|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko dugo beba spava nocu?
22.5.2013 12:03:29   
adulence
mico i ja muku mucim sa dnevnim spavanjem,ali mi bar nocu spava i ja sam bas htela da pisem postoji li nacin da joj se uspostavi ritam spavanja preko dana...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 776
22.5.2013 14:22:38   
mica0
Ja muku mucim, pitam se ovo moje dete kako funkcionise, ono kad se sve skupi za 24 h da li spava 10h? Fen da nam nije nocu dok se ne uspava ne znam sta bismo

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 777
29.5.2013 10:38:34   
ivaMark
Moja bebana je zaspala nocas u pola jedanaest a probudila se u pola sedam... nije se budila cele noci!
Ali zato preko dana ne sastavi sat vremena u paketu, sve po 15-20min i samo da je na sikiiiiii user posted image

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 778
11.6.2013 23:28:07   
lokica77
moja K zaspi uvece izmedju 9 i 9.30, prvo budjenje je oko 7,30 ujutru, ali zato preko dana ne spava ima par dremki od oko 20 minuta i to je to

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 779
11.6.2013 23:30:57   
meyo
e pa vi svi generalno fino spavate.. mi zaspimo izmedju 8:30-9 .. prvo budejenje oko ponoci pa u dva ili tri pa u 6 pa u 8 konacno onda dremne oko 11 pa oko 3 i to je to..

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 780
12.6.2013 8:22:29   
bea83
Meyo drugarice moja, čekaj malo user posted image  Pa zar ti ne znaš da će tvoj Viki kao i moj da počne da spava normalno tamo oko punoletstva?user posted image  Evo sad je bolje od kad ide redovno u vrtić, budi se samo jednom ili dva puta, ali zato je u 6 već uveliko na nogama user posted image

< Poruku je uredio bea83 -- 12.6.2013 8:23:22 >

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 781
12.6.2013 9:10:44   
srnad
Da se javim i ovde. Pratim vas dugo, jos od crtica. Moja beba ima 6 meseci,a porodila sam se kada i Adulence pa cesto poredim nase bebeuser posted image ! Mi jedemo jos uvek na svaka 3h, a spavanje nam je obicno sat, sat i po posle jela. I tako 4 puta dnevno po 45 min-sat. Uvece zaspi oko 8h i ne budi se do 6h. Ja sam zadovoljna njegovim spavanjem ali zato imamo problem sa vecernjim uspavljivanjem. Ako bilo ko pokusa da ga uspava uvece, a to nisam ja, tada pocinje user posted image ! E to treba cuti!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 782
12.6.2013 13:52:59   
Shishica
Moja beba sinoc spavala 5,5 sati user posted image A ima nepuna 2. meseca..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 783
12.6.2013 14:45:10   
srnad
Bravo za vas! Tako je i moj V,sa 2,5 meseci sam prestala da spavam kod njega u sobi i tada je prestao da se budi.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 784
12.6.2013 19:31:30   
Zemunka85
Mi smo imali svakakve dane tj noci, ali nikada nije prespavala bas bas celu noc bez budjenja. Kada zaspi, prvih sat vremena se budi non stop, ali non stop. E onda fino spava do ujutru, ali opet kazem probudi se od jednom do tri puta jos. Hvala Bogu da sam takav tip, pa mi taj manjak sna uopste ne fali tj ne osetim ga.

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 785
12.6.2013 21:48:26   
srnad
Ne znam Zemunka kako ti se uspavljuje, ali ja ako V stavim u krevetac cim zaspi prvi sat se budi 2-3 puta. Sada sam nasla novu metodu-drzim ga u narucju dok cucla ne ispadne sama. To mi je znak da cvrsto spava i tek tada ide u krevetac. Sreca pa to bude brzo. Inace sam od onih ljudi kojima je san neophodan za normalno funkcionisanje. Mnogo sna!!!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 786
24.6.2013 10:39:31   
ivaMark
Moja bebana je za sada super... user posted image
Zaspi oko pola jedanaest i budi se oko sedam, osam... jednom je odvalila do deveeet... onda siki pa produzi do deset-jedanaest...
jutros se npr. budila u osam da coka a sada spava i dalje.... preko dana i slabije... najvise pola sata u komadu..

