Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.7.2013 14:23:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tolika je sparina, dinstalakrmenadle još samo pirence i gotovooo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.7.2013 14:36:32
|
|
|
|
Janncica
|
Becar paprikas,pohovano belo meso,salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 9:12:52
|
|
|
|
nata11
|
Sta pravite od pileceg mlevenog mesa? Nemam ideje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 9:21:17
|
|
|
|
minnica
|
ja pristavila pileću supicu, ima pečene juneće šnicle od juče. nato, može sve što inače radiš sa mlevenim mesom. ja bih punila neko povrće, tipa paprike ili tikvice. ili lazanju napravila, tako nešto.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 11:28:25
|
|
|
|
cvećka
|
Ja cu danas suljpa i kobasice sa sopskom salatom... Znaaam da nije zima, ne smejte se, ali strasno nam se jede, vec danima, a danas nije toliko vruce, pa moze da se krcka ((: Minnice, a kako spremis te pecene junece snicle, zar ne budu suve kad su iz rerne?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 12:16:36
|
|
|
|
minnica
|
pečem ih u onom pekaču sa poklopcem, samo sam dodala začine, bez vode i masnoće, gurnula u zagrejanu rernu i posle 20ak minuta, tako lepo su pustile sok, da sam dodala i krompir, isto bez vode ili masnoće i vratila na još pola sata. to je to, nikakva mudrost. uglavnom sva mesa pečem tako u rerni, samo prilagođavam vreme pečenja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 12:21:32
|
|
|
|
Olga75
|
danas ce da bude varivo od graska i kobaje na teflnonu , plan mi je da ucadjavim kuhinju corbice ima od juce a desert kajsije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 12:52:30
|
|
|
|
Torbica
|
Mm kuva danas, napolju, riblja corba u kotlicu! Desert sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 13:45:27
|
|
|
|
Anoniman
|
sataras za nas, K ima pilecu corbu od karfiola.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 14:09:55
|
|
|
|
Bebilina
|
I juce i danas gosti, tako da sam pravila posebno za odrasle i za decu juce: nama nicoise salatu sa grilovanim lososom, njima pizze. Danas svima jednako: pasta bolognese zapecena u rerni. Dezert peku se brownies, sveze domace jagode i tresnje i domaci sladoled, pa ko sta voli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 16:32:25
|
|
|
|
Lu
|
Šopska salata i otkošteni bataci na gril tavi. Za večeru ću pohati patlidžane, stigli su i oni u baštici
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.7.2013 18:08:50
|
|
|
|
branki*
|
danas razno povrce i riba u pica pekacu i supa i salata..nista lakse,nista brze
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.7.2013 10:45:13
|
|
|
|
Lu
|
Sataraš opet, obožavam ga, dodala sam i tikvice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.7.2013 15:56:50
|
|
|
|
cvećka
|
Mi danas suljpa od juce, samo dodajem dzigericu (grrrrrr) i kupus salatu... Za sutra planiram punjene paprike, njammm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.7.2013 16:05:09
|
|
|
|
minnica
|
juče za večeru sam pravila mućenicu, pa je bilo i za doručak. za ručak omlet sa povrćem, dobro i to stigoh sama sa decom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.7.2013 19:34:20
|
|
|
|
nata11
|
Juce ipak bile pljeske od pileceg mlevenog i sopska. Danas za mene svajcarski rosti, a za mm omlet sa paprikom i paradajzem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 0:26:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Nato moze recept za pilece pljeskavice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 0:56:25
|
|
|
|
Alexxa
|
Uh, a šta nisam :) :pileću salatu sa kikirikijem i susamom, kuglice (moj recept, slične urnebesu), rusku uz dodatak kukuruza šećerca i pavlake), picu sa tunom za doručak i kuvan kupus za ručak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 9:51:49
|
|
|
|
Bebilina
|
Sinoc pala kafana a jutros pecem projice i pravim humus i umake jer idemo na piknik I ispekla sam preko noci brioche sa crnom cokoladom za zasladjivanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 10:45:15
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene se mm ovih dana angazovao! Eno ga lozi vatru, pa cemo imati rostilj, juuupi! Raznjici, krmenadlice, pileci otkosteni bataci, slaninica, gljive... A kaze, sutra da spremimo pileci paprikas u kotlicu da ne moram da kuvam u ponedeljak i utorak. Sinoc sam zamutila sladoled da imamo i jos cu neki kolacic.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 11:22:55
|
|
|
|
NadaR
|
Ja dosla da ukradem ideju
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 11:32:11
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu da dinstam boraniju na crnom luku i da je zagustim jajetom i pavlakom i ostalo kobaje a kuhinja nije dovoljno ucadjavljena a juce sam pravila paradajz corbu i mekike , vise su krofne ispale al dobro
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 11:39:17
|
|
|
|
Verolina
|
Danas pasulj.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 11:43:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislila sam musaku sa mesom ali me mrzi da spremam biiilo šta mnogo sam nervozna Biće jaja i pečena paprika za ručak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.7.2013 12:31:01
|
|
|
|
Anoniman
|
ja planirala (i kupila sve) da pravim punjene paprike, ali me mrzi i da zivim...jedina uteha ako ih napravim jeste to sto cemo onda imati rucak i za sutra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?