
Kafe na plazi na lezaljkama su po 2,5E i imate internet na lezaljkama.

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 698
11.7.2013 13:52:05   
ivaMark
Hocu i ja na moreeeeee user posted image
uuuuh... kako me nerviraju kada radnicima ne daju zasluzeni odmor..
eto, nadam se da cemo uspeti da skrpimo makar pet dana da skoknemo do Hrvatske.. to nam je najblize!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 699
11.7.2013 15:51:38   
Torbica
Hvala ti Nato, zvala sam neki dan agenciju, i vracaju novac po OPSTIM uslovima koji kazu, ako otkazes put a do puta imas vise od 40 dana zadrzavaju 5%, 30 dana 10%, 20 dana 20% i sve tako. Tako da lopovi zadrzavaju svakako neki deo novca, u nasem slucaju oko 90 eura...Ma nema veze, svakako mi se ne ide pod tim okolnostima, pa nisam blesava... Trazim trazim ali ne nalazim jos. E super Sesilija, ne znam nikog da je bio u Kemeru. koji hotel je u pitanju? Pozdrav

Patrijarh Pavle

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here