Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 14.1.2013 17:25:40
|
|
|
|
Mishica 77
|
Znamo koji automobil ćemo uzeti, jedino je pitanje kako: lizing ili kredit? MM je otišao do auto kuće da se informiše detaljno da znamo šta nam je činiti. Uf... Luda sam, majke mi. Očigledno znaš o čemu pričam....
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 14.1.2013 20:32:49
|
|
|
|
Mishica 77
|
Skoro da je rešeno. Častim kad se završi.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 15.1.2013 0:09:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Savrseno znam A sto do auto kuce? Najtacnije informacije ce te dobiti u banci ili lizingu. Ne znam sada tacno kakve su kamate i koja je razlika, saberi koliki bi ti bio ukupan dug da uzmes na lizing a koliki kada bi uzeli kredit pa ako nije velka razlika ja bih se pre opredelila za kredit ( naravno ako ste u mogucnosti i ako nije komplikovano). Kod lizinga je problem cim zakasnis 2 - 3 rate zovu te i mogu da ti uzmu auto ako nemas da platis. Naravno da to njima nije u interesu. Pa cim zakasnis par dana stize opomena, pa kamata na opomenu i tako u krug. A kredit je samo tesko dobiti ali mislim da ga je mnogo lakse vracati. Ja sve vreme mislim na kes kredit. Lizing je dobra stvar ali ima i svoje mane. Npr. ukrade ti neko auto, kasko isplati lizing, lizing od tih para pokrije tvoj preostali ukupan dug a sto ostane dobijas ti. A to je sigurno mnogo manje nego sto si do tada platila. Meni se neke stvari ne svidjaju kod lizinga ali ja nisam imala drugog izbora. Za koje ste se auto odlucili? I srecno
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 15.1.2013 12:52:41
|
|
|
|
Mishica 77
|
Pa sve odrađuješ u auto kući. Čini mi se da samo Kasko ne. Bio je mm ali nije pitao za kasko. To sam onako čitala ali ćemo ga 100% uzeti. Definitivno kredit. O lizingu smo samo razmišljali onako, kao o ev. opciji. Inače ga se ne plašim. Sigurna sam da bi na vreme odplaćivali, nego ga svi kude. Dobro ne svi ali većina. Dobili smo predračun i hm..... pa zadovoljna sam. Nije mnogo mesečno. Auto kuće pri kupovini automobila ove marke nude Societe kredit, a oni su mnogo povoljniji od "moje" Intese, a čini mi se da su jednako povoljne kao i ostale banke. Mada čujem da su možda i povoljniji od drugih. Uglavnom još se raspitujemo oko detalja ali je stvar rešena 99%. Ja sam i dalje po malo luda ali valjda ću se smiriti.... p.s. ne isplati se uzeti keš kredit. Prvo mala je suma i nije mi dovoljno, drugo nepovoljnije je od autokredita. Bar mi se čini koliko sam "proučavala" . Izračunali su nam kolika bi trebala da mi bude plata da bih mogla uzeti auto, a ja imam mnogo više. Ma sve izgleda OK, a ja i dalje skeptik. NE VOLEM nikome da dugujem ali jbg to nam je tužna realnost. p.p.s. Najverovatnije Renault Clio IV (mada mm ima i neke fix ideje ali ne odustajem )
< Poruku je uredio Mishica 77 -- 15.1.2013 12:59:05 >
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 15.1.2013 13:06:59
|
|
|
|
MajaMV
|
Mi smo se zbog dece I putovanja odlucili za Opel Astru karavan super je auto ima puno mesta, ne razmisljam kad krenem negde hoce li imati mesta I to, a I za veliki auto od 2000 kubika mali je potrosac, medjutim pto nam se porodica na prolece uvecava za jos jednog clana razmisljamo o Opel Zafiri koja ima vise putnickih mesta I malo je veca od nase astre. Naravno ukoliko nam novcana situacija dozvoli:-)
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 15.1.2013 13:17:21
|
|
|
|
Mishica 77
|
Majo, moja porodica se neće uvećavati skoro sam sigurna. Ovaj auto je baš baš komforan, ima petoro vrata i spada u B klasu ali po među osovinskom promeru mogao bi i u C klasu(za koju btw mislim da nemamo novaca, samo ako bi baš morali)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 15.1.2013 13:23:26
|
|
|
|
MajaMV
|
