|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav automobil izabrati???
13.6.2013 9:55:40   
lanajelena
Javicu ti nadam se za par godina ako nesto vece rikne,kad smo pitali majstora rekao je da su slicne cene tako da se za sada ne brinem

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 451
5.7.2013 11:24:29   
Ivanka 75
Pozdrav svima - ja sam Dacia Sandero user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.7.2013 11:36:04 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 452
5.7.2013 12:05:54   
Trcosava
De i ovde - uzdravlje!!!!user posted image

p.s. pa meni izgleda kao peži 307 - veličina, tako da sumnjam da je gepek veći user posted image

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 453
5.7.2013 12:07:45   
NadaR
Neka je sa srecom user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 454
5.7.2013 12:13:00   
Olga75
Ivanka , nek vas u sreci i zdravlju sluzi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 455
5.7.2013 12:19:56   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Trcosava

De i ovde - uzdravlje!!!!user posted image

p.s. pa meni izgleda kao peži 307 - veličina, tako da sumnjam da je gepek veći user posted image

user posted image

Hvala svima user posted image Radujem se ko malo dete user posted image Nekoliko godina štednje, malo kredita i tu je!

Trco, nije gepek ni mali ni veliki, ima sigurno pola metra od brave do sedišta, možda i više, meni čudno koliki je, u Jugu plinska boca zauzimala pola gepeka - praktično neupotrebljiv.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.7.2013 12:22:16 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 456
5.7.2013 12:20:42   
anci kv
ja vozim ford ka,i ne bih ga menjala nizasta.kad sam kupovala kola samo sam njega htela i nisam pogresila.mali gradski auto,super za parkiranje a opet udoban,moze u njega da se spakuje masa stvari.cak sam i komodu za bebu doterala sa zatvorenim gepekom.allroad!vozi nas i na more i kroz sumu,tako da mu je jedina mana sto ne ide na vodu.
mm vozi audi pa ako bude pricf o kupovini novijih,njegova na prodaju,ford ostaje.ja cu ko moja mama sto je peglicu vozila 20god a nije htela tatinog pezoa

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 457
5.7.2013 12:21:30   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Ivanka , nek vas u sreci i zdravlju sluzi user posted image

Hvala Olga, i vi i mi bolje da promenimo user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 458
5.7.2013 12:23:45   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: anci kv

ja vozim ford ka,i ne bih ga menjala nizasta.kad sam kupovala kola samo sam njega htela i nisam pogresila.mali gradski auto,super za parkiranje a opet udoban,moze u njega da se spakuje masa stvari.cak sam i komodu za bebu doterala sa zatvorenim gepekom.allroad!vozi nas i na more i kroz sumu,tako da mu je jedina mana sto ne ide na vodu.
mm vozi audi pa ako bude pricf o kupovini novijih,njegova na prodaju,ford ostaje.ja cu ko moja mama sto je peglicu vozila 20god a nije htela tatinog pezoa

ja sam zaljubljen u Ford K, moja kuma ga je imala, divan ženski autić user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 459
5.7.2013 12:39:26   
lanajelena
Da se navozate sa njim user posted image i mm je hteo isti takav samo stepway(ja nisam htela a sad mi se svidja)

Direktna veza do poruke: 460
5.7.2013 14:28:41   
Ana RR
Ivanka user posted image čestitam, dobro da vas služi user posted image

Koja je to verzija? Mi imamo Laureat, to je sa full opremom i odmah smo tražili ugradnju gasa, izašlo nas je 1000 evra skuplje ali isplati se. Boca se nalazi ispod auta tako da ne zauzima gepek. Jedino nije bilo u boji u kojoj smo hteli pa smo morali crveni ali nije ni bitno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 461
5.7.2013 14:39:04   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka user posted image čestitam, dobro da vas služi user posted image

Koja je to verzija? Mi imamo Laureat, to je sa full opremom i odmah smo tražili ugradnju gasa, izašlo nas je 1000 evra skuplje ali isplati se. Boca se nalazi ispod auta tako da ne zauzima gepek. Jedino nije bilo u boji u kojoj smo hteli pa smo morali crveni ali nije ni bitno.

Anči, Sandero klasik, valjda, ja sam navijala za plin ali mm kaže da možemo i kasnije. Mi hteli plavog ali nema u srbiji, morali bi da ga uvezu a time bi i cena bila veća, zadovoljni smo i metalik sivim user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 462
5.7.2013 14:44:20   
Ana RR
Mi smo gas uveli odmah zbog garancije, ako se dobro sećam. Valjda bi izgubili garanciju da smo kasnije radili, nešto tako je bilo u pitanju, već sam i zaboravila (kupljen je na sajmu automobila 2010. godine). Mi smo tada otišli na sajam sa namerom da kupimo škodu Fabiu, ali predomislimo se i nismo se pokajali user posted image odlično će vas služiti user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 463
5.7.2013 15:07:40   
Moiraina
Ivanka, super auto! user posted image Da vas dugo služi!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 464
5.7.2013 15:13:49   
anci kv
garancija se gubi cim se plin ugradi.najbolje su tocak boce,idu ispod auta,nezauzimaju gepek.
moj komsija ima sandero crveni,kupio nov,ima 2 god sigurno,bas ga hvali.
nama se svidja duster

