Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 13.6.2013 9:55:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Javicu ti nadam se za par godina ako nesto vece rikne,kad smo pitali majstora rekao je da su slicne cene tako da se za sada ne brinem
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 11:24:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozdrav svima - ja sam Dacia Sandero
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.7.2013 11:36:04 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:05:54
|
|
|
|
Trcosava
|
De i ovde - uzdravlje!!!! p.s. pa meni izgleda kao peži 307 - veličina, tako da sumnjam da je gepek veći
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:07:45
|
|
|
|
NadaR
|
Neka je sa srecom
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:13:00
|
|
|
|
Olga75
|
Ivanka , nek vas u sreci i zdravlju sluzi
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:19:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava De i ovde - uzdravlje!!!! p.s. pa meni izgleda kao peži 307 - veličina, tako da sumnjam da je gepek veći Hvala svima Radujem se ko malo dete Nekoliko godina štednje, malo kredita i tu je! Trco, nije gepek ni mali ni veliki, ima sigurno pola metra od brave do sedišta, možda i više, meni čudno koliki je, u Jugu plinska boca zauzimala pola gepeka - praktično neupotrebljiv.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.7.2013 12:22:16 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:20:42
|
|
|
|
anci kv
|
ja vozim ford ka,i ne bih ga menjala nizasta.kad sam kupovala kola samo sam njega htela i nisam pogresila.mali gradski auto,super za parkiranje a opet udoban,moze u njega da se spakuje masa stvari.cak sam i komodu za bebu doterala sa zatvorenim gepekom.allroad!vozi nas i na more i kroz sumu,tako da mu je jedina mana sto ne ide na vodu. mm vozi audi pa ako bude pricf o kupovini novijih,njegova na prodaju,ford ostaje.ja cu ko moja mama sto je peglicu vozila 20god a nije htela tatinog pezoa
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:21:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Ivanka , nek vas u sreci i zdravlju sluzi Hvala Olga, i vi i mi bolje da promenimo
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:23:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: anci kv ja vozim ford ka,i ne bih ga menjala nizasta.kad sam kupovala kola samo sam njega htela i nisam pogresila.mali gradski auto,super za parkiranje a opet udoban,moze u njega da se spakuje masa stvari.cak sam i komodu za bebu doterala sa zatvorenim gepekom.allroad!vozi nas i na more i kroz sumu,tako da mu je jedina mana sto ne ide na vodu. mm vozi audi pa ako bude pricf o kupovini novijih,njegova na prodaju,ford ostaje.ja cu ko moja mama sto je peglicu vozila 20god a nije htela tatinog pezoa ja sam zaljubljen u Ford K, moja kuma ga je imala, divan ženski autić
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 12:39:26
|
|
|
|
lanajelena
|
Da se navozate sa njim i mm je hteo isti takav samo stepway(ja nisam htela a sad mi se svidja)
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 14:28:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka čestitam, dobro da vas služi Koja je to verzija? Mi imamo Laureat, to je sa full opremom i odmah smo tražili ugradnju gasa, izašlo nas je 1000 evra skuplje ali isplati se. Boca se nalazi ispod auta tako da ne zauzima gepek. Jedino nije bilo u boji u kojoj smo hteli pa smo morali crveni ali nije ni bitno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 14:39:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka čestitam, dobro da vas služi Koja je to verzija? Mi imamo Laureat, to je sa full opremom i odmah smo tražili ugradnju gasa, izašlo nas je 1000 evra skuplje ali isplati se. Boca se nalazi ispod auta tako da ne zauzima gepek. Jedino nije bilo u boji u kojoj smo hteli pa smo morali crveni ali nije ni bitno. Anči, Sandero klasik, valjda, ja sam navijala za plin ali mm kaže da možemo i kasnije. Mi hteli plavog ali nema u srbiji, morali bi da ga uvezu a time bi i cena bila veća, zadovoljni smo i metalik sivim
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 14:44:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo gas uveli odmah zbog garancije, ako se dobro sećam. Valjda bi izgubili garanciju da smo kasnije radili, nešto tako je bilo u pitanju, već sam i zaboravila (kupljen je na sajmu automobila 2010. godine). Mi smo tada otišli na sajam sa namerom da kupimo škodu Fabiu, ali predomislimo se i nismo se pokajali odlično će vas služiti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 15:07:40
