|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav automobil izabrati???
12.3.2013 10:47:21   
nela79
I mi imamo Pola. 2001. je god al je kao Svajcarac. Nismo imali ni najmanji problem sa njim sem redovnog odrzavanja. Samo nam je postao malo tijesan. Kad budemo mogli uzecemo neki mini van.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 426
21.4.2013 21:14:26   
isidora88
mishice aj please ako ti nije problem posalji mi u pp ili ovde koliko vam je mesecna rata za auto i na koliko godina.
mm i ja razmisljamo da li da kupujemo nov ili polovan auto, kredit cemo svakako morati, pa da vidiim kako se krecu rate za novi autouser posted image

i jos neko ako ima iskustva u kreditima za auto neka pise, svaka pomoc je dobrodoslauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 427
22.4.2013 20:28:34   
isidora88
zar svi kupujete samo na kesuser posted image
helpuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 428
22.4.2013 20:43:03   
Veca77
Isi, moja sestra je kupila nov Suzuki SX4 pre neke 2 nedelje. Većinu novca je dala u kešu (oko 7000 evra), a ostatak će otplaćivati kroz kredit u trajanju od 3 godine (rata joj izađe 100 i nešto evra). Sve zavisi od toga koliko para ste vi spremni da date za učešće, od toga koji auto biste kupili (koja vrednost). Ovako, na slepo, je nemoguće dati bilo kakvu kalkulaciju...

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

Direktna veza do poruke: 429
22.4.2013 21:15:18   
isidora88
do nekih 10.000, ja bih neku daciu da uzmemo, sandero ili tako nesto.
ucesce neko minimalno, nemam vremena da stedim neke velike pareuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 430
10.5.2013 12:37:50   
lanajelena
Mi smo prodali naseg Picassa da bi uzeli manji auto da ga ne bi ja smanjila sama i tako sad smo u fazi trazenja(zato me i nema ),hteli smo A klasu(duzu varijantu)ali nam je sada sve malo user posted image

Direktna veza do poruke: 431
10.6.2013 21:06:26   
Maraj
pa najbolje da je nov user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 432
10.6.2013 21:22:10   
Mishica 77
isidora, šta bi? Jel ste pazarili?

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 433
10.6.2013 21:33:14   
isidora88
nismo jos, cekamo da nam prvo istekne neki kredituser posted image
nadam se na jesen a ako ne onda do proleca, sad smo se istrosili za opremanje stana i treba nam para za more pa posle toga kad malo skupimo loveuser posted image
i dalje ne znamo sta cemo uzeti, vidim da neke autokuce prodaju polovna iz uvoza na kredit na 3 godine bez kamate, pa mi nije jasno u kom grmu lezi zec, ako je tako radije bih onda neki polovan da uzmemo da nije stariji od 2,3 godine, nego da dam duplo vise para ako idemo preko banke

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 434
10.6.2013 21:34:01   
vukosava

IZVORNA PORUKA: isidora88

zar svi kupujete samo na kesuser posted image
helpuser posted image

Ja sam na kredit, odkud mi kesh :)

Direktna veza do poruke: 435
10.6.2013 21:49:46   
isidora88
vuko kakve su to kamate, za stambene kredite i za auto, bas me zanima kolika je razlika u odnosu na nasuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 436
13.6.2013 8:56:20   
gabrijelaaa
vozim daewoo leganzi 98...godiste,auto je odlican ..bila bi jos zadovoljnija kada bi trosio koji litar manje...ali je udoban ,prostran...i sto je najbitnije siguran auto. http://www.autolovac.com/images/oglasi/168/Picture%20005.jpghttp://www.autolovac.com/images/oglasi/168/Picture%20003.jpg

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

Direktna veza do poruke: 437
13.6.2013 9:05:42   
lanajelena
Mi smo na kraju uzeli 307,nisam se jos privikla jer je malo manji od Picasa ali je mladji tri godine pa eto bar smo nesto uradili sa zamenom user posted image

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 438
13.6.2013 9:08:01   
Trcosava
Jeleno, jel ti voziš illi tm samo?

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 439
13.6.2013 9:11:50   
lanajelena
Nisam dugo vozila jer kad sam polozila vozila sam automatik(nisam izlazila iz auta)onda smo taj prodali i uzeli manuelni,dosla trudnoca pa nisam vozila i sad mi je ostekla dozvola,cim obnovim krecem u voznju stim da moram koji cas da odradim zbog manuelnog menjaca,ne znam da baratam sa kvacilom user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 440
13.6.2013 9:13:25   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Mi smo prodali naseg Picassa da bi uzeli manji auto da ga ne bi ja smanjila sama i tako sad smo u fazi trazenja(zato me i nema ),hteli smo A klasu(duzu varijantu)ali nam je sada sve malo user posted image

Mi sada razmišljamo da uzmemo Picassa (polovnog), treba nam više mesta. Kako ste bili zadovoljni, je li skup za održavanje...?