(odgovor članu srnad)
Direktna veza do poruke: 787
24.6.2013 15:40:11   
jole82
Moja T od drugog meseca spava od 21-06 ...tad klopa i nastavi do 8-8:30
Sama je tad izbacila nocnu klopu..eventualno nekad trazi cucu u toku noci...al ne place ..nego je cujem kako njuska po krevetu i sikce user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 788
26.6.2013 7:24:28   
Misha i Ljisha
Do pre par nedelja moja je cera spavala od 8 uvece do 4 ujutru sto je sjajno onda sisa i nastavi bar do 6. U poslednje dve nedelje je pocela da se budi vec oko 1 a nekad i ranije, pa u 3 pa u 6 i tako. Nije se toliko budila ni na pocetku valjda. Zbog cega je to? Da li je gladna? Ja joj svaki put dam da sisa i nikad ne odbije. Prvo sam pomislila da je zbog vrucina ali evo i sinoc iako je zahladilo. A pelena joj je bila prepuna da je cak procurilo pa sam je nocas u 3 presvlacila. Zubi ne nicu ali je muce sigurno posto sve zivo grize i balavi. Ne znam sad se tripujem da opet nemam uvece u 8 dovoljno mleka za nju pa da je gladna

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 789
26.6.2013 10:36:33   
srnad
Mi smo spavali od 20h pa do 6h, onda jede pa nastavi do 8h. E onda je poceo da se okrece na stranu dok spava i to ga je redovno budilo. Kada je to savladao poceli su komarci pa se opet budio 2-3 puta u toku noci. Sredimo i problem sa komarcima ali tada pocne da se okrece sa stomaka na ledja. Sada nas to budi. E cekam da i to savlada pa da vidim sta je sledece.
Jedina sreca u svom ovom budjenju je sto nastavi da spava cim mu vratim cuclu,nemamo uopste budne periode u toku noci!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 790
26.6.2013 13:49:39   
leamalamut
Moja je slicno spavala kao tvoja dok nije dosla u period u kom je tvoja sada...kada su joj poceli nicati zubi. Evo danas ima devet i po meseci i dalje se budi nekoliko puta nocu , nekad jednom , nekad dva puta a nekad sto puta user posted image , ali ja nisam uvodila AD , i dalje sisa i preko dana jede cvrstu hranu .Kada dodju noci u kojima se budi vise puta , samo je premestim kod nas i nek sisa koliko hoce , jedino tako se odmorim!

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 791
26.6.2013 16:55:53   
Mali_miš
Moja L je počela JAKO loše da spava. Jedno vreme je lepo spavala - prvu turu oko 5-6 sati, pa nastavi na 3h da se budi. Onda je počela da se budi stalno na 3h, a sada je 3h maksimalno i to samo prva tura (ako imam sreće), a onda se budi nekad na 1h, nekad na 45min, nekad na dva sata. Najgore je što ne znam kako da je brzo uspavam, jer dudu neće, samo je izbaci i počne da se razbuđuje. Ako joj dam da siki ili da pije vode, opet se malo razbudi i moram da čekam da podrigne, pa onda ništa od mog spavanja. Stvarno ne znam više kako se zovem. =/

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 792
28.6.2013 17:50:51   
janabons
Imamo 20 dana i za sad ima budjenje oko nocu 12h,pa oko 5h, posle sisa i nastavi do 8,pa do nekih pola11h. A onda je budna veci deo dana , ima samo krace dremke i sisa na 2 sata . Ja zadovoljnauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Mali_miš)
Direktna veza do poruke: 793
28.6.2013 19:47:24   
madamme
Moja bekana je do danas lepo spavala, danas je nesto na preskok. Spavala je po 4 ili 5 sati u cugu sad se budi na 3 ili krace. Najgore sto ima neki ojed na guzi pa sve mislim to joj smeta. Samo da ne krenu grcici, sa prvom devojcicom je bilo kratko, par dana ali vrlo intenzivno...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 794
29.6.2013 0:21:16   
Azra_
E moje mame... Ja više i nisam za ovu temu. Moje dete nije beba, ima već 1,5god. Apsolutno sam se pomirila sa tim da spava kako spava, tj.ne spava. Sve i svašta sam probala. Tako je kako je. Sada je svakako lakše nego kad je baš bio mali, tad je urlao, sad zna i da se glupira, pa se nekad još i nasmejem. Divno je kad bebe lepo spavaju, to je veliko olakšanje za roditelje. Mame koje imaju tu sreću neka uživaju! One koje nisu te sreće, neka se ne nerviraju. Ja sam plakala, nervirala se, zapomagala...onda prihvatila sve to i moj organizam se navikao na taj ritam, i eto...možda će se nekad unormaliti, a možda i neće...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 795
29.6.2013 21:29:59   
minna
Jao Azra ja sam se bila nervirala i strasno mi je falio san, i mislila sam da nikad nece poceti normalno da spava, ali od kad je napunio 2.5 god i prestao da koristi flasicu nocu poceo je da spava. Sad se budi samo kad je bolestan. Ja sam malo dosla k sebi, uglavnom se vise ne budim nocu jer sam se neko vreme budila po navici cak i kad je on poceo da spava, samo sto jos ne mogu da se naspavam, znaci te 2,5 god su me toliko iscrpele da uopste ne mogu da se naspavam, jos se uglavnom budim umorna, ali ne zalim se, samo kad nema vise onog cimanja svaki cas u toku noci. A i dalje ustaje oko 6 ujutru i i dalje se jako tesko uspava, mada mu sad treba samo oko pola sata da zaspi. I kad pomislim da bi drugo dete moglo ponovo to isto da mi radi, mislim da ne bih imala snage da se usudim na touser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 796
30.6.2013 1:02:48   
Azra_
Minna, sve razumem... Meni kad neko spomene drugo dete, dođe mi da plačem, što od muke kad pomislim da može isto, što zbog iscrpljenosti. Dakle, o drugom detetu neću ni da razmišljam dok se ovo ne unormali. Kad jedno godinu dana spavam kao čovek, a ne kao da sam na straži, možda se rešim...

