Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 11:12:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana, sad vidim da Marko uskoro puni 2god! kako vreme letiiii
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 11:22:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ili nam škoda troši 9l..? Sad ne znam, pomešala sam.. Daaaa, 2 godinice da ne veruješ
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.7.2013 11:24:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
kao da se juče rodio
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 5.9.2013 22:21:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li neko zna, kada se auto dovozi iz inostranstva (iz Beča planiram), kakva je procedura, da li ima i koliki su troškovi, papirologija?
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.9.2013 22:27:16 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:01:37
|
|
|
|
dunja RR
|
U pitanju je polovni znači .. Neko?
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:08:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja, ne znam, ali pitacu, mozda moj tata zna.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:12:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Ksenči
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:38:59
|
|
|
|
pipi_coco
|
Mislim da na svaki uvezeni automobil se plaća carina, a koliko iznosi i gdje se plaća, ko procjenjuje iznos ne znam. Eto nisam baš ni pomogla Vidim bilo je price i o Daci Sandero, može li mi neko ko ima Daciu odgovoriti je li zadovoljan tim autom i da li je skupo održavanje? Meni se sviđaju, ali mm ne baš. Uskoro planiramo uzimati novo auto (kad kažem novo mislim i na polovno, samo nek je novije) pa me zanima baš.
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:47:36
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja, jesi li procitala OVO
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:54:17
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunja ne drzi me za rec ali oko 500 eura izadje carina ...Sandero stepway mi je lep spolja ali su unutra zakazali,inace i mm je bio za da ga uzmemo
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 14:59:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Ksenči, odličan, nego, ne znam da li je tekst od prošle godine jer se već sada mislim ne plaća carina na automobili iz EU od 1.500-3.000 kubika. U svakom slučaju otići ću u carinu. Ujak mi gleda auto u Beču, po autu je niža cena za skoro 1000 eura nego kod nas, pa da proverim da li mi se isplati. A svi su im ok automobili, mala kilometraža pređena, retko koji je prešao preko 100.000, čak i od starijih (2001), Ja sada gledam 2006-2007 godište.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 15:00:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunja o tome nemam pojma, ali moj savet je da nađeš nekog ko drži autoplac, ili makar nekog ko poznaje nekog. Tako ne bi trebalo da ti uvale bilo koji auto. Tako sam sa bivšim kupovala.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 15:02:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala Ksenči, odličan, nego, ne znam da li je tekst od prošle godine jer se već sada mislim ne plaća carina na automobili iz EU od 1.500-3.000 kubika. U svakom slučaju otići ću u carinu. Ujak mi gleda auto u Beču, po autu je niža cena za skoro 1000 eura nego kod nas, pa da proverim da li mi se isplati. A svi su im ok automobili, mala kilometraža pređena, retko koji je prešao preko 100.000, čak i od starijih (2001), Ja sada gledam 2006-2007 godište. Am... Slovenija je bliža. Uuuu setila sam se da je jedan moj rođak kupovao auto ovde u slo, pa se sam sa njim vraćao u srb (pre jedno 2-3 godine) morala bi da zovem njegovu ćerku pa da vidim kako je išlo. A ovde isto ima ok automobila, ne znam kako si planirala da ''dovezeš'' auto.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 15:11:44
|
|
|
|
dunja RR
|
E još mi neko reče da me troškovi po autu izađu 500 eura, što opet izađe jeftnije nego kod nas, jer su automobili u startu jeftiniji za skoro 1000 eura (u Beču). Trco, gledam u Beču jer mi ujak tamo živi, pa mi ga on i proverio i dovezao. IZVORNA PORUKA: lanajelena Dunja ne drzi me za rec ali oko 500 eura izadje carina ...Sandero stepway mi je lep spolja ali su unutra zakazali,inace i mm je bio za da ga uzmemo
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.9.2013 15:24:23 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 15:42:21
|
|
|
|
lanajelena
|
Ranije se placao i porez sad ne,zbog carine ti je bolje da je vise presao ,sto se tice prevoza znam da mi je neki lik rekao da je prevoz isti ako dovozi jedan ili troje kola tako da kad bi nasla neku kombinaciju da jos nekom treba auto pa podelite troskove prevoza(verovatno nemoguca misija )
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 15:46:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena znam da mi je neki lik rekao da je prevoz isti ako dovozi jedan ili troje kola tako da kad bi nasla neku kombinaciju da jos nekom treba auto pa podelite troskove prevoza(verovatno nemoguca misija ) Ali meni ujak dovozi, tu nemam trošak :) Dovozi meni i svojoj sestri (verovatno će moj brat dovesti moj).