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 465
5.7.2013 15:18:33   
Ana RR
Tako je kod nas, boca je na mestu točka ispod auta, gas se sipa isto kao i benzin, a pošto je sve rađeno u njihovom servisu garancija ostaje.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 466
6.7.2013 10:02:32   
Trcosava
''Trco, mi imamo plin u jugu, i baš se isplatio za ovih 5 godina koliko ga imamo, jer mi kad putujemo to je po 2000km za 10-ak dana.
Mm kaže da neće odmah plin (a itreba da skupimo parice za njega) jer sandero valjda troši oko 7L na otvorenom putu... ili tako nešto
A ja ću trubiti za taj plin dok ne promuknem, jeftinije bre! ''

Koliko kubika bre on ima? 7l na otvorenom mi nešto mnogo? Pa bre naš pežo troši 7 kad ga gazi na nekih 150 (čini mi se)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 467
6.7.2013 10:03:57   
Ivanka 75
Ima 1150 kubika, ma ne razumem ti se ja u to user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.7.2013 10:13:48 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 468
6.7.2013 10:11:09   
Trcosava
Meni bre to slabo, ne znam.

Meni i dalje tatina laguna koja je 1.9 dizel i trošio oko 5 litara naotvorenom. Sad mm kaže da naš troši oko 7.5 kombinovane vožnje. Biće da se ipak ne razumem u potršnju user posted image

Direktna veza do poruke: 469
6.7.2013 10:15:35   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Meni bre to slabo, ne znam.

Meni i dalje tatina laguna koja je 1.9 dizel i trošio oko 5 litara naotvorenom. Sad mm kaže da naš troši oko 7.5 kombinovane vožnje. Biće da se ipak ne razumem u potršnju user posted image

Nznm Trco, stvarno, mm istraživao i biće da prosečno toliko troši samo dok je nov user posted image
Pošto će do kraja avgusta da izgura na 5000km neće biti više nov user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 470
6.7.2013 10:17:29   
Moiraina
Moja Fiesta ima 1400 kubika, i ok ide dok ne upalimo klimu, ali zato sa klimom user posted image , pa još ako naiđem na uzbrdicu, moram dooobro da se zaletim user posted image
Inače, kad mi neko kaže "pravi ženski auto" ili "mali gradski auto" odmah znam da to nije za mene. Ja volim džipove, karavane, baš sam ženstvena user posted image Mi sad gledamo da uzmemo neki karavan, verovatno dizel (polovan, novi nema šanse ni na kredit), da bude bar 1600 kubika (vozili smo neko vreme mm-ov službeni Fokus, 1600 kubika, ide ko lud).

Direktna veza do poruke: 471
6.7.2013 10:34:28   
Trcosava
Evo ja sad gledam ovde polovne Ford C-Max 2.0 TDCi Trend Avtomatik AUTOMATIK user posted image cena 7,990
Prešao 122000

POTROŠNJA
KombiNOVANA vožnja: 5,9 litrov / 100 km
Vožnja na otvorenom: 4,8 litrov / 100 km
Gradska vožnja: 8 litrov / 100 km

Za drugi ne piše potrošnja, nije automatik Ford C-Max 2.0 TDCi Titanium - prešao 76 000 - 8,900 € oprema u fulu
Nešto kontam da ako automatik onoliko troši, manuelni bi trebao još manjeuser posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 472
6.7.2013 10:44:47   
Ivanka 75
Evo baš sam našla za ovaj naš

Dacia Sandero 1.2 16V Ambiance
Performanse
Najveća brzina: 160 km/h
Ubrzanje 0-100 km / h: 13,6 s
Urbana potrošnja: 7,6 l/100km
Vangradska potrošnja: 4,9 l/100km
Prosečna potrošnja: 5,9 l/100km

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.7.2013 10:45:21 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 473
6.7.2013 11:08:07   
Ana RR
Koliko znam, naš ima motor 1,4. Kad se ugradi gas malo slabije vuče, ali ide. Nisam sigurna ali mislim da troši oko 9l ali pitaću još mm kada dođe.

Direktna veza do poruke: 474
6.7.2013 11:10:52   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Koliko znam, naš ima motor 1,4. Kad se ugradi gas malo slabije vuče, ali ide. Nisam sigurna ali mislim da troši oko 9l ali pitaću još mm kada dođe.

Ono su verovatno vrednosti u najboljim uslovima, videćemo za 15ak dana kad krenemo na put pa javljam koliko STVARNO troši.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here