M svako treba biti praktican I gledati prvo porebe I mogucnosti, sa tim se slazem u potpunosti I to nam treba biti kljuc za bilo koju kupovinu, a ne samo za auto. Vama je clio vise nego dobar s obzirom da imate jedno dete, a zamisli ono sto ti spakujes puta dva znaci kod mene ti je ili kombi īi multi neki pa eto pade odluka na zafiru, koju sam inace grlila u salonu automobila I muzu naglasila da od sad vise ne spavam sa njim jer sam se zaljubila u zafiru:-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 15.1.2013 20:22:52
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 p.p.s. Najverovatnije Renault Clio IV (mada mm ima i neke fix ideje ali ne odustajem ) Mishice, čestitam na ukusu i izboru!!! Što kažeš, novi Clio je više C klasa nego B, al' ajde... Vozila sam Clio III pre nekih 6 godina i znam da sam bila oduševljena ugibljenjem, radom motora, potrošnjom, ma svim... Clio IV je za mene dizajnerski pun pogodak. Nećete pogrešiti! Želim vam da vas dobro služi i da ga za koju godinu menjate za još bolji!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 1:41:09
|
|
|
|
Mishica 77
|
Žeeeeneeeee, pomagajte!!!!! Ne treba mi stručna već "ženska" pomoć. Identično ovakav ili ovakav ali bez "tačskrina" i navigacije..... umesto toga običan radio CD MP3 Ja sam više za prvu varijantu jer je prelep ali me srce vuče ka Pežou jer sam do sada samo to vozila. To je ono što imaju na lageru u Veranu u toj varijanti. Žuri mi se i ne mogu da čekam i naručujem. A Reno... mmmmmmm.... kako je leeeeeep......
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 2:10:32
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ne rekoh: prvo je Clio IV, drugo Peugeot 208.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 9:18:52
|
|
|
|
sneza24
|
Meni se Pežo više sviđa (od ova dva).
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 9:21:50
|
|
|
|
branki*
|
mishice,i jedan i drugi su bas lepi i mi imamo klia i skroz je ok,moj glas za njega
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 11:21:29
|
|
|
|
isidora88
|
Moj glas za clio, lepsi mi je, a i boja je divna
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 11:23:13
|
|
|
|
viking
|
Meni je lepši Pežo :-)
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 11:42:33
|
|
|
|
Lilla
|
Definitivno Clio
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 11:56:46
|
|
|
|
Tea2
|
Clio
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 17:15:20
|
|
|
|
Veca77
|
Ja sam ti rekla svoje mišljenje - definitivno Clio.
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 20.1.2013 23:36:55
|
|
|
|
Mishica 77
|
Hvala, zenske, divne ste. Mislim i ja reno ali da prespavam pa sutra idemo u kupovinu. Javljam se uvece. Skoro da sam sigurna reno. Uf!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 21.1.2013 0:34:29
|
|
|
|
Veca77
|
Srećno sa kupovinom!!! Javi nam za koji ste se na kraju odlučili!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 31.1.2013 0:03:55
|
|
|
|
Mishica 77
|
Odobrili kredit! Jeeeeeee! Od sutra samo papirologija! Jos neki dan i gotovo!
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 31.1.2013 10:56:13
|
|
|
|
jance
|
e pa neka vam je sa srecom onda. da kupite pametno i povoljno... i da budete zadovoljni
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 1.2.2013 16:15:36
|
|
|
|
MajaMV
|
Nek je sa srecom
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 11.3.2013 23:11:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Mi smo dugo birali auto oko tri meseca I kupili smo skodu oktaviju novu. Auto je fenomenalno I svima bih ga preporucila
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 11.3.2013 23:19:06
|
|
|
|
leamalamut
|
Nista bez VOLKSWAGEN-a !!! Sve ostalo su kolica...
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Kakav automobil izabrati??? 12.3.2013 9:41:59
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: leamalamut Nista bez VOLKSWAGEN-a !!! Sve ostalo su kolica... Potpisujem!
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.