|
|
|
|
Moiraina
|
Ivanka, super auto! Da vas dugo služi!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 15:13:49
|
|
|
|
anci kv
|
garancija se gubi cim se plin ugradi.najbolje su tocak boce,idu ispod auta,nezauzimaju gepek. moj komsija ima sandero crveni,kupio nov,ima 2 god sigurno,bas ga hvali. nama se svidja duster
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.7.2013 15:18:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Tako je kod nas, boca je na mestu točka ispod auta, gas se sipa isto kao i benzin, a pošto je sve rađeno u njihovom servisu garancija ostaje.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:02:32
|
|
|
|
Trcosava
|
''Trco, mi imamo plin u jugu, i baš se isplatio za ovih 5 godina koliko ga imamo, jer mi kad putujemo to je po 2000km za 10-ak dana. Mm kaže da neće odmah plin (a itreba da skupimo parice za njega) jer sandero valjda troši oko 7L na otvorenom putu... ili tako nešto A ja ću trubiti za taj plin dok ne promuknem, jeftinije bre! '' Koliko kubika bre on ima? 7l na otvorenom mi nešto mnogo? Pa bre naš pežo troši 7 kad ga gazi na nekih 150 (čini mi se)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:03:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ima 1150 kubika, ma ne razumem ti se ja u to
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.7.2013 10:13:48 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:11:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni bre to slabo, ne znam. Meni i dalje tatina laguna koja je 1.9 dizel i trošio oko 5 litara naotvorenom. Sad mm kaže da naš troši oko 7.5 kombinovane vožnje. Biće da se ipak ne razumem u potršnju
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:15:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Meni bre to slabo, ne znam. Meni i dalje tatina laguna koja je 1.9 dizel i trošio oko 5 litara naotvorenom. Sad mm kaže da naš troši oko 7.5 kombinovane vožnje. Biće da se ipak ne razumem u potršnju Nznm Trco, stvarno, mm istraživao i biće da prosečno toliko troši samo dok je nov Pošto će do kraja avgusta da izgura na 5000km neće biti više nov
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:17:29
|
|
|
|
Moiraina
|
Moja Fiesta ima 1400 kubika, i ok ide dok ne upalimo klimu, ali zato sa klimom , pa još ako naiđem na uzbrdicu, moram dooobro da se zaletim Inače, kad mi neko kaže "pravi ženski auto" ili "mali gradski auto" odmah znam da to nije za mene. Ja volim džipove, karavane, baš sam ženstvena Mi sad gledamo da uzmemo neki karavan, verovatno dizel (polovan, novi nema šanse ni na kredit), da bude bar 1600 kubika (vozili smo neko vreme mm-ov službeni Fokus, 1600 kubika, ide ko lud).
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:34:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo ja sad gledam ovde polovne Ford C-Max 2.0 TDCi Trend Avtomatik AUTOMATIK cena 7,990 Prešao 122000 POTROŠNJA KombiNOVANA vožnja: 5,9 litrov / 100 km Vožnja na otvorenom: 4,8 litrov / 100 km Gradska vožnja: 8 litrov / 100 km Za drugi ne piše potrošnja, nije automatik Ford C-Max 2.0 TDCi Titanium - prešao 76 000 - 8,900 € oprema u fulu Nešto kontam da ako automatik onoliko troši, manuelni bi trebao još manje
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 10:44:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo baš sam našla za ovaj naš Dacia Sandero 1.2 16V Ambiance Performanse Najveća brzina: 160 km/h Ubrzanje 0-100 km / h: 13,6 s Urbana potrošnja: 7,6 l/100km Vangradska potrošnja: 4,9 l/100km Prosečna potrošnja: 5,9 l/100km
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.7.2013 10:45:21 >
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 11:08:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Koliko znam, naš ima motor 1,4. Kad se ugradi gas malo slabije vuče, ali ide. Nisam sigurna ali mislim da troši oko 9l ali pitaću još mm kada dođe.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 11:10:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Koliko znam, naš ima motor 1,4. Kad se ugradi gas malo slabije vuče, ali ide. Nisam sigurna ali mislim da troši oko 9l ali pitaću još mm kada dođe. Ono su verovatno vrednosti u najboljim uslovima, videćemo za 15ak dana kad krenemo na put pa javljam koliko STVARNO troši.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.