Direktna veza do poruke: 441
13.6.2013 9:15:46   
minnica
Mi imamo Opel Astru. Nije loša, ali će nam uskoro trebati nešto prostranije zbog dece.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 442
13.6.2013 9:16:50   
lanajelena
Ja sam bila prezadovoljna,mesta koliko hoces,mi imamo super majstora koji ne cepa neke velike cene a i mm daje popust skoro 40% zato sto mu je preporucio puno musterija tako da nam nisu bili nesto skupi delovi,malo je nepregledan ali nista strasno,kad budemo imali "viska" para uzecemo c4 picasa user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 443
13.6.2013 9:18:27   
Trcosava
Ne znam kada si polagala i koliko dugo ne voziš. Bila sam u istoj situaciji kao ti i tada sam i ja uzela časove iz istih razloga, ali se iskazalo da su totalno nepotrebni. Ne znam koju kubikažu ima, jer meni je to na kraju predstavljalo problem - kretanje na uzbrdici.
Na tim dodatnim časovima sam vozila nekog punta 1.9 tdi i taj je kretao kao nenormalan, a taj pežo koji sam vozila sa bivšim je bio 1.4 dizel i slab bio u pm! Da ti ne pričam koliko mi živaca pojeo.
Sa sadašnjim m imam 307 1.6 benzinac i ok je, mada ja ovde ne vozim skoro uopšte jer neću da im dam pare za polaganje samo zato što ne priznaju srpsku dozvolu (a hrvatsku priznaju), a na međunarnodnu ne mogu da vozim.
Pitam te sve to jer meni je totalno čudna šoferka na 307 i imam utisak da nije ''pregledan'', tačnije tamo sa leve strane mi se čini predeleo sve i kao da mi smanjuje vidokrug. Ako me razumeš

Direktna veza do poruke: 444
13.6.2013 9:20:26   
Trcosava
U da dodam još nešto vezano za kubikažu - kada mi je tata umro, vozila sam njegovu Lagunu, 1.9 dci - naravno niakav problem nisam imala (osim Ane koja se dernjala na sav glas jer nije navikla da ja ne mogu da se okrećem i da je uslužujem)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 445
13.6.2013 9:22:52   
lanajelena
Ma i nas je 1.4 za sada cepa,ali ovde je ravnica,najvise smo isli na Frusku goru,videcemo kad krenemo na duzi put,mm kaze da je pregledan jer on vozi sluzbeni najnoviji polo i on mu je totalno nepregledan spram pezoa,ma kako god kad ja krenem da vozim bolje bi im bilo da se neparkiraju pored mene,jednom sam digla jugu celu desnu stranu user posted image ,ubacicemo parking senzore user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 446
13.6.2013 9:36:43   
Trcosava
ahahahahah imaćeš probleeeeeem!!!

Mrzim 1.4!!!!
Šoferka na 307 je ogromna i sa te strane je pregledan, ali kažem koji deo meni pravi problem.

A kad smo kod auta, ja se zaljubih u onog novog Renoa (Captur) i zbunila me kubikaža, posle mi mm objasnio da su to motori nove generacije (najjači ima 1.2 ccm, ali zato ima 120 ks). Jedina mana je što je Reno - rekla sam sebi da francuza više nikad neću uzeti, Renoa pogotovo

Direktna veza do poruke: 447
13.6.2013 9:39:10   
lanajelena
Ja sam trenutno zaljubljena u Scenik ali sto ti kazes posle milion negativnih komentara brzo smo odustali od njega

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 448
13.6.2013 9:43:47   
Trcosava
NAdam se da ste uzeli od nekog proverenog 307. JEr i on je FRANCUZ, mada sada to možda i nije toliko bitno jer su svi noviji ''skupi'' za održavanje. Mada sv jedno i Pežo i Reno prednjače u cenama za delove.

Riknula nam klima prošlo leto, neka jedinica otišla - samo ona je 360€, danas je otišao opet na servis. Očekujem nekih 600€. A kupljen je nov, ovog meseca otplaćujemo zadnju ratu kredita za nejga.

Direktna veza do poruke: 449
13.6.2013 9:52:04   
salle
mi smo prosle god imali citroena xaru pikaso, i za mene je to ok auto, ali mm voli limuzine tako da sada imamo meckicu neku e200, koju sada samo ja vozim, jer je on sebi kupio drugo prevozno sredstvo, a ja se borim gde da parkiram auto user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here