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 15:52:23
|
|
|
|
lanajelena
|
E onda ti se u svakom slucaju isplati,jedina losa strana automobila iz Austrije (mm ne bi uzeo ni u ludilu)sto zbog velike kolicine soli koju bacaju automobili brzo propadaju,mi smo gledali C4 koji je bio 2006 u mnogo losijem stanju(pokazao na mnogo mesta rdju)od naseg pikasa 2002
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 16:04:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj LJ, to nisam znala. Svi kažu da su austrijski najočuvaniji (mnogo bolji od naših, pre svega zbog dobrih puteva i male zemlje-ne prelaze puno), bolji i od Italijana. Možda to što kažeš važi za neka druga mesta, ne za Beč, mada zaista nisam čula to nikada. A kada gledam jedan isti auto na AUS sajtu polovnih automobila i na našim sajtovima, austrijski deluje bar 5 godine mlađe, stvarno, i to svaki
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.9.2013 16:05:16 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 16:22:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Bas zato ti i kazem ,mi smo nasli taj c4 koji je bio fenomenalan na slikama,vec sam videla kako se u njemu vozimo,opet kod tebe je olaksavajuca okolnost sto ujak moze da ti ga ispregleda(eto nek mu proveri farbu )ne znaci da je svaki los,necu da ti kvarim merak,isto su i nama rekli nikako Italijana pa nam je Pikaso bio extra
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 16:25:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena E onda ti se u svakom slucaju isplati,jedina losa strana automobila iz Austrije (mm ne bi uzeo ni u ludilu)sto zbog velike kolicine soli koju bacaju automobili brzo propadaju,mi smo gledali C4 koji je bio 2006 u mnogo losijem stanju(pokazao na mnogo mesta rdju)od naseg pikasa 2002 Stvarno? Sad pokušavam da razmislim kako ovde bacaju, ali ovde mahom bacaju više rizlu nego so, ili ja ne vidim? Možda austrijci drugačije rade. Dunjče onda ok što se tiče toga gde i zašto gledaš :)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 17:26:22
|
|
|
|
ivaMark
|
Lanajelena, mislim da su to price... ne verujem da oni bas ne odrzavasu svoje automobile i da ih ne peru po celu zimu Mislim da zavisi sve od zuta do auta!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 6.9.2013 17:46:54
|
|
|
|
ivaMark
|
Htedoh da napisem: odrzavaju
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.9.2013 18:39:31
|
|
|
|
isidora88
|
sta mislite o ovim autima, ako neko ima nek pise 1.opel astra h-limuzina 2.hyundai i30 3.mazda 3 4. golf 5
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.9.2013 19:41:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pipi_coco Vidim bilo je price i o Daci Sandero, može li mi neko ko ima Daciu odgovoriti je li zadovoljan tim autom i da li je skupo održavanje? Meni se sviđaju, ali mm ne baš. Uskoro planiramo uzimati novo auto (kad kažem novo mislim i na polovno, samo nek je novije) pa me zanima baš. Imamo mi, kupili 2010. godine na sajmu. Bili smo skeptični i malo je falilo da kupimo Skodu Fabiu ali za iste pare smo sa Sanderom dobili ful opremu. Odmah smo tražili da nam ugrade gas pa je zbog toga koštao 1000 evra više. Mi smo jako zadovoljni, odličan gradski auto. Održavanje ne bih rekla da je skupo, ali to bolje mm zna. Najveći trošak koji smo imali je plaćanje popravke kada nas je udario neki kreten i pobegao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.9.2013 19:50:45
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 sta mislite o ovim autima, ako neko ima nek pise 1.opel astra h-limuzina 2.hyundai i30 3.mazda 3 4. golf 5 Mi imamo Astru 2002. godište. Ja nisam neki vozač, ali i meni je zgodna i za vožnju i za parkiranje. Mm je isto zadovoljan. Pouzdana je i ne kvari se mnogo. Jedino što nije baš mnogo prostrana unutra. Sa jednim detetom je bilo ok, a sad nam je već gužva.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.