Kako ste vi izbacili flašicu? Moj pije jednom u toku noći mleko i jednom u zoru, ali to nisu jedina buđenja. Probala sam da mu ne dam flašicu, ali to se pretvori u histeriju, pa se onda smiri , rasani i jednostavno je u stanju da od 2h noću pa do 6h ne spava. Odustala sam od pokušavanja, baš zato što meni nije problem da ustanem i jednom u toku noći mu dam mleko, problem su sva ostala buđenja... U zadnje vreme, drugi deo noći, provodi kod mene u krevetu. To je možda greška, ali meni je lakše. Ne mogu da ustajem svaki čas... Sve sam probala, nije išlo. Nemam snage i sad samo pokušavam da na svaki način olakšam sebi vreme dok on ne reši da se unormali kad god to bilo...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 797
30.6.2013 10:23:30   
Zemunka85
I moje dete straaaasno lose spava. Prvo sto se jako tesko uspavljuje, jako, jako tesko.
E onda kada zaspe, non stop se budi. Istina, to nisu budjenja da ostane budna, ali ili sisa, ili place, ili da joj dam dudu, ili pomazim .. i to bas bas cesto, tako da evo istice i meni godinu dana kako nisam spojila duze od tri sata. Iskreno, ne mislim da ce se to promeniti skoro, jer je vidim razlog tome, jednostavno je takvo dete.
Samo, napisala sam gore, hvala Bogu da sam ja takva osoba, pa mi to ne smeta, tj ne remeti me taj manjak sna.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 798
30.6.2013 10:35:29   
nina26

IZVORNA PORUKA: Azra_

Moj pije jednom u toku noći mleko i jednom u zoru, ali to nisu jedina buđenja. Probala sam da mu ne dam flašicu, ali to se pretvori u histeriju, pa se onda smiri , rasani i jednostavno je u stanju da od 2h noću pa do 6h ne spava. Odustala sam od pokušavanja, baš zato što meni nije problem da ustanem i jednom u toku noći mu dam mleko, problem su sva ostala buđenja... U zadnje vreme, drugi deo noći, provodi kod mene u krevetu. To je možda greška, ali meni je lakše. Ne mogu da ustajem svaki čas... Sve sam probala, nije išlo. Nemam snage i sad samo pokušavam da na svaki način olakšam sebi vreme dok on ne reši da se unormali kad god to bilo...

Azra,kao da si opisala moje deteuser posted image ali sve je do detalja isto....

nocas sam je ostavila prvi put celu noc kod nas, jer nisam mogla da ustajem sto puta, da je prebacujem sa naseg kreveta u njen krevetac, i mogu ti reci, da je lepo spavala, sve do jutra, kad je trazila opet siku i krenula da se budi....

obicno kad zaspi u nasem krevetu, i kad joj se ucvrsti san, ja je prebacim u njen krevetac, i taman kad ja legnem, eto nje...i onda celu noc provedem na nogama....veceras mi je bilo lakse...a dokle ce ovo da traje, ne znam..samo sam se pomirila sa tim.

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 799
30.6.2013 13:16:59   
Janncica
Prikladna slika za ovu temu... user posted image user posted